@Djnia, benim söyledi?imle senin bilet örne?inin ne alakas? var? 
Mevzuat?,yönetmeli?i,sözle?meyi imzalad???n ba?ka tüm ?v?r z?v?rlar? koy önüne..
Benim laf?m arkada?? agresif,sayg? s?n?rlar?n? zorlayan ?ekilde hak arama yoluna yönlendirenlere.. adam kalkm?? köpek gibi yapmak zorundalar demi?.. 
bende diyorumki bu arkada? ilk aksakl?kta küçük sorunlar? büyütüp ,çözüm arayaca??na "sayg? s?n?rlar?n? zorlayarak" hak aramaya çal???rsa ?irkette buna g?c?k olur sana ?u i?i bulduk deyip aptal saptal bi yerde resmen git sürün diye bi i? teklif ederse ki?inin ne gibi haklar? vard?r söylermisin bana??
hangi mevzuatta,hangi yönetmelikte,hangi sözle?mede "?irketmiz,ö?rencimize(mü?terimize) sundu?umuz i?leri be?enene kadar onlara seçenek sunmakla mükelleftir, i? be?endiremedi?imiz mü?terilerimize ücret iadesi yap?yoruz" diyor çok merak ettim ben o mevzuat?.. 
ben hala dedi?imin arkas?nday?m burada gelip arkada?a "bu örnektekinin" gerçekten büyük sorun olmad???,"kar??l?kl? sayg?" ve "i? takibini yaparak" halledilebilece?ini söyleyece?ine gaz verip agresifle?tirenlerin kaç? kötü sonuçlara maruz kalacak hiçbiri 

allah korusun adam? böyle bi kozla kö?eye s?k??t?rsalar paras? yansa buradan ?u kanun var bu kanun var demekten ba?ka ne faydas? olacak.. 
bu i?lerin imzalad???n?z sözle?meden ba?ka hiçbi kanunluk yan? yok.elinizdeki sözle?mede ?irket neyi yapmakla mükellefim demi?se onlar? yapar size i? be?endirmek zorunlulu?uda yoktur, wat program?na sadece kat?lmay? dü?ünmeye ba?lad???mda bile 4 farkl? ?irketin sözle?melerini okumu?tum ben kanundan da,sözle?melerden de gayet güzel haberim var..
yanl?? anla??lma olmas?n,kimseye sayg?s?zl?k yapmak de?il amac?m ama burada insanlar? yönlendirirken ba?lar?na gelecek s?k?nt?lara sebep olacaklar?n? da unutmas?nlar..

Bookmarks