herkeze merhaba aslýnda cevaplar aþaðý yukarý ayný gibi fakat ben yinede tecrübelilerden cevap bekliyorum.3.sýfta okuyorum r.tv.sinema bölümünde.Not ortalamam 1.34 fakat bu dönem derslere fena sarmýþ durumdayým.Hesaplamalarýma görede 2.80 ile bu dönemi kapatýrsam genel not ortalamam 1.65 filan oluyo.Son iki döneme bakarlarsa 1.44 ve 2.80 ile bir yükselme var.genel ortalamayýda paylaþtým zaten.Saðlam bir þirkete kayýt yaptýrdým ingilizcemde iyi seviyede gerçekten ama not ortalamasý konusunu da þu bahaneye dayanarak açýklayacaðým sizce ne derece doðru bir yaklaþým olur bilmiyorum..dicemki dalýþ sporu ve daðcýlýkla ilgilendiðim için dersleri çok boþladým ama bu dönem çalýþarak yükselttim desem ve hedeflerimden bahsetsem onlara acaba sonuç ne olur.Zaten kayýt olduðum için artýk geri dönüþde yok zaten ha bu arada bide hazýrlýkta kalmýþtým yani 2 sene okudum hazýrlýðý bu bi sorun teþgil edermi![]()
Çok istiyorum çok inandým ama hayal kýrýklýðýnada hazýrlýyorum kendimi.Özgüven yada dýþ görünüþ açýsýndan sýkýntý olmayacaðýnýda tahmin ediyorum çünkü yalan yok yanlýþ yok heycan yapmam sakýným zaten yapý olarak evet gerisi sizin yorumlarýnýza kalmýþ ...

Alýntý

Bookmarks