Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2012 de Wat a katýlmayý düþünüyorum bazý sorularým var

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Arrow 2012 de Wat a katýlmayý düþünüyorum bazý sorularým var

Selamlar arkadaþlar,

Ben bu sene ilk defa wata katýlmayý düþünüyorum. Ýstanbulda oturuyorum ve Uludað üniversitesi(Bursa) da okuyorum. Þimdi benim öðrenmek istediðim bir kaç þey var;

1- Wat firmasýný Bursa dan mý yoksa Ýstanbul dan mý seçmeliyim? Bunu hem fiyat karþýlaþtýrmasý hem de avantaj açýsýndan soruyorum. Bursada 2 kiþiyle beraber yazýlma ihtimalim olduðunu da ekleyeyim.Ve hangi firmayý seçmeliyim?

2- Uçak bileti konusunu firmaya mý býrakmalýyým yoksa ben kendim mi almalýyým?

3- Ýþi ben mi seçiyorum yoksa þirketlerin seçenekleri mi oluyor yoksa neye karar verilirse orda mý çalýþýyoruz, bunda firmadan firmaya deðiþen bir fark söz konusu mu?

4-Ýngilizce seviyem pre intermediate olarak ölçüldü yazýldýðým kurs tarafýndan. Anlama konusunda pek problem çekmiyorum. Zaten kurstan sonra da Ýngilizce konusunda pek sýkýntýmýn kalmayacaðýný düþünüyorum. Bu çerçevede ne iþ seçmem iyi olabilir sizce? Garsonluk tarzý iþleri pek yapamam hayatý boyunca çalýþmayan beni bu servis olayý biraz aþar

5- Yer olarak nereyi önerirsiniz? Amacým para kazanmak deðil, orada sýkýntý çekmeden haracayabileceðim bi parayý kazansam yeterli, buraya parayla dönmeyi düþünmüyorum.

Biraz uzun oldu ama þimdiden teþekkürler.
    6-

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Güzel bi baþlýk bende 2012 için ilk defa wat düþünüyorum hata gidip bu gün þirketlerle konuþtum bu baþlýktan kafamýza takýlan birçok þeyin cevabýný alýrýz umarým.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Konuyu sanýrým yanlýþ yere açmýþým pardon. Kardeþim sende Soru cevap alanýna bak istersen oraya tekrar açýcam.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

1- kimse firma ismi vermez(veremez) o sorumluluðu alamaz kardeþ,sen derin bi araþtýrma yapýcan artýk forumu alt üst et gözüne kestirdiðin firmalarý ara forumda tek tek.. Ýst. Bursa farkýysa Ýstanbul'da daha fazla alternatif olduðu açýk güvenilir bi firma seçersen nerede olduðu pek farketmez..
    2- iþi firmaya yaptýrýrken sende iþ takibi yapmalýsýn..
    3- sana elindeki iþ seçeneklerini sunarken, bazý iþ verenleri þubat ayý gibi Türkiye'ye getirerek seninle yüz yüze görüþtürüyorlar..ellerindeki iþlerden birini seçemezsen yada çok geç baþvuru yaparsan seçimi onlara býrakman gerekebilir..
    4- Ýngilizce seviyene biþey diyemeyeceðim ona þirketteki danýþmanýn yardýmcý olacaktýr seviyene göre iþler ve iþ verenler önereceklerdir ama kursa yüklenmeyi ihmal etme bence..
    5- yeþillik severim,hareketlilik severim,sahil deniz kum severim, manzara severim, disco-bar seçerim gibi özel isteklerine göre þehir seçmelisin gene kimse sana direk þu þehre git diyemez gene sen araþtýrmalý karar vermelisin ama þirketine gidipte beni þuraya gönderin diye þartlama kendini bence þurasý olursa iyi olur diye gitmek istiyorsan araþtýr yada þirketin sana iþleri önerdiðinde onlarýn bulunduðu yerleri araþtýrarak seçim yapabilirsin..

araþtýrmalarýnda baþarýlar forumda biraz zaman geçirmen gerekecek

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)