Work and Travel
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: GANOYLA ilgili (AC?L)...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart GANOYLA ilgili (AC?L)...

arkada?lar bende bu sene wat program? ile ABD ye gitmek için UT ?irketine kay?t oldum.. on kayd?m? tamamlad?m fakat ?imdi ganom ilk ba?ta 1.64 idi ve bende ganoyu yuks***mek için ugral?t?m ama talihsiz bi ?ekilde ganom 1.96 da kald?.. bu gano muhabbeti hakk?nda ayr?nt?l? bilgisii olan arkada?lardan ricam beni bu bunal?mdan kurtars?nlar...?irketin dan??manlar?na ba?kas?n?n az?ndan msj da att?m ama bitanes? iptal olur ded? b?tanes? transkr?b? gormem laz?m ded?. ne yapmam laz?m yokk yan? ?ptal olacaksa naa ne ugra??m k? cvp bekl?yorum...

arkada??m vize alamaman hiç bi sebep yok bence. son dönemdeki yükseli? gözlenmesi senin için baya bi olumlu etki olu?turur.heleki bide ingilizcene biraz güveniyosan kendini ifade etmekte zorlanmazsan bi sorun ç?kmaz..umar?m hay?rl?s?yla al?r?s?n
    Konu atlantiz tarafından (25-01-2008 Saat 08:48 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Facebook'ta da durumunu dile getiren bir yaz? yazm??s?n.Orada gördüm ancak okulun pcleri facebooktan mesaj atmay? engelliyor malesef.Buradan bildiklerimi sana yazay?m.?lk önce forumu ara?t?r?rsan not ortalamas?n?n 2.00 ?n alt?nda olupta vize alabilen ki?ilerle kar??la?acaks?n.2.00 ? ?art ko?uyorlar evet bu do?ru.Ama ortalaman?n alt?nda olupta vize alabilenlerde (say?lar? çok çok az da olsa) yok de?il.Senin ara?t?rman gerekn bu insanlar nas?l vize alabilmi?ler.benim edindi?im bilgi kadar?yla vize alabilmelerinin en büyük faktörü "perfect english" ya da perfect olmasa da "durumlar?n? , hallerini , vaziyetlerini ak?c?,düzgün ve güzel bir ?ekilde ifade edebilmeleri.K?saca kesin RED yersin demek yersiz olur.Bir ba?ka arkada?ta bu konu hakk?nda durumun dile getirmi? bende ona " Hugo parmaklar?n?n ucunda" demi?tim.E?er ?irketin vize alamamada kesintisiz ücret iadesi yap?yorsa, ben olsam ?an??m? denerdim.(1.50 lerle vizeleri alanlar? gördükten sonra) ?imdi iyi dü?ün ta??n ne yapmak istedi?ine karar ver..

Sa?l?cakla kal...

Fiorex

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

verdiginiz bilgiler için sonsuz te?ekkurler.. bakal?m ?ans?m?z? deneyeceg?z.. umudum war .. ing fena say?lmaz... art?k haz?rlan?p gideriz bizde konsolosluk tamam belk? b?z?m elimizde belki biraz ing. le i?i götürürüz fakat benden ?irket gano istiyoo ve ganonun 2 alt?nda olmas? halinde ba?vurunun iptal olacag?n? soyluyoo... bide i?in bu boyutu var... yoksa ben raz?y?m konsoloslukta ing.. güveniyorum..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mamy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdiginiz bilgiler için sonsuz te?ekkurler.. bakal?m ?ans?m?z? deneyeceg?z.. umudum war .. ing fena say?lmaz... art?k haz?rlan?p gideriz bizde konsolosluk tamam belk? b?z?m elimizde belki biraz ing. le i?i götürürüz fakat benden ?irket gano istiyoo ve ganonun 2 alt?nda olmas? halinde ba?vurunun iptal olacag?n? soyluyoo... bide i?in bu boyutu var... yoksa ben raz?y?m konsoloslukta ing.. güveniyorum..
    arkada??m vize alamaman hiç bi sebep yok bence. son dönemdeki yükseli? gözlenmesi senin için baya bi olumlu etki olu?turur.heleki bide ingilizcene biraz güveniyosan kendini ifade etmekte zorlanmazsan bi sorun ç?kmaz..umar?m hay?rl?s?yla al?r?s?n[/QUOTE]

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

birincisi ba?vurunun iptal olaca??n? söyleyen z?r cahil dan??mandan uzak dur. ikincisi biraz forumu kar??t?r hatta hiç kar??t?rmana da gerek yok. bu ba?l??? açt???n yerin üstünde sabit konular var bak orda 1.89 la adam mezun olarak vize alm?? hala ayn? sorular? soruyorsunuz arkada??m ya hatta 1.89 un alt?nda vize alanlar bile var

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)