herkese merhabalar öncelikle wat orta seviyede gidiyor ne iyi ne kötü... ??im chair ride 5 arkada? ayn? evde kal?yoruz ?u an, ?irket ismi verebilir miyiz bilmiyorum ama zaten ?irketimi bilen biliyor fakat ne kadar fiyasko oldukla?n? henüz kimse bilmiyordur.
Fiyasko daha abd ye ad?m att???m?z gün ba?lad?; aylardan önce ayarlanm?? (rezervasyon) denen konaklama gitti?imizde ayarlanmam?? oldu?u gibi otelin daha ?irketen haberi dahi yoktu. Dan??man diye geçinen ki?iler orada size dan??man de?il de daha yeni tan??t???n?z biri gibi muamele yap?yordu; sözgelimi sevis kayd?n? bile -ki en önemli durumdur abdye girdikten sonra- msne girmek pahas?na erteleyebilecek derecede ihmalkard?lar. Hatta ayarlanan otelden kendilerine komisyon ald?klar? dedkodusu dahi ç?kt?...
Evet tüm konaklama hikayesi ki s?rf bunun için 250 dolar ödedik tam bir fiyasko ç?kt?.
Gelelim i?e; chair ride i?inin riskinden hep korkuyordum defalarca konu?tum ?irketle, ayr? ayr? tüm dan??manlarla 75-80 civar? chair ride 6 kmlik yerde nas?l para kazan?r diye, bana hep herkese ekmek ç?kar dendi. Gitti?imde 2 tane ayr? chair ride ?irketinin 300 er chari ride? oldu?unu gördüm. Hafta içleri boardwalk üzerinde 300 küsür chair ride oluyor ki günlük kazanç kimisinin 100 kimisinin 70-80 civar? ço?unun ise 50-60 civar? oluyor ki bunlar?n hepsi en az 10 saat çal??mayla. Bu yetmiyormu? gibi ?irket bir de sonradan i?e iptal olanlar? i? bulamad?klar?n? bu i?e gönderiyor(nas?lsa bu i? bir ehliyetle yap?l?yor) ve bu i?i yapan ki?i say?s? her gün art?yor.
Girin bak?n ?irketin sitesinde bu i?ten haftaiçi günlük kazanç 100-150 haftasonlar? 200-250 oldu?u söyleniyor, tamamen yalan!
Laf?n k?sas? burda olmak güzel ama burda bu i?i yapan her bir türk -ki hepsiyle ayn? ?irketteniz- hatta burdaki kendi temsilcileri dahi ?irketin arkas?ndan sövmekte. ?irketler tam bir fiyasko!
Bookmarks