Arkadaþlar,bu yönde bir çalýþma var mý bilmiyorum ama olursa iyi olurhem tanýþmýþ oluruz,hemde eðer 2.3. wat sezonunu yapacak olan olanlar varsa onlarýn tecrübelerini dinleriz,fikirlerini alýrýz.
Arkadaþlar,bu yönde bir çalýþma var mý bilmiyorum ama olursa iyi olurhem tanýþmýþ oluruz,hemde eðer 2.3. wat sezonunu yapacak olan olanlar varsa onlarýn tecrübelerini dinleriz,fikirlerini alýrýz.
Biz 2 senedir yapýyoruz izmir buluþmasýný.Ýsterseniz yine buluþuruz bilgilerimizi paylaþýrýz.Ama þimdi biraz erken olabilir.Daha herkesin iþi ve gideceði yer belli deðil ve herkes daha tam karar vermiþ deðil.Ama dediðim gibi ayarlanýrsa isteyerek gelirim tabi ki.
""Let the game begin""
tabiki amadeus daha erken,hem iþler belli olunca yapýlýrsa daha saðlýklý olur.ayrýca geleneksel hale gelirse daha sonraki yýllarýn katýlýmcýlarýda yararlanabilir.Biz 2 senedir yapýyoruz izmir buluþmasýný.Ýsterseniz yine buluþuruz bilgilerimizi paylaþýrýz.Ama þimdi biraz erken olabilir.Daha herkesin iþi ve gideceði yer belli deðil ve herkes daha tam karar vermiþ deðil.Ama dediðim gibi ayarlanýrsa isteyerek gelirim tabi ki.![]()
aynen, cok güzel olur böyle bi bulusma ayarlanabilirse.hele ilk defa gidecekler açýsýndan daha da iyi olur diye düþünüyorum![]()
Þimdi bile ayarlarsanýz gelen olur.Ýþ konusunda falan da yardýmcý olabiliriz bildiðimiz kadarýyla.@Break'a da mesaj atarsanýz onun katýlým durumunu da öðrenin derim.Aramýzda en bilgili ve tecrübeli olan o.Size çok yardýmcý olabileceðini düþünüyorum.
""Let the game begin""
saðol amadeus,ne kadar fazla kiþi toplanýrsa o kadar iyi tabiki.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks