Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2012 wat tek başına katılım ne derece risk?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben tek basima gittim.ve iyiki de tek gittim diyorum.travel kisminda arkadasa ihtiyac var evet ama zaten travel kisminda ister istemez bazi arkadasliklar kurabiliyorsun.bu macerayi tek yasama kanisindayim
    secret nerde burda

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

dostum risk her turlu vardir ben gecen sene gittim havaalaninda tanistim 3-4 kisiyle.ama biz 5 kisiyken bile hic bi aksilik bizi birakmadi aktarmali uctugun icin hersey gelebilir basina.artik ucagi mi kacirirsin valizi check in yapmaya ingilizcen mi yetmez.check in yaparken bagaj parasi isteyebilirler ama yinede cok gusel macera unutamicagin bi deneyim takma kafaya bende bu sene tek gidiyorum
    Doğru söylüyorsun Serhat21,o aktarmaları halledip ülkeye de giriş yaptın mı işin bi kısmı halloluyor ama seninde dediğin gibi işin belkide en önemli kısmı ondan sonra.Yalnız gitmek gerçekten büyük bi karar hele birde ilk kez yurt dışına çıkılıyorsa.Bende yalnız gideceğim bu sene ama içim hala tam olarak rahat değil açıkçası.Her şeye rağmen,verdiğim kararın arkasındayım.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

valla dostum ben 2. kez gidiyorum benimde icim hic rahat degil ama artik alistim basima gelenlere.hani korkum yok heyecanim var sadece zorluklarin tadini cikarir oldum artik.))

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

valla dostum ben 2. kez gidiyorum benimde icim hic rahat degil ama artik alistim basima gelenlere.hani korkum yok heyecanim var sadece zorluklarin tadini cikarir oldum artik.))
    Başıma gelenler?aydınlat bizi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

dedigim gibi ilk giderken daha basladi sorunlar istanbulda chicago da valizi tekrar alip check in yapcaksinz dedi bayan.tmm dedik ciktik abi biz yola chicagoya geldik aldik valizleri girdik kuyruga.cocuk dioki 150 dolar bagaj ucreti.alla alla diyos biz ogrenciyis biletleri gosteriyos anlamiyo.ama o elemanin bilgisizligiymis sonradan baska biri geldi halletti.son anda ucaga yetistik.aktarmalarin arasi en az 1 bucuk saat olmali bileti alirken ona dikkat et.heleki check in yapacagin aktarma mumkunse daha uzun olsun.hic deme ben 5-6 saat nabacam die.o vakit geciyo kostura kostura korkma neyse biz gittik simdi ulasacagimiz yere yaklasik 23 saatlik bi ucustan sonra.valizleri alcas bekliyos.anaaaaaa benle bi arkadasin valizi yok diger arkadaslari isverenleri gelip aldi benle bi cocuk kaldik gecenin bi yarisi havaalninda.ve valizlerde yok neyseki bi turk arkadas geldi bize baya bi yardimci oldu.alip bizi bi eve goturdu eve bi girdik 7-8 kisi kaliyo ev degil multeci kampi bi ev daha var dedi isterseniz.tmm dedik allah askina gotur bizi burdan.sonra baska eve yerlestirdi iste.ama 4 gun valizsizdik esyasiz aman allahm anlatilmaz o iskence valiz geldiginde once cocugu optum sevincimden sonra valizimi.bunlar gidis asamasindaki zorluklar.bunlarin devami cok

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

dedigim gibi ilk giderken daha basladi sorunlar istanbulda chicago da valizi tekrar alip check in yapcaksinz dedi bayan.tmm dedik ciktik abi biz yola chicagoya geldik aldik valizleri girdik kuyruga.cocuk dioki 150 dolar bagaj ucreti.alla alla diyos biz ogrenciyis biletleri gosteriyos anlamiyo.ama o elemanin bilgisizligiymis sonradan baska biri geldi halletti.son anda ucaga yetistik.aktarmalarin arasi en az 1 bucuk saat olmali bileti alirken ona dikkat et.heleki check in yapacagin aktarma mumkunse daha uzun olsun.hic deme ben 5-6 saat nabacam die.o vakit geciyo kostura kostura korkma neyse biz gittik simdi ulasacagimiz yere yaklasik 23 saatlik bi ucustan sonra.valizleri alcas bekliyos.anaaaaaa benle bi arkadasin valizi yok diger arkadaslari isverenleri gelip aldi benle bi cocuk kaldik gecenin bi yarisi havaalninda.ve valizlerde yok neyseki bi turk arkadas geldi bize baya bi yardimci oldu.alip bizi bi eve goturdu eve bi girdik 7-8 kisi kaliyo ev degil multeci kampi bi ev daha var dedi isterseniz.tmm dedik allah askina gotur bizi burdan.sonra baska eve yerlestirdi iste.ama 4 gun valizsizdik esyasiz aman allahm anlatilmaz o iskence valiz geldiginde once cocugu optum sevincimden sonra valizimi.bunlar gidis asamasindaki zorluklar.bunlarin devami cok
    Yapma ya.Üzüldüm dostum.Ama onlarda farklı tecrübeler olmuş tabi O check-in den çok korkuyorum zaten ya.Orda bir şey olmaz umarım.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kayıt ıslemı tamamdr dostum amaca ulasılmstr sonunda

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

kayıt ıslemı tamamdr dostum amaca ulasılmstr sonunda
    hayırlısı olsun lagoon park takıntın devam ediyor mu hala ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

etme miii lagoon icin su an kayıt oldugum sırkete kayıt oldum dıyebılırım hatta subatta geliyo lagoon

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

gitmeyi istiyorsan bence git yalnız kalma ihtimalin cok düsük zaten gidecegin yerde türk wat'cılarda olucaktır aktarma olayı cogu ucakta mevcut ama aktarmasızda gidebilirsin gidecegin yere valizin gelmemesi de sadece ufak bir ihtimal hem sıkıntı yasasan bile bunlar tuzu biberi olur wat'ın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı magpies_atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gitmeyi istiyorsan bence git yalnız kalma ihtimalin cok düsük zaten gidecegin yerde türk wat'cılarda olucaktır aktarma olayı cogu ucakta mevcut ama aktarmasızda gidebilirsin gidecegin yere valizin gelmemesi de sadece ufak bir ihtimal hem sıkıntı yasasan bile bunlar tuzu biberi olur wat'ın
    Gitmek istiyorum tabi ki ama tuzu biberi cok olacaksa da kalsın yani yarın şirket araştırması yapmayı planlıyorum bakalım beni konaklama ve iş konusunda hangisi ikna edebilecek ? Macerayı seviyorum ama gidince işsiz kalmak ya da yersiz yurtsuz kalmak gibi bi macera yaşamayı da istemem

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende ilk gidişimde yanlız gittim hatta gideceğim yerdeki kalacak otelin adresini bile birkaç gün önce öğrendim ve öyle çıkıp gitmiştim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

@ cikolata

her şey senin elinde arkadaşım.insan ilişkilerin ve ingilizcen iyi durumdaysa fazla korkmana gerek yok zaten.yanında biriyle gitsen dahi borada bir şekilde yalnız kalacaksın zaten.Bu yüzden bence bunu bir nevi kendi başının çaresine bakabilmek için bir fırsat olarak görmelisin.tabi bizde şimdi burda böyle konuşuyoruz ama,önümüzdeki yıl bu zamanlar belki lanet olsun keşke gitmeseydim de diyebiliriz wat tam bir kapalı kutu.belki çok iyi şeyler yaşayacaksın belkide çok iyi bir yaz tatili geçireceksin.ben tamamen şans olduğuna inananlardanım.ama senin pozitifliğinde bu programı etkiler bence.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ cikolata

her şey senin elinde arkadaşım.insan ilişkilerin ve ingilizcen iyi durumdaysa fazla korkmana gerek yok zaten.yanında biriyle gitsen dahi borada bir şekilde yalnız kalacaksın zaten.Bu yüzden bence bunu bir nevi kendi başının çaresine bakabilmek için bir fırsat olarak görmelisin.tabi bizde şimdi burda böyle konuşuyoruz ama,önümüzdeki yıl bu zamanlar belki lanet olsun keşke gitmeseydim de diyebiliriz wat tam bir kapalı kutu.belki çok iyi şeyler yaşayacaksın belkide çok iyi bir yaz tatili geçireceksin.ben tamamen şans olduğuna inananlardanım.ama senin pozitifliğinde bu programı etkiler bence.
    Kalacak yerim ve işim olsun benden mutlusu olmaz Dışarıda bi başıma kaldığım takdirde bu pozitifliği sürdüremem büyük ihtimalle Ben de artık şans işi diyorum çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Karar verip orada yaşayınca görcez bakalım sonucu

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende selçuk üniversitesinden katılıcam bu sne wat programına fakat daha şirket seçmedm tek olan arkadaşlar varsa henüz şirket seçmemiş ulaşsın bana birlikte hareket ederiz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Kalacak yerim ve işim olsun benden mutlusu olmaz Dışarıda bi başıma kaldığım takdirde bu pozitifliği sürdüremem büyük ihtimalle Ben de artık şans işi diyorum çünkü herkes farklı birşey söylüyor. Karar verip orada yaşayınca görcez bakalım sonucu
    Kalacak yer ve iş...Bu herkesin ortak dileği zaten Aynen sana katılıyorum.Ben bu programa katolmaya karar verdiğim an bütün riskleri almıştım zaten,bu herkes için geçerli.En iyisi bencede yaşayıp görmek olacak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

tekim pasaport işlerimi hallediyorum eyalet tutturursak görüşelim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

virginia beach e giden var mı arkadaşlar ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende tek başıma gidicem korkuyorumm ister istemez ama bi şekilde halledicezz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation

2012 wat için arkadaş arıyorummm.henüz gideceğim yeri belirlemedim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben de tek başıma katılacağım. manisada okuyorum izmirde bi şirkete kayıt oldum abd'ye giderken de pılımı pırtımı toplayıp bursadan gideceğim korkmaya da gerek yok bence. sora sora bağdat bulunur demişler sorup öğreniriz herşeyi.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aslii ve gokhann nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

belli değil hala kararsızım benn

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

valla ben de kararsızım . kesin burayı istiyorum diye bi düşüncem olmadığı için şirkete kayıt olurken danışmanın tavsiyeleri ile new jersey , florida , pensslyvania , maine ve maryland'ı seçtim. umarım iyi yerler seçmişimdir. iş olarakta eğlence parklarındaki bütün bölümleri , fastfood ve dondurmacılık işini işretledim. aslında karar vermem lazım biliyorum ama tam emin değilim. fastfood daha fazla çalışıldığı için para açısından daha iyi ama eğlence parkları da eğlence açısından iyi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben yeni kaydoldum o yüzden eğlence parkları falan kalmamışş..iş teklifleri geldikçe seçeblyorum şehrimi daha seçmedim zaten.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

En güzelii, " TEK GİDECEKSİN" hersey senin olacak, yeni arkadaslar yeni kültürler, hersey cok farklı dünyanın yeni yüzleri, çektiğin çileler ve kendi basına yaptıkların, NEW YORK port autority de otobüs ve metro bile ararken kaos yaşamak bambaşka bir olay.. eglenceli. =D

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende tek başıma gidicem inş. adres wisconsin

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

tek başına gidicem hala iş bulamadılar wat yapıcak arkadaşta lazım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

herkes arkadaşı yüzünden tek kalmış oraya gidince buluruz merak etmeyin. 1-2 tane bulsak yeter. daha fazlası zarar.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

yslnıx gitmekten endişeleniyorsanız firmanıza söyleyin hemen yanınıza başka tek giden birini veriyorlar. bugün mülakat vardı tüm tek giden ve yanına birini isteyenleri grupladılar. o konuda sıkıntı olmuyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)