arkadaþlar bu iki þirket arasýnda kaldým, istediðim iþ ve yer iki þirkette de ayný, fiyatlarý da ayný, ama güvenilirlik açýsýndan bir bilene danýþmak lazým dedim![]()
arkadaþlar bu iki þirket arasýnda kaldým, istediðim iþ ve yer iki þirkette de ayný, fiyatlarý da ayný, ama güvenilirlik açýsýndan bir bilene danýþmak lazým dedim![]()
senin gitmek istediðin yer neresi ?
Admin Edit.
Sebep: Neden? Nasil? Sorularina Cevap yok.
Konu break tarafýndan (07-12-2011 Saat 12:54 AM ) deðiþtirilmiþtir.
Ben de geçen sene ikisi arasýnda kalmýþtým. UT'de karar kýldým. Ayrýntýlý bilgi istersen özelden ulaþabilirsin dostum.
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
ikisiylede bütün ayrýtýlarý konuþ hangisi daha uygun geliyorsa onu seç ayrýca þirketler kýsýmýndan gidenlerin yorumlarýna bak
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
ben de bu iki þirket arasýnda kaldým :/ forumdaki yorumlarý da okuyorum ama çok kararsýzým
Þirket seçiminde göz önünde bulundurman gereken Ds-2019 belgesinin sorunsuz þekilde erkenden gelmesi, büyük iþverenlerin ve daha doðrusu senin istediðin iþ için düzenlenecek olan fuarda sahip olduðu kontejan ve iþverenin konaklama saðlamadýðý durumda sana ne gibi alternatifler sunabileceði ve yardýmcý olabileceðidir.Bunun dýþýnda çalýþma izni , vize ve iþ sözleþmen elinde olduktan ve konaklama türünüde belirledikten sonra þirketin senin için yapacaðý çok fazla bir þey yok.Güvenilirlik meselesi baþta saydýðým meselelerin ne kadar hýzlý ve düzgün biçimde iþlediðiyle alakalýdýr.Bu durumlarla birlikte fiyatta hala ayný diyosan belki göz önünde bulundurman gereken iki firmadaki danýþmanýný karþýlaþtýrmak olucaktýr.Amerikaya adým attýðýndan itibaren yaþayacaðýn özel problemler seni ilgilendirir ve sponsorun yada firmanýn yapabiliceði bir þey yoktur.Þirketlere en fazla parayý ödeyen ülkelerden biri de olsak gerçek bu..
Ikiside CIEE sponsoru ile calisiyor. Benzer firmalar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bende tercihimi armada grandee den yana kullanýcam galiba ama önce iþ listelerini görmem gerekiyor çünkü özellikle vale iþi istiyorum.
Is listelerini gormeden parayi odemeniz cok sacma, odenen para karsiliginda ne oldugunu bilmediginiz mal ve hizmet satin almayin.
Gecen sene her iki firmadan da arkadaþlarým vardý.Bu firmalarýn göndereceði iþlerin baþýnda eðlence ve su parklarý gelir.ve haftada ortalama 32 saat verýyorlar.Gidecek olan arkadaþlar b unlarý da göz önünde bulundursun sonra ÞÝKAYET etmeyin![]()
bu firmalarin yolladigi oldukca iyi saatlerin verildigi isler de var genelleme yapmak yanlis olur...
ÞÝRKET SEÇÝM YÖNERGESÝ (ORTAK BÝLDÝRÝ) Maðdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bana göre iki þirket arasýnda kaldýysa eðer yinede tabiki unýted towers ama gidecek olan arkadaþlar iyice detaylarý öðrenin ve o þekilde karar verin![]()
Ýkisinin çalýþtýðý sponsor da ayný ikisinin ücretleri de hemen hemen ayný sorulmasý gereken ellerindeki iþler.Þirketten ziyade yapacaðýnýz iþi belirleyin sonradan gidin sorun bu iþ sizde var mý varsa koþullarý neler diye.
iki þirket de hemen hemen ayný ama danýþmanlar açýsýndan deðerlendiriyorum ben ve armada grande daha iyi bence
bende yarýn armada grandee, united towers ve eduyork üçlüsünü ziyarete gidicem. benim bunlara asýl sormam gereken þey iþ listeleri dimi? hangi þirkette kafama uyan bir iþ varsa onu seçmeliyim herhalde? birde mesela iþ listesinde olmayan bir iþ bulmalarýný istedim bana. bulabilirler mi?
bulabileceklerini sanmýyorum. bir de þu var armada ve unitedýn elindeki iþler genel olarak aynýdýr. çünkü sponsor þirketleri ayný. ikisininki de ciee
Eðer CIEE fuarlarýndaki iþlerin hiç biri kafana yatmazsa Virtual - Direct Hiring gibi sistemlere yönlendirilebilirsin.Ama ingilizce seviyen çok iyi deðilse bir de Amerikaya ilk gidiþinse çok sýkýntý çýkarabilicek yöntemlerdir.tavsiyem bir an önce karar verip bir fuara kayýt olman ve iþverenle yüz yüze görüþüp için rahat bir biçimde oraya gitmek.Fuardaki iþ seçenekleri çok para kazandýran iþler olmayabilir ama maðdur olmamak için en güvenli yoldur.
bugün eduyork, armada grandee ve united towers ý ziyaret ettim. armada grandee ve united towers fiyat bakýmýndan ve sponsorlarýnýn CIEE olmasýndan dolayý bi farklarý yok gibi geldi bana. eduyork daki iþler sanki biraz daha gibi birde 100-200 lira daha pahalýya geliyor. þu an kafam daha çok karýþtý hangi þirketi seçmeliyim acaba?
senin istediðin iþ ne ona göre sana tavsiyelerde bulunabilirim ?
açýkcasý kafamda daha bi iþ þekli oluþmadý vale lik istiyorumda onuda bulmak zor. mümkünse az türkün olucaðý iþler istediðimi söylemiþtim danýþmanlara hepsi bana orta amerikayý önerdi, armada granndee deki bayan utah ve winsconsin dedi mesela.
bende eduyorku tercih edicem gibi.. iþ listesi çok daha fazla.. eðlence parklarýnda çalýþmak istiyodum ama united towersda dolmuþ, armada grandee de fuarý dolmuþ.. eduyork daha mantýklý geldi þuan açýkçasý..
united towers ve armada grandee nin aralýk fuarlarý dolmuþ ama þubattakinde yer vardý. o fuardada eðlence parklarýda vardý sanýrsam. eduyork un iþ bulma sistemi bunlardan biraz farklý sanki. fuarda iþ bulamazsan koordinatör skype üzerinden amerikadaki iþverenle görüþtürüyor ve öyle buluyorlarmýþ. bu kararsýzlýkta çok kötü biþey. param hazýr ama þirketle iþi seçemedim daha![]()
aynen bnde param hazýr ama þirket seçemiyorum. armadayla united towers arasýnda kalmþtým ama fuarlar da dolunca þubata kadar bekleyemicem açýkçasý.. bu yüzden eduyorku seçicem sanýrým..united towers ve armada grandee nin aralýk fuarlarý dolmuþ ama þubattakinde yer vardý. o fuardada eðlence parklarýda vardý sanýrsam. eduyork un iþ bulma sistemi bunlardan biraz farklý sanki. fuarda iþ bulamazsan koordinatör skype üzerinden amerikadaki iþverenle görüþtürüyor ve öyle buluyorlarmýþ. bu kararsýzlýkta çok kötü biþey. param hazýr ama þirketle iþi seçemedim daha
Ben A.Grandee'yi seçtim þuan memnununum ilgi alakadan, haftaya cumartesi olacaka fuara katýlacaðým.Ýstediðim eyalet için tek kiþilik yer kalmýþtý hemen kabul ettim.
internet sitesinde yazýyo farklý fuarlar var bakabilirsin.eduyorkun fuarlarý ne zaman??
ben 2aralýkta konuþtuðum zaman banada fuarda tek kiþilik yer var demiþlerdi :S sanýrým herkese ayný þeyi söylüyolar. gerçi hangi iþi istediðini bilmiyorum ama.. ben eðlence parklarýný istemiþtim..Ben A.Grandee'yi seçtim þuan memnununum ilgi alakadan, haftaya cumartesi olacaka fuara katýlacaðým.Ýstediðim eyalet için tek kiþilik yer kalmýþtý hemen kabul ettim.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks