Merhaba arkadaþlar. Bu sene wat ý erken bitirmek zorunda kalanlardaným. Baþtan þunu söyleyeyim þirketim saðolsun içimdeki bütün hevesi gitmeden önce kaldýrdý attý bi kenara. Ömrümden ömür gitti aylarca aceba evraklarý ayarlýyolar mý daha niye yapmadýla? Atlatýp durdular saðolsunlar. En azýndan þirkete duyduðum endiþe fýs çýkmadý. Adamlar oradabenim bildiðim 10 kiþiyi maðdur etti. Neyse... Ýlk olarak gittik Atatürk Havalimanýna ilk defa uçaða binecektim hayatýmda. Uçaktan çok uçaða binmeden önce ne yapmam gerektiðini merak ediyordum ki biþey yokmuþ bunda. Check in yani bavulun biletin iþlemini hallediyorsun hangi firmayla gidiyosan daha sonra pasaport kontrolu hoooooop gümrüktesin. Oradan da hangi kapýysa artýk. Gideceðim yer Alaska nýn kodiak þehriydi. Her telafuzumda sövesim geliyo ama... 4 uçakla varacaktýk oraya ist-ams-detroit-anchorage-kodiak. Yolda ufak tefek sýkýntýlar çýktý. Daah maça çýkmadan pozisyon yiyoduk. Amsterdam da baþladýlar bavulunu kim hazýrladý içinde ne var? patlayýcý var mý?... yok diyorum istedikleri cevabý veriyorum, millet tapýr tapýr geçiyo ben orda kaldým. neredeyse yarým saat tuttu o sarý herif beni. Þunu da söyleyeyim istanbuldan ilk uçaða bindiðimizde uçakta öyle bi koku vardý ki.:S anlatamam o an aç kalacaðým aklýma geldi. O anda süzüldüm zatenNeyse öyle böyle vardýk koadika. Vardýk ama nereye gidecez ev yok bark yok iþ yok. Güya ocean da çalýþacaz ama yalan ... nereye gidecez nereyee vardýk shelter a(kimsesizler evi) taksici oraya götürdü. Kapýda bi ayyaþ saç sakal uzamýþ
dedi 7 de açýlýr shelter. Derken bizim þirketin bi danýþmaný oraya bize yardým etmeye gelmiþ. Vay anasýna... snora yazým sinirledim yine mk.

Neyse öyle böyle vardýk koadika. Vardýk ama nereye gidecez ev yok bark yok iþ yok. Güya ocean da çalýþacaz ama yalan ... nereye gidecez nereyee vardýk shelter a(kimsesizler evi) taksici oraya götürdü. Kapýda bi ayyaþ saç sakal uzamýþ
Alýntý

Bookmarks