Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2012 alaskaya gitmek istesek nasýl bir çalýþma haritasý çýkarmalýyýz?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Standart 2012 alaskaya gitmek istesek nasýl bir çalýþma haritasý çýkarmalýyýz?

ark lar mrb
    ben 2012 yazýnda alaska gitmeyi düþünüyorum.

1.sorum ilk önce kuzeyden mi güneyden mi baþlanýr.

2. sorum diyelimki güneyde baþladýk iþe iþweren bizi günde 6 7 saat kadar çalýþtýrýyor iþi býrakýp kendimize baþka bir bölge de iþ bulursak oraya geçebilirmiyiz?

3. sorum ben kendi kazandýgým yani kendi biriktirdigim parayla gidicem yani eger alaskada çalýþýrsam seneye gidecek parayý kazanabilirmiyim. not çok agýr iþlerdede çalýþtým bunun içine sanayide dahil 20 yaþýndayým 12 yaþýndan beri her yaz tatilinde çalýþýorum. zor dedigini þartlar bana výzzz gelir o konuda sýkýntý yok.

4.sorum eger çok çalýþýrsam sezon da ii geçerse sizce tahmini olarak ne kdr kazanýrým günde 4 saat uyku yeter bana.

5.sorum bana bir çalýþýlacak bölge haritasý çizerseniz sewinirim...

ilgilenen arklar þimdiden teþekkür.

boþ geçmeyelim iyi kötü yorum yapalým

NOT: forum yetkilileri mesajlar hep eski yeni bilgiler hiç yok hep 2009 2008 yýlýna ait weriler mewcut (eleþtirmiyorum forum u dha etkin kýlmak için söylüyorum)
    yinede elinize saglýk sayenizde çok þey ögrendim
    forum olmasa amerika ya gidince mahsum köylü olucaktum

BOL YORUMLAR...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý hqnfb0707 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ark lar mrb
    ben 2012 yazýnda alaska gitmeyi düþünüyorum.

1.sorum ilk önce kuzeyden mi güneyden mi baþlanýr.

2. sorum diyelimki güneyde baþladýk iþe iþweren bizi günde 6 7 saat kadar çalýþtýrýyor iþi býrakýp kendimize baþka bir bölge de iþ bulursak oraya geçebilirmiyiz?

3. sorum ben kendi kazandýgým yani kendi biriktirdigim parayla gidicem yani eger alaskada çalýþýrsam seneye gidecek parayý kazanabilirmiyim. not çok agýr iþlerdede çalýþtým bunun içine sanayide dahil 20 yaþýndayým 12 yaþýndan beri her yaz tatilinde çalýþýorum. zor dedigini þartlar bana výzzz gelir o konuda sýkýntý yok.

4.sorum eger çok çalýþýrsam sezon da ii geçerse sizce tahmini olarak ne kdr kazanýrým günde 4 saat uyku yeter bana.

5.sorum bana bir çalýþýlacak bölge haritasý çizerseniz sewinirim...

ilgilenen arklar þimdiden teþekkür.

boþ geçmeyelim iyi kötü yorum yapalým

NOT: forum yetkilileri mesajlar hep eski yeni bilgiler hiç yok hep 2009 2008 yýlýna ait weriler mewcut (eleþtirmiyorum forum u dha etkin kýlmak için söylüyorum)
    yinede elinize saglýk sayenizde çok þey ögrendim
    forum olmasa amerika ya gidince mahsum köylü olucaktum

BOL YORUMLAR...
    hacý sana sunu söliyim hayatýnda hiçkimse benim kadar alaska alaska diye tutturmamýsdýr bundan eminim [ilkkez giecekelr olrak] ama gel görki su son senelerde yani 1 2 yýldýr alaska ancak iþi bilenler para kazanabiliyor yani bunalarda hep eskiden alaskaya gidenler önceden takip ettinmi bilmiyorum ama subat mart aylarýnda alaskada süper bi sezon olucagý 55 mýlyon pýnk salmon cýkacagý buda tarýhdeký en fazla balýk olacagýydý ama gel görki bu sene japondayaki deprem santrallerin patlamasý vsvsv ne olduysa gene kötü bi sezon oldu [istisnalar haric özgür= makroklima gibi] yani diycegim o ki bu zamana kadar kendimi alaska manyagý olarak görürken bu sene kararýmý deiþtirip rezil olsamda amerika icinde olým diyip amerika icine yöneldim velhasýl ALASKA ÝÞÝ Ýlk KEZ GÝDECEKELR ÝÇÝN KABUS OLMA ÝHTÝMALÝ ÇOK ÇOK YUKSEK BUNUN BÝLÝNCE GÝDERSEN DAHA ÝÝ OLUR
    BAYA UZUN KUSURA BAKMA AMA SON BÝÞEY DAHA bu programý asla ama asla para kazanma para biriktirme amaclý görme hacý ...
    FORZA ES-ES

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

eyw kardesm bilgilerini paylaþtýgýn için saol. zaten çok parada gözüm seneye gidebilecek para mý kazansam yeter çünkü bu wat parasýný toplamak için 2 yýldýr çalýþýp para biriktiriorum kendi paramla gidicem onun seneye gidebilmek için alaska diorum yoksa araba fln almak için alaska düþünmüyorum.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alaska için vazgeçmenin eþiðindeyim.. Ne yapsam bilmiyorum..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)