Alıntı istlev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hangi işte çalışacaksın ?
Henüz bir kesinliği yok ama büyük bir ihtimalle cankurtaranlık olur diye düşünüyorum.

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cadbury iyi etmişsin hoş etmişsin,konuştuğum wat katılımcılarının neredeyse tamamı tek gitmenin daha mantıklı olduğunu doğruluyor.ancak kız arkadaşlar için tek gitmek...yani ne bileyim bana pek doğru gelmiyor.Tabi ki,orada herkesin başına olumsuz bir durum gelebilir,ancak kız arkadaşların,özelliklede tek gidenlerin bu konuda biraz daha dikkatli olması lazım.Gerçi sen tek başına katılmayı göze aldığına göre,bunları da düşünmüşsündür umarım kızmamış yada gücenmemişsindir,sadece düşüncelerimi ilettim.
Ne demek teşekkür ederim düşüncelerini ilettiğin için. Ama evet dediğin gibi iyice düşündüm taşındım bu durumu tabiki, ama ben biraz da deneyim olsun yalnız başımayken birşeyler yapıp öğrenebileyim diye istiyorum aslında tek başıma gitmeyi (her zaman bulunabilecek bir fırsat değil bu da), ayrıca kendi arkadaşlarımla gidersem devamlı türkçe konuşucaz yine, biliyorum ben. Sonuçta gideceğim yerde Türk de olcak, hadi Türkler'le takılmıyorum diyelim yine de bir arkadaş çevresi oluşacak sonuçta.. O yüzden böylesi daha iyi gibi, tabi çok dikkatli olmak gerekir yani ama ben güveniyorum kendime de. Zaten bu tür konularda deli cesareti vardır bende genelde, hep söyler çevremdekiler. Bakalım artık..