Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Self Placement/2. iþ arayanlar için Ýþ Ýlanlarý

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Standart Self Placement/2. iþ arayanlar için Ýþ Ýlanlarý

Arkadaþlar,

Gitmek iþinizi kendiniz bulmak istiyor.Yada ABD'de 2. iþ avantajýný yakalamak istiyorsanýz....

www.craigslist.org

'dan istediðiniz eyaleti, istediðiniz þehiri seçiyorsunuz.Yüzlerce iþ þeçeneði karþýnýza çýkýyor.

TurkishWaT'ta hizmet bitmez. Yenileri geldikçe bu baþlýk altýna eklenecektir.

Herkese þimdiden bol þans.
    Konu fatih26 tarafýndan (27-01-2008 Saat 05:42 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Teþekkürler gerçekten el altýnda böyle bir liste olmasý fena olmaz.Fakat site açýlmýyor.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý sir_ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Teþekkürler gerçekten el altýnda böyle bir liste olmasý fena olmaz.Fakat site açýlmýyor.
    Link düz***ilmiþtir.

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Eminmisin gene açýlmadý da.Ama googleden yazýnca açýlýyor.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Link düz***ildi. Þu an giriþ yapýlabiliyor. Siz oradayken veya gitmeden iþinize yarayabilecek oldukça faydalý bir site
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Baktým baya iþ var fakat buralara nasýl ulaþýcaz hiç adres filan yok.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

yeni seçenekler bekliyoruz...... ve öneriler...

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Burdan bulamazsan gittigin yerin yerel gazetesindeki ilanlara bak ve city marketlerde cikista ya da giriste ilanlar asilir panolara oradan is bakabilirsin ya da is aradigini ilan olarak asabilirsin.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

ewt iyi bi fikir belki ama burda bulamazsam o marketin önünde de olmıcam

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

ewt iyi bi fikir ama burda bulamazsam o marketin önünde olabileceimi de sanmýyorum.. son seçenek olarak belki ama umarým o son seçenek tek seçenðim olmaz..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaşlar şu soru aklıma takıldı forumda da arttım tam bir şey bulamadım. Konu walmartta çalışmak. Şimdi gitmeden self olarak walmrt a başvursak ne olur yapabilir miyiz acaba?
    Gerçi walmart ın sitesine de bakmak lazım ama buraya yazdıktan sonra bakıcam
    Ya süper mekanda vardı walmart, işten ziyade lokasyon için isterim.
    Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

walmart için kesin biþi diyemicem ama büyük yerler gnelde sponsorlardan alýo eleman, belki yüzüyze gitsen kabul edilme ihtimali olur ama... yine de sitesinden bakmak lazým tabii

Uçuþa Hazýr Watçý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    18

yüzyüze diye bişi yok internetten başvuruluyo ben gidip sormuştum newjerseyde

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

gittikten sonra iş bulmak biraz zor. işçi arayan yerlere gidince bi form veriyolar dolduruyosun aramıyolar sonra. geçen sene 2. iş ararken 30 da 2 aradılar. onlarda 3 hafta sonra. ona göre davranın. benim dediğim st louisde böyle. başka yerleri bilemem. bence gitmeden ayarlamak en iyisi.

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba FİOREX
    oncelıkle craiglist gercekten cok faydalı bı sıte bunu 2010 watcıları ıcın tekrar gundeme tasıman cok guzel ve yararlı
    fakat senin bu sıtenın yonetıcısı olarak ogrencılerı bıraz yanlıs yonlerdırıgını gordum sadece bu konu hakkında yazdıklarından dolayı
    ogrencıler burdan sırketler aracılıgıyla buldukları ıslerden dolayı magdur oluyorlar ken kendı baslarına nasıl ıs bulacaklar hemde burdan ıssız gıdecek olanlar
    senın yazdıkların ucuz work and travel arayanlar ıcın bı umut kapısı olcak ve o sekılde kalkıp amerıkaya gıdecekler sonra sokaklarda kalcaklar ve magdur olcaklar
    bence her ogrencı ısını burdan alıp oyle gıtmesı daha dogru ve guvenlı olur obur taraftan bu sıteyı 2 iş için kullanabılırler
    bence burdan ogrencılerı bos umutlara suruklemeyelım.wat herkese uygun bı program degıl bunu herkes kaldıramaz

Efsane Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý amerikan eagle Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba FÝOREX
    oncelýkle craiglist gercekten cok faydalý bý sýte bunu 2010 watcýlarý ýcýn tekrar gundeme tasýman cok guzel ve yararlý
    fakat senin bu sýtenýn yonetýcýsý olarak ogrencýlerý býraz yanlýs yonlerdýrýgýný gordum sadece bu konu hakkýnda yazdýklarýndan dolayý
    ogrencýler burdan sýrketler aracýlýgýyla bulduklarý ýslerden dolayý magdur oluyorlar ken kendý baslarýna nasýl ýs bulacaklar hemde burdan ýssýz gýdecek olanlar
    senýn yazdýklarýn ucuz work and travel arayanlar ýcýn bý umut kapýsý olcak ve o sekýlde kalkýp amerýkaya gýdecekler sonra sokaklarda kalcaklar ve magdur olcaklar
    bence her ogrencý ýsýný burdan alýp oyle gýtmesý daha dogru ve guvenlý olur obur taraftan bu sýteyý 2 iþ için kullanabýlýrler
    bence burdan ogrencýlerý bos umutlara suruklemeyelým.wat herkese uygun bý program degýl bunu herkes kaldýramaz
    Dostum burda kimse çocuk deðil, hepimiz üniversite okuyan insanlarýz. Herkes kendi baþýna iþ bulmasýyla bulmamasý arasýndaki mukayeseyi yapabilecek yaþta. Kendi seçimlerimizin sonuçlarýna katlanmayý öðrenmeliyiz. Sonuçta craiglist bir tavsiyedir. Fiorex'e kimse bu tavsiye için para vs ödemiyor. Ha þirketin ayarladýðý iþlerle ilgili olumsuzluklarda herkes sonuna kadar hakkýný aramalý, sonuçta para ödeniyor hizmet almak için. Ama dediðim gibi netten iþ bulup da gittiðinde çýkabilecek olumsuzluklara kendini hazýrlamayan adam zaten böyle riske girmez. Girerse de kendisi bilir..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

selam manısanın nersınden sın ayhan .. bende manısalıyım

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

sevgılı ayhan
    ben zaten fiorexe sen bu ısten para mı alıyorsunda ogrencılerı boyle yonlendırıyorsun demedım
    sadece ogrencıler senın bu yazdıkların ıcın bos hayallere kapılabılır dedım
    ayrıca sana bısey daha dıyeyım
    turkıyede her fırmanın elınde olan ıs sozlesmesı dıye bıldıgımız sey aslında ıs sozlesmesı degıl ıs teklıfıdır sen o ısverene gıttıgınde ısveren ısterse o formu alır yırtar sonrada hadı sana eyvallah der ve sen ortada kalırsın yasal olarakta hıc kımseden hıcbısey talep edemezsın helekı turkıyedı fırmanda ımzaladıgın sırket sozlesmesınde bununla ılgılı bı madde konmamıssa hıc bı hakkın olmaz
    cunku turkıyedekı butun sırketler (2-3 tane harıc belkı emın degılım) boyle bı durumde hıc bı sorumlulugu uzerıne almıyorlar ve bunn da sozlesmelerınde bıldırıyorlar

Efsane Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Haklısın amerikan_eagle, ben zaten sana bir şey demiyorum. Sadece Wat'a katılacak herkesin, sonucunda yaşayabilecekleri hayal kırıklıklarına karşı hazır olması gerektiğini söylüyorum. Şirketlerle bile giderken bir çok işte problem çıkarken, online iş bulup gidildiğinde problem çıkması çok normal. Herkes bunları bilip gitmeli ve sonuçlarına katlanmayı göze almalı..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

ilk gidenler zaten self gitmemeli, ama ikinci veya daha fazla gidenler meaceranýn dibine vurabilir.

Bu arada walmart a baþurdum bakalým ne olcak, tabi hala baþvuruyorum milyon tane soru sormuþlar caným sýkýldýkça doldurup, kaydedip çýkýyorum
    hala bitmedi
    Fýrsat bulduðunda çýlgýnlýk yapmayan, bilge olamaz.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bulduğumuz iş sahte olsa bile ne kadar zararımız olabilir diğer türlü zaten kafadan 700 dolar fazladan vercen böle en azından hem ucuz gitcen hem macera olcak aç ölcek değiliz ya en olmadı alırız iki kasa su satarız sahilde, şener şen'in domates sattığı gibi

Üstad
    Tecrübe Puaný
    23

Alýntý neo-kimyager Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ilk gidenler zaten self gitmemeli, ama ikinci veya daha fazla gidenler meaceranýn dibine vurabilir.

Bu arada walmart a baþurdum bakalým ne olcak, tabi hala baþvuruyorum milyon tane soru sormuþlar caným sýkýldýkça doldurup, kaydedip çýkýyorum
    hala bitmedi

hahaha ben de gormustum birkere onlarin basvuru forumlarini.cidden var o kadar soru yani.bir restauranta isbasvurusu yapmistim, dort sayfa basvuru formu verdiler sorulardan bazilari sunlardi,hesap su kadar tutarsa e musteri sana su kadar para verirse ne kadar hesapustu vereceksin(onlarin forumunda sayilar vardi),bir diger soru bilmem bir sayinin yuzdesi felan ne kadardir, amerikanin ilk baskani kimdir daha neler neler
    Peki.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar,

Gitmek iþinizi kendiniz bulmak istiyor.Yada ABD'de 2. iþ avantajýný yakalamak istiyorsanýz....

www.craigslist.org

'dan istediðiniz eyaleti, istediðiniz þehiri seçiyorsunuz.Yüzlerce iþ þeçeneði karþýnýza çýkýyor.

TurkishWaT'ta hizmet bitmez. Yenileri geldikçe bu baþlýk altýna eklenecektir.

Herkese þimdiden bol þans.
    merhaba
    ben gidince iþi kendimiz nasýl ayarlýyoruz onu öðrenmek istiyorum.benm gecen yýl arkadasým gitti de bi kaç yerle konustu gelecek yýl gitmek için fakat bi sorun cýkarsa gidince kendi iþimizi kendimizde bulabiliyor muyuz.bunun hakkýnda bilginiz varsa paylaþýrsanýz cok sevinirim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

tabiki bulabilirsin ama bulma ihtimalin %5 in altinda bunu sakin unutma ondan isini garanti et oyle git..

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    tabiki bulabilirsin ama bulma ihtimalin %5 in altinda bunu sakin unutma ondan isini garanti et oyle git..
    arkadasým gecen yýl chicagoya gitti.ek iþi de 2 günde falan cok rahat buldu.bende gidince iþ bulabileceðimizi de okuyunca o yüzden tam bi fikir almak istedim.bu olayý þirketlerle görüþmek lazým tabi.bide iþ sözleþmen falan olmadan nasýl vize veriyolar ben ona þaþýrdým.ya arkadasýmýn çalýþtýðý yerin bu yýl watla öðrenci alacaðý kesin deilmiþ nisan gibi belli olurmuþ.o yüzden ek iþte çalýþtýðý yere sordu ama onlarda daha önce hiç watla öðrenci almamýslar bu konuda sýkýntýmýz var.vazgecerler mi acaba diye.kalacak yerde war bi tek sýkýntý iþi ayarlamak.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

merhaba
    gecen günde sormustum ama tam bi cevap alamadým.amerikaya gidip iþini orda kendin bulma olayý nasýl oluyor.konsolosluk buna nasýl vize veriyor.böyle giden ya da bi fikri olan arkadaslar var mý

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý aysebb Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    merhaba
    gecen günde sormustum ama tam bi cevap alamadým.amerikaya gidip iþini orda kendin bulma olayý nasýl oluyor.konsolosluk buna nasýl vize veriyor.böyle giden ya da bi fikri olan arkadaslar var mý
    Öyle bir seçeneðiniz yok. 2011 sezonunun bitimiyle birlikte iþini bulmadan ABD'ye gitme þansýnýz yok. Bu þans sadece visa waiver kategorisinde yer alan ülkeler için geçerli ve bu kategoriye Türkiye girmiyor. Self Placement seçeneði ile ABD'ye gitmek istiyorsanýz önce iþinizi ayarlamanýz gerekiyor. Ýþinizi ayarladýktan sonra iþyeri sahibine anlaþmýþ olduðunuz acentenin sponsoruna ait job offer formunu doldurtmasý ve imzalamasý için gönderiyorsunuz. Ýþveren job offer ile beraber iþ yerinin çalýþanlara yönelik sigorta poliçesini sana gönderiyor ve DS'in basýmý ile ilgili süreç baþlýyor. Ayrýca bulduðun iþin yasaklý listesinde olmamasý gerekiyor.
    Ýþverenlerle yüz yüze görüþerek iþinize yerleþin. Self Placement sýnýrlý kotalarla her sey dahil: 495USD www.westline.com.tr

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya self is bulmak gercekten cok zormus. 3 aydir surekli ariyorum internetten basvurmadigim yer kalmadi ama kimse kabul etmiyor. yardimci olabilecek var mi?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

self gitmek isteyenler için,J1 Jobs da iþler var.Bazýlarý gerçekten kötü,tabi iyi olanlar da var.Ben de büyük ihtimalle baþvurucam bunlardan birine ama ikinci yýlým olmasýna raðmen tek gitmek istemiyorum,çünkü türklerin de olmadýðý yerlerde iþ seçenekleri var.Hatta turkishwatta ismini arattýðýmda daha önceki yýllarda giden çýkmamýþ.Yani yerle ilgili kesin ve güvenilir bilgiler de yok.Bu yüzden bir ya da birkaç türk arkadaþ çýkar mý acaba bu siteden?Eðer ilgili olanlar varsa iletiþime geçelim ve iþleri seçelim,sonra iþi ayarlamak için iþverenlere mesaj atabiliriz..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

arkadaþlar birkaç tane iþe baþvurdum.Yorumlarýnýzý almak istiyorum..
    J1 Jobs
    J1 Jobs
    J1 Jobs
    J1 Jobs
    J1 Jobs
    J1 Jobs
    J1 Jobs
    J1 Jobs

sizce bir sorun çýkar mý?bir de fluent english tam olarak nasýl oluyor?upper intermediate -fluent karþýlaþtýrmasýný yapacak biri var mý?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)