Arkada?lar her ?ey iyi güzel de ABD de sigara durumu nas?l??çilmesi yasak olan yerler nereler?Çal???rken nerde içebiliriz?Sigara fiyatlar? nas?l?..![]()

Arkada?lar her ?ey iyi güzel de ABD de sigara durumu nas?l??çilmesi yasak olan yerler nereler?Çal???rken nerde içebiliriz?Sigara fiyatlar? nas?l?..![]()

Sigara konusunda s?k?nt? yok .tabi çal??aca??n yere ba?l?.Oran?n kurallar?na uymak zorundas?n.Ama orda bulunan arkada?lar?mdan edindi?im bilgiye dayanarak çok fazla sorun olmad?g?n? anl?yorum.Fiyatlara gelince.. Floridada TR ile ayn? diyebilirim.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

NY'da(belkide tüm eyaletlerde) sigara fiyatlar? serbest piyasada belirlenir. Yani devletin belirledi?i fiyat yoktur. Marlboro'yu bi benzinlikte 4,90 dan, daha lüks mekanda olan?n? 5,25 den sat?yorduk. Manhattan'da ise fiyat 8-9$ oluyordu.
Yani sigaray? azaltsan?z iyi olur. Havaalan?ndan alaca??n?z kartonlar? idareli kullan?n![]()
peki burdan oraya kaç karton götürebiliriz?

Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

kapal? olan heryerde sigara içilmesi yasak..
fiyatlara gelince her eyalet farkl?..new hampshire da vergi yok diye biliyorum bir arkada??m s?rf sigara almak için oraya gidip karton karton al?p geri dönüyordu(ordaya??yor)
ayr?ca buy one get one half price gibi ?eyler var..mesela (newyork east greenbushta) bi paket camel 4,5 dolarken, 2 li paketlerden al?nca 6,5 dolara filan geliyordu..alabildi?in kadar havaalan?ndan al ya türkiyeden ya da aktarma yaparsan ordan..gerisini art?k ucuz yerleri bularak tamamlars?n![]()
Aman Allah'?m... Arakda?lar ne fiyatlar?ndan bahsediyorsunuz böyle yaw.! Bunlarla Türkiye 1 yerine 2 tane al?rs?n. Geçen ay arkada? Beyaz Rusyaya gitti, Winstonun paketi 0.70$ ödedi geldi. Yakla??k Türkiye'ye 50 adet sigara getirdi. Birde bunu ABD ile kar??la?t?r?nca demekki bizim durumumuz iyice vahim. Bir soru sormak istiyorum, peki biz uçtu?umuz süre boyunca nas?l sigara içecez arkada?lar. Aktarmalarda yasak, uçakta yasak...! Ne yapacaz biz?

b?raz tutcan kend?n? dostum![]()

allahtan içmiorum
bide orda ba?l?omu?um![]()
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
uyuyacaks?n uçakta sürekli olarak, aktarmana bagl? olarak baz? havaalanlar?nda kafeslerde içebiliyorsun (cam kafeslerde) ama bana denk gelmedi. dolay?s?yla uyu.
sigara fiyate cok de?i?iyor manhattan da 7 dolara marlboro varken
bizim gitti?imiz yerde (NC-Corolla) buy one get one free sigara kamopanyalar? vard?, iki paketi 3,45 dolara alabiliyordun.
Ayr?ca Camel Menthol u deneyin.
![]()

yada alyan?na b? narg?le oyle idare etoyle b? yasak oldu?unu sanm?yorum uçakta
![]()

sigaran?n pahal?l???ndan dolay? kimi arkada?lar koca bir kutu tütün ve onlar? sar?cak ka??t al?yorlard?. daha ekonomik oluyo diye![]()

sigaray? b?rakt?m ama kesinlikle amerika da ba?layaca??ma eminim(çünkü geçici b?rakt?m).
benim arkada? içmiyooo ben+arkada? toplam 4 karton duty free den alsak.
4*10*20=800 100 gün kalsak amerikada günde 8 adet sigara dü?üyooo yeter gibi.....!!!
KEsinlikle nargile goturunguzelce gazeteye sar?n, bavulunuza yerle?tirin. ok
![]()

ya benim gecen seneden dikkatimi ceken bi olay oldu:amerika'daki sigara kullan?m? bizim buraya gore cok dusuk.ne diyim adamlar uretiyor ve bizlere pazarl?yor bizde bi guzel onlar? zengin ediyoruz....![]()

vala aç?kcas? adamlar sigara konusunda daha ak?ll? bizden daha otlakç? bunlar. yolda sigara isteyen tek millet biz zannederdim ama bunlar daha yüzsüz ç?kt?bide birisine verince o gidip di?erlerinede haber veriyorlar
![]()

b?rakmak için iyi bir f?rsat i?tebende b?rakt?m ama yeni k?tadada bikaç paket içmeden olmaz.amerikada bile sigara içtim demek güzel olsa gerek
![]()

Sigara içmeyelim arkada?lar lütfen!!
art?k dizilerde bile yay?nlanm?yor içki içse bile
meyve suyu demek zorunda kalan bir dönemdeyiz
burdan yöneticilere sesleniyorum... `
" BU KONUYA Sansür talep ediyorum "![]()

çok komik ya..rus k?zlar?n ne kadar güzel olduklar?n?n erkekler taraf?ndan tart???ld??? bi forumda sigara konusuna m? sansür istiorsun![]()
arkada?lar 2 karton götürebildi?imiz konusunda eminmisiniz acaba..birde ben hiç havaalan?nda falanda bulunmad?m..istanbulda m? almal? amerikada inincemi almal? ne dersiniz..umar?m california da çok pahal? de?ildir![]()

ayr?ca havaalanlar?nda da m? içemeyiz ben aktarmal? gidicem san?r?m o s?rada içilir umar?m yoksa ben çatlar?m ya![]()

New York'da üç tane havaalan? vard?r. Bunlar LaGuardi, Newark( New Jersey s?n?rlar? içinde küçük bir havaalan?) ve New York'a ula??m?n en ana noktalar?ndan biri olan, dünyadaki say?l? büyük havaalanlar?ndan JFK Havaalan? (John F. Kennedy Airport). ?ster New York'a gelin ister Amerika'n?n ba?ka bir yerine aktarmal? uçu? yap?n muhakkak yolunuz JFK'e dü?ecektir.

bence hiç bi yerden alma.bak ben amerikaya gidicem diye b?rakt?m sigaray?.
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks