Alıntı button Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hakkaten yea... ben bi gideyimde sonra yorum yapayım. şimdi duyumlara göre bişi sölemiyim. zaten chair ride konusuna herkes bişiler yazıyor ama kimse gitmemiş
Biz seni strese sokmak için yazmadık yorumları sen ds im yolda demiştin ama ds in işle alakası yok şirketinin uğraşmamak için söylediği bir yalan o ayrıca 300 dolar demişiin gidince inşallah sende o şanslı kesmin içinde olursunda para kazanırsın ama dediğim gibi yüzde 80 i gidenlerin ailelerin den para istiyorlar hatta başka iş bulamayanlar geri dönüyor bu da sana ekstradan 1000 dolar gibi bi masrafa yol açar minumum olarak yani anladım senin durumunu ama bize sitem etceğine şirketine etsen bu kadar bence işini değiştirirlerdi. Sen ayrıca bu işi yapmayanlar yorum yazıyor falan demişssin ben bu işi geçen sene çok yakından takip ettim ayrıca çok yakın bi arkdasım yaptı onun için yorum yazıyorum yoksa bilmediğim bi konu için böle iddalı yorumlar yazmam döndüğünde inşallah prblemlerle karşılaşmadan para kazanıp dönersin de beni haksız çıkartırsın