Alıntı koyoto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet gençler çok ilgileneceğiniz bir konu açılmak üzere

Six flags great adventure:

sizi ilk tavsiyem eğer advis şuanki adıyla studyzone eğer size burada konaklama ve taşıma sağlamıyorsa kesinlikle aptallık edip gelmeyin.para kazanamıyosunuz elinize geçen paranın ise cogusu konaklama ve taşımaya gidiyor.ve o taşıma ve konaklama sizde patlıyor.işe gidemiyosunuz evden kovuluyosunuz. ve o kalınan civardakilerin hepsi şerefsiz. ve gurbette turk turku seviyor.! lafı sonuna kadar doğru.. aynı yatakta 3 kısı yattık yeri geldi taksi çağırdık arabayla gittik biyerlerimize çok güzel para girdi. bi gece yalnız yattım ondada yerdeydim..bişey alma hayaliniz varsa o parayı türkiyeden getirin..eğer kayıt olduysanız size abartmıyorum şaka yapmıyorum başka şirketinde elemanı falan değilim gerçekten işinizi değiştirin. advisede güvenmeyin sponsorunuz ciee yede güvenmeyin.. en iyi 1 ay dil okuluna gelin daha iyidir..geliyosanızda biletinizi eylülün ilk 10 günününe alın.ve konaklama hem pahalı ve hertaraf türk..
Ben gecen sene bu sirketten uzak durun diye yırttım burda kendimi.. Bazı arkadasLar bana inanmıyorLardı.. Şirket artık adını değiştirmiş demekki BaktıLar herkes anLadı ne oLdugunu.. Biz advis değiLiz kardesim biz studyzone nuz Saka bi yana bu sirketLe gidipte memnun kaLan görmedim.. Kendim dahiL..