Facebook'ta da durumunu dile getiren bir yazı yazmışsın.Orada gördüm ancak okulun pcleri facebooktan mesaj atmayı engelliyor malesef.Buradan bildiklerimi sana yazayım.İlk önce forumu araştırırsan not ortalamasının 2.00 ın altında olupta vize alabilen kişilerle karşılaşacaksın.2.00 ı şart koşuyorlar evet bu doğru.Ama ortalamanın altında olupta vize alabilenlerde (sayıları çok çok az da olsa) yok değil.Senin araştırman gerekn bu insanlar nasıl vize alabilmişler.benim edindiğim bilgi kadarıyla vize alabilmelerinin en büyük faktörü "perfect english" ya da perfect olmasa da "durumlarını , hallerini , vaziyetlerini akıcı,düzgün ve güzel bir şekilde ifade edebilmeleri.Kısaca kesin RED yersin demek yersiz olur.Bir başka arkadaşta bu konu hakkında durumun dile getirmiş bende ona " Hugo parmaklarının ucunda" demiştim.Eğer şirketin vize alamamada kesintisiz ücret iadesi yapıyorsa, ben olsam şanşımı denerdim.(1.50 lerle vizeleri alanları gördükten sonra) şimdi iyi düşün taşın ne yapmak istediğine karar ver..

Sağlıcakla kal...

Fiorex