Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: herkez not ortalamam için ön deðerlendirme yapabilir mi?

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

Red face herkez not ortalamam için ön deðerlendirme yapabilir mi?

herkeze merhaba aslýnda cevaplar aþaðý yukarý ayný gibi fakat ben yinede tecrübelilerden cevap bekliyorum.3.sýfta okuyorum r.tv.sinema bölümünde.Not ortalamam 1.34 fakat bu dönem derslere fena sarmýþ durumdayým.Hesaplamalarýma görede 2.80 ile bu dönemi kapatýrsam genel not ortalamam 1.65 filan oluyo.Son iki döneme bakarlarsa 1.44 ve 2.80 ile bir yükselme var.genel ortalamayýda paylaþtým zaten.Saðlam bir þirkete kayýt yaptýrdým ingilizcemde iyi seviyede gerçekten ama not ortalamasý konusunu da þu bahaneye dayanarak açýklayacaðým sizce ne derece doðru bir yaklaþým olur bilmiyorum..dicemki dalýþ sporu ve daðcýlýkla ilgilendiðim için dersleri çok boþladým ama bu dönem çalýþarak yükselttim desem ve hedeflerimden bahsetsem onlara acaba sonuç ne olur.Zaten kayýt olduðum için artýk geri dönüþde yok zaten ha bu arada bide hazýrlýkta kalmýþtým yani 2 sene okudum hazýrlýðý bu bi sorun teþgil edermi

Çok istiyorum çok inandým ama hayal kýrýklýðýnada hazýrlýyorum kendimi.Özgüven yada dýþ görünüþ açýsýndan sýkýntý olmayacaðýnýda tahmin ediyorum çünkü yalan yok yanlýþ yok heycan yapmam sakýným zaten yapý olarak evet gerisi sizin yorumlarýnýza kalmýþ ...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

tamamen senin ordaki ikna kabiliyetine kalmýþ konsolosluktaki adamý yada kadýný herneyse ikna ettiðin sürece sýkýntýn yok.
    Wisconsin Dells | Noah's Ark
    2011 Summer

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

anladým alican.Artýk ingilizceye yoðunlaþmak en mantýklýsý sanýrým.Yada herneyse iþte erkenden gidicem zaten görüþmelerine onunda bi artýsý olur mu bilmiyorum..??Herkez o konuda olur diyor..

Benim aklýma takýlan bi nokta daha var.Örneðin martta vize alamdým kadýn bana ne diyebilir mesela git 2.dönem sonunda gelmi diyebilir yada ne...??

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

2 kereydi baþvuru hakký sanýrým, reddedilince bi daha baþvurucaksýn kadýn biþey demicek.
    Wisconsin Dells | Noah's Ark
    2011 Summer

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý inek Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    herkeze merhaba aslýnda cevaplar aþaðý yukarý ayný gibi fakat ben yinede tecrübelilerden cevap bekliyorum.3.sýfta okuyorum r.tv.sinema bölümünde.Not ortalamam 1.34 fakat bu dönem derslere fena sarmýþ durumdayým.Hesaplamalarýma görede 2.80 ile bu dönemi kapatýrsam genel not ortalamam 1.65 filan oluyo.Son iki döneme bakarlarsa 1.44 ve 2.80 ile bir yükselme var.genel ortalamayýda paylaþtým zaten.Saðlam bir þirkete kayýt yaptýrdým ingilizcemde iyi seviyede gerçekten ama not ortalamasý konusunu da þu bahaneye dayanarak açýklayacaðým sizce ne derece doðru bir yaklaþým olur bilmiyorum..dicemki dalýþ sporu ve daðcýlýkla ilgilendiðim için dersleri çok boþladým ama bu dönem çalýþarak yükselttim desem ve hedeflerimden bahsetsem onlara acaba sonuç ne olur.Zaten kayýt olduðum için artýk geri dönüþde yok zaten ha bu arada bide hazýrlýkta kalmýþtým yani 2 sene okudum hazýrlýðý bu bi sorun teþgil edermi

Çok istiyorum çok inandým ama hayal kýrýklýðýnada hazýrlýyorum kendimi.Özgüven yada dýþ görünüþ açýsýndan sýkýntý olmayacaðýnýda tahmin ediyorum çünkü yalan yok yanlýþ yok heycan yapmam sakýným zaten yapý olarak evet gerisi sizin yorumlarýnýza kalmýþ ...
    1.65 ile vize alma þansýn var. Yükseltme yapman önemli bir durum. Konsolosu geri döneceðine ikna etmen lazým. Güleryüzlü ve iyi ingilizce ile þansýn var. Transkriptte görünmüyor deðil mi hazýrlýk? Neden düþük sorusuna ilgilendiðin sporlarý söyle açýkça ama hazýrlýklý ol onlarla ilgili soru gelebilir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Yanlis anlama gaza getirmek icin soylemiyorum ama 1.14 ile vize alan arkdasim var. Sebeperini duzgunce acilayip goevliyi ikna edersen neden olmasin?
    http://oi51.tinypic.com/c3r6d.jpg

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

haha yeap süperrrr umarým sorun olmazz.Daha vizelere 2 hafta olmasýna raðmen þuanda bile belgesel çalýþýyorum bunca yýl daðcýlýk sualtý kolay deðil..E tabi notlarda dipte soru sorarlarsa sporla ilgili sorun olcaný sanmam .Hatta ogün dacýlýk botlarýmlarýmý giyer giderim.Vermesse daða çýkarým zaten daha da gelmem ... Yorumlar için çok saðolun arkadaþlar ))

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý AlicanKidd Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    2 kereydi baþvuru hakký sanýrým, reddedilince bi daha baþvurucaksýn kadýn biþey demicek.
    baþvuru hakký 2 kere diye biþey yok. yanlýl bilgi olmasýn. istediðin kadar baþvurabilirsin.

tabi 2. den sonra ne kadar mantýklý olur bu tartýþýlýr. koþullar deðiþmiþse ancak o zaman 3. kez basvuru olabilir belki.
    2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

geri döneceðini ispatlayacaðýn belgeler getirebilirsin. babanýn bankadaki parasýný gösteren bi belge gibi... sonra da döktür iþte veznedara, ülkemden memnunum benim tek amacým amerikayý kýsa sürede olsa görmek, yaþamak... ülkeme dönünce kýz arkadaþýmla evlenicez, belki de evlendikten sonra greencard alýp temelli gelirim amerikaya.. gibi esprilerle de iþi baðlayabilirsin..

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

yok ya amerikada iþim olmaz mutluyum hakkaten türkiyede o yuzden þakasýný bile yapmam neyse bakalým ben ders çalýþýyorum deli gibi olmassa en azýndan çok piþman olmucam.Bide bu dönem notum 2 nin çok üstünde olucak zaten belki o iþe yarayabilir.DÝðer ortalama 1.70 filan çünkü belki 1.65 bile olabilir...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim ortalamam 1.81 bu dönem daha da düþecek gibi. ingilizceme güveniyorum birazda artýk güleryüzlü olup iþi kotarmaya çalýþýcaz

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

benim arkadasým da 1.54 le aldý vizeyi bu tamamen senin ikna kabiliyetin, güleryüzlülüðün ve vize memurunun o anki psikolojik durumuna baglý

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

haha yeap süperrrr umarým sorun olmazz.Daha vizelere 2 hafta olmasýna raðmen þuanda bile belgesel çalýþýyorum bunca yýl daðcýlýk sualtý kolay deðil..E tabi notlarda dipte soru sorarlarsa sporla ilgili sorun olcaný sanmam .Hatta ogün dacýlýk botlarýmlarýmý giyer giderim.Vermesse daða çýkarým zaten daha da gelmem ... Yorumlar için çok saðolun arkadaþlar ))
    kocaeli besyo öðrencisi misin gerçi hazýrlýk okumuþsun bizde zorunlu deðil umarým alýrsýn rahat bý sekýlde vizeyi.

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    16

kocaeli iletiþim öðrencisiyim dostum besyo deðil

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

Alýrsýnýz arkadaþlar paniðe gerek yok bu sene tekrar gidiyorum henüz 2nin üstnde ortalamayla girmedim vize görüþmesine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)