Alıntı DjNia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardesim yasal mevzuata gore sadece on kayit ucretini odemek zorunda degil sirket…sana gicik giden cins bi sirket gorevlisinin tum yazini mahvedecegini dusunuyorsan, vadettigi hizmeti vermeyen sirketi kapattirma hakkininda oldugunu bilmen gerekir…

buna benzer bir konuda kendimden ornek verecek olursam :

biletimin rezervasyonu yapilmis ama alinmasi unutulmustu bu yuzden istedigim tarihte gidemedim…sirkete bunun onlarin hatasinin oldugunu soyleyip ilk ucakla gitmek istedigimde cok buyuk fark oluyor hemen simdi alirsak dedi…bende bunun onlarin hatasi olup farki karsilamalari gerektigini, hukuken hakli oldugumu ve mevzuata gore onlara dava acma hakkimin oldugunu ve bunu takip edecegimi soyledigimde biletimi o gune aldilar(e-ticket ciktisinda 350 euro fark gormustum) ve bana indirim-taksit vs. soyleyip bir dunya iyi niyet gosterisinde bulundular…

bu tip davranislarda insanalr hakkini aramadigi icin sirketler bu denli rahat davraniyor…acin mevzuata,yonetmeliklere,kanunlara bakin..
haklısın hacı bu yonden bendede aynısı oldu yukarda anlattıgım durumda cumartesi yada pazardı bana denilen laf su bak hafta sonu senınle konusuyorum bunu baska hiç kimse yapmaz demişdi ve kendisini övmüşdü biraz haklı olsada senin dediğin gibi tm bi ii niyet gösterisinde bulundu