Kal?cak bir yer bulmak için sadece 2 günüm kald?. New York civar?nda kalan ve ya bu tarihlerde otel arayan varsa bana ula?s?n.

Kal?cak bir yer bulmak için sadece 2 günüm kald?. New York civar?nda kalan ve ya bu tarihlerde otel arayan varsa bana ula?s?n.

Tamamd?r karde?im çok zor oldu ama kalacak yerin haz?rNe zaman New York ta olacaks?n ? Gerçi ben her gün çal??t???m için görü?memiz zor olacak ama bir ?ekilde bulu?uruz art?k, e?er yer bulduysan da s?k?nt? yok, orada kalabilirsin
?yi watlar...

Merhabalar ben de ?uan new york ta kalacak yer ar?yorum. daha önce biriyle görü?üp yer ayarlam??t?m ama bilet al?p New York a gelirken yolda mail att? ve evin uygun olmad???n? söyledi yani ben yolday?m yar?n New york ta olaca??m fakat kalacak yer ar?yorum. yard?mc? olabilecek bir arkada? varsa sevinirim.
Konu Vampir23 tarafından (07-09-2011 Saat 08:20 AM ) değiştirilmiştir.

Merhabalar ben de ?uan new york ta kalacak yer ar?yorum. Daha önce biriyle görü?üp yer ayarlam??t?m ama bilet al?p New York a gelirken mail att? ve evin uygun olmad???n? söyledi yani kand?r?ld?m,yar?n New york ta olaca??m ve kalacak yer ar?yorum, yard?mc? olabilecek arkada?lar varsa sevinirim

biz de 16-21 aras? new york da olaca??z 2 arkada??z 4 gece de kal?nabilir yard?mc? olursan?z sevinirim...

?u an -Promiscousboy- ile kal?yorum ve 2 gün daha birlikteyiz. E?er sonras?nda gelen olmazsa, yani evde kalan di?er arkada??m?n bir tan?d??? gelmezse buradan haber ederim, çünkü 1 ki?ilik yerim var, tabi 20sine kadar müsaitim çünkü 20sinde -Watspor- ve -Seasret- gelecek kalmaya ve sonras?nda tura kat?laca??z. Dedi?im gibi bir geli?me olursa birkaç güne bilgilendiririm, sizlere kolay gelsin...

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks