Selamlar arkadaþlar,

Ben bu sene ilk defa wata katýlmayý düþünüyorum. Ýstanbulda oturuyorum ve Uludað üniversitesi(Bursa) da okuyorum. Þimdi benim öðrenmek istediðim bir kaç þey var;

1- Wat firmasýný Bursa dan mý yoksa Ýstanbul dan mý seçmeliyim? Bunu hem fiyat karþýlaþtýrmasý hem de avantaj açýsýndan soruyorum. Bursada 2 kiþiyle beraber yazýlma ihtimalim olduðunu da ekleyeyim.Ve hangi firmayý seçmeliyim?

2- Uçak bileti konusunu firmaya mý býrakmalýyým yoksa ben kendim mi almalýyým?

3- Ýþi ben mi seçiyorum yoksa þirketlerin seçenekleri mi oluyor yoksa neye karar verilirse orda mý çalýþýyoruz, bunda firmadan firmaya deðiþen bir fark söz konusu mu?

4-Ýngilizce seviyem pre intermediate olarak ölçüldü yazýldýðým kurs tarafýndan. Anlama konusunda pek problem çekmiyorum. Zaten kurstan sonra da Ýngilizce konusunda pek sýkýntýmýn kalmayacaðýný düþünüyorum. Bu çerçevede ne iþ seçmem iyi olabilir sizce? Garsonluk tarzý iþleri pek yapamam hayatý boyunca çalýþmayan beni bu servis olayý biraz aþar

5- Yer olarak nereyi önerirsiniz? Amacým para kazanmak deðil, orada sýkýntý çekmeden haracayabileceðim bi parayý kazansam yeterli, buraya parayla dönmeyi düþünmüyorum.

Biraz uzun oldu ama þimdiden teþekkürler.