arkada?lar annem ve babam biraz ?üpheli bu i?ten.sorumluluk almak istemiyorlar.ya ba??ma bi ?ey gelirse diye korkuyorlar.haz?rl???m.ya? 18.nas?l ikna edebilirim onlar??

arkada?lar annem ve babam biraz ?üpheli bu i?ten.sorumluluk almak istemiyorlar.ya ba??ma bi ?ey gelirse diye korkuyorlar.haz?rl???m.ya? 18.nas?l ikna edebilirim onlar??
diceksin ki anne baba ben 18 yasindayim yani resitim birakin da size bagimli olmadan birseyler yapabileyim.. hem orda benim gibi gelen 100 lerce kisiyle beraber calisacam beraber kalicam .. amerika turkiye den daha tehlikeli bir yer degil daha guvenli hatta..boyle bir sans varken elimde kacirmayayim.. diceksin ama sert olarak degil duzgunce.. en son baktin tam yumusamadilar ama yumusama egilimindeler , kucuk emrah bakisiyla lutfen birakin kendi ayaklarimin ustune durayim ilk defa diceksin boynunu bukuk ordan uzaklasican5 dk icinde annen yanina gelip oglum ama ya bisey olursa gibi son laflarini ederek seni vazgecirmek isticek sen de geri adim atmadan annene ben cocuk degilim 18 yasindayim kendi basima biseyler yapmak istiyorum diceksin ve is biticek
ne hikaye yazdim ama
kolay gelsin vazgecme ailen senin cok istedigini gorsun surekli hissettir bunu ama kavgayla degil anne babayla kavga etmiceksin duygu somurusu en buyuk silah :P
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

vay iyiymi? bu babam gelsin deniycem.zaten geçen gün konu?tu?umuzda artistik yapm??t?m bi i?e yaramam??t?.![]()

Program?n art?lar?n? eksilerini Turkishwat'tan net bir ?ekilde ö?renip, sana katabileceklerini, abartmadan net bir ?ekilde ailene aktaracaks?n. Bütün bunlar olurken amaç "izni koparmak" de?il, program hakk?nda ailene net bilgileri sunarak kafalardaki soru i?aretlerini kald?rmak olacak.Bunlar? yerli yerinde yapabilirsen yollar sana aç?lm?? olacakt?r zaten.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bunlara gerek yok direk annenle babani sirkete gotur gerisini onlar halleder))

bir daha gitme sans?m çok az baba lütfen izin ver![]()

1 arkada? bul yan?na olmaz m??

arkada? var zaten 1 tane kesin belki 2. arkada? da gelecek.
deniyorum ikna oldular gibi oluyorlar.yine ayn? endi?elerini söylüyorlar.yok ba??na bir ?ey gelir falan filan...neyse hay?rl?s? biraz daha u?ra?cam.![]()

ya kardesim de bi bizde var bu 18 -20 yasindaki adamlara hala ya basina bisey gelirse diyorlar.. birakin ya adamlar essek kadar olmus![]()

öyle diyorum bende bizimkilere.yok hasta olursan,yok bir ?ey olursa...
kardesim ya sen annenlere bu guvene verememissin her hasta oldugunda anne diye dizine yatmissinya da onlar cok evhamli ikincisi dogruysa yapacak durum yok zor .. ama git gel icindelerse sen islemlerini yaptirmaya devam et o git gel icinde parayi al filan sonra icleri gide gide seni yollayacaklar merake tme sen..

güven konusunda hiç problem yok.gözü kapal? güvenirler ama ne biliyim .babam zencisi var ?usu var busu var diyo.ama ikna eder gibi oldum.paray? ayarl?cam art?k.

E?itimim için de. ?ngilizcesiz olmuyor de bak izin veriyorlar m? vermiyorlar m?. En zay?f noktalar? çünkü![]()

görev ba?ar?yla tamamland?...

Arkada?lar banada yard?m edin her yolu denedim babam? ikna edemiyorum kafay? yicem k?z oldu?um için olumsuz bak?yor
En guzel yolu anlast?g?n s?rketle konus sana kay?t olan 2*3 k?z?n telefonunu versin o k?zlarla tan?? tabi dogru duzgun k?zlar olsunsonra babanla tan??t?r. bak baba bu arkadaslarla gidicem de

say?n makroklima,ya baba biraz çakalsa ve o?lunu göndermek yerine yas küçültüp kendi gitmeye karar verirse o 'arkada?larla?'En guzel yolu anlast?g?n s?rketle konus sana kay?t olan 2*3 k?z?n telefonunu versin o k?zlarla tan?? tabi dogru duzgun k?zlar olsun sonra babanla tan??t?r. bak baba bu arkadaslarla gidicem de![]()
en güzel yolu ebeveynler odaya gird?inde bilgisayarda amerika haritas? açmak,vey atta wikipediadan amerikan?n bir ?ehriyle alakal? sayfa aç?k b?rakmak,veyahutta masan?n üzerinde kasten time dergisi falan b?rakmak.senin bu konu hakk?nda ciddi dü?ündü?ünü farkedip karar de?i?tirebilirler.bende i?e yarad? ?ahsen![]()
Konu egeofficer08 tarafından (22-12-2011 Saat 02:41 AM ) değiştirilmiştir.

?irketin nosunu verdim ö?renmek istedi?in her ?eyi sor ö?ren dedim aramam?? son çare ?irkete söylicem babam? aras?nlardediklerinizi yap?cam insallah ikna olur
![]()

valla ben erkek oldu?um halde zor ikna ettim.(ana kuzusu falan da de?ilim üstelik).bence çevreden yurtd???na giden ki?ilere söyle ailene anlats?nlar yararl? bir ?ey oldu?unu.en az?ndan ben öyle ikna ettim.

Sabah annemle konustum babam 3 ay cok fazla diye gitmemi istemiyomus demek ki biraz daha üstelesem izin verecek![]()
A?la en güzel yol k?zlar için![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks