Arkadaşlar bir daha yazıyorum. Bu sene için belki geç oldu ama seneye gitmeyi düşÃ¼nen arkadaşlar belki okur.Bu işten kesinlikle uzak durun 1. iş olarak bu işe giderseniz sadece gitceğiniz şirket kazanır.Bu işin bir işverini olmadığı için yapmak isteyen herkes yapabiliyor amerikada aletin ehliyetini alıyorsun.Zaten 2 dakikalık bir iş sonra gidip kiralıyorsun bu kadar. Eğer illaki bu işi yapıcam diyorsanız gidin ama self olarak yazılın şirketinize ucuza gidin.Ayrıca para kazanma ya da bana gezcek kadar para kalsın diyenler bu işten uzak dursun çünkü hem ilk basta yapan çok kişi var hemde orda işvereni ile sorun yaşayıp işten çıkan yada kovulan arkadaşların bir çoğu bu işi yapıyor yani bu işten para kazanmak şansınıza bağlı bana göre imkansıza yakın ama tabi konaklama ve aletin kirasını çıkartmaya para kazanmak diyorsanız.Bu iş kısaca kölelikten başka bir şey deil zaten wat şirketlerinin en sevdiği işlerin başında geliyor ayarlaması cok kolay diye ilk başta bu işleri kaktırmaya çalışıyorlar tecrübesiz öğrencilere lütfen bu işleri secmeden önce şu forumlardan bilgi edinin yada ikinci işiniz olarak gidin birinci işinizi böyle bir iş yapmayın.

Alıntı
Bookmarks