arkada?lar bu iki ?irket aras?nda kald?m, istedi?im i? ve yer iki ?irkette de ayn?, fiyatlar? da ayn?, ama güvenilirlik aç?s?ndan bir bilene dan??mak laz?m dedim![]()

arkada?lar bu iki ?irket aras?nda kald?m, istedi?im i? ve yer iki ?irkette de ayn?, fiyatlar? da ayn?, ama güvenilirlik aç?s?ndan bir bilene dan??mak laz?m dedim![]()

senin gitmek istedi?in yer neresi ?

Admin Edit.
Sebep: Neden? Nasil? Sorularina Cevap yok.
Konu break tarafından (07-12-2011 Saat 12:54 AM ) değiştirilmiştir.

Ben de geçen sene ikisi aras?nda kalm??t?m. UT'de karar k?ld?m. Ayr?nt?l? bilgi istersen özelden ula?abilirsin dostum.
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.

ikisiylede bütün ayr?t?lar? konu? hangisi daha uygun geliyorsa onu seç ayr?ca ?irketler k?s?m?ndan gidenlerin yorumlar?na bak
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

ben de bu iki ?irket aras?nda kald?m :/ forumdaki yorumlar? da okuyorum ama çok karars?z?m

?irket seçiminde göz önünde bulundurman gereken Ds-2019 belgesinin sorunsuz ?ekilde erkenden gelmesi, büyük i?verenlerin ve daha do?rusu senin istedi?in i? için düzenlenecek olan fuarda sahip oldu?u kontejan ve i?verenin konaklama sa?lamad??? durumda sana ne gibi alternatifler sunabilece?i ve yard?mc? olabilece?idir.Bunun d???nda çal??ma izni , vize ve i? sözle?men elinde olduktan ve konaklama türünüde belirledikten sonra ?irketin senin için yapaca?? çok fazla bir ?ey yok.Güvenilirlik meselesi ba?ta sayd???m meselelerin ne kadar h?zl? ve düzgün biçimde i?ledi?iyle alakal?d?r.Bu durumlarla birlikte fiyatta hala ayn? diyosan belki göz önünde bulundurman gereken iki firmadaki dan??man?n? kar??la?t?rmak olucakt?r.Amerikaya ad?m att???ndan itibaren ya?ayaca??n özel problemler seni ilgilendirir ve sponsorun yada firman?n yapabilice?i bir ?ey yoktur.?irketlere en fazla paray? ödeyen ülkelerden biri de olsak gerçek bu..
Ikiside CIEE sponsoru ile calisiyor. Benzer firmalar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

bende tercihimi armada grandee den yana kullan?cam galiba ama önce i? listelerini görmem gerekiyor çünkü özellikle vale i?i istiyorum.
Is listelerini gormeden parayi odemeniz cok sacma, odenen para karsiliginda ne oldugunu bilmediginiz mal ve hizmet satin almayin.

Gecen sene her iki firmadan da arkada?lar?m vard?.Bu firmalar?n gönderece?i i?lerin ba??nda e?lence ve su parklar? gelir.ve haftada ortalama 32 saat ver?yorlar.Gidecek olan arkada?lar b unlar? da göz önünde bulundursun sonra ??KAYET etmeyin![]()
bu firmalarin yolladigi oldukca iyi saatlerin verildigi isler de var genelleme yapmak yanlis olur...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...

Bana göre iki ?irket aras?nda kald?ysa e?er yinede tabiki un?ted towers ama gidecek olan arkada?lar iyice detaylar? ö?renin ve o ?ekilde karar verin![]()
?kisinin çal??t??? sponsor da ayn? ikisinin ücretleri de hemen hemen ayn? sorulmas? gereken ellerindeki i?ler.?irketten ziyade yapaca??n?z i?i belirleyin sonradan gidin sorun bu i? sizde var m? varsa ko?ullar? neler diye.

iki ?irket de hemen hemen ayn? ama dan??manlar aç?s?ndan de?erlendiriyorum ben ve armada grande daha iyi bence

bende yar?n armada grandee, united towers ve eduyork üçlüsünü ziyarete gidicem. benim bunlara as?l sormam gereken ?ey i? listeleri dimi? hangi ?irkette kafama uyan bir i? varsa onu seçmeliyim herhalde? birde mesela i? listesinde olmayan bir i? bulmalar?n? istedim bana. bulabilirler mi?

bulabileceklerini sanm?yorum. bir de ?u var armada ve united?n elindeki i?ler genel olarak ayn?d?r. çünkü sponsor ?irketleri ayn?. ikisininki de ciee

E?er CIEE fuarlar?ndaki i?lerin hiç biri kafana yatmazsa Virtual - Direct Hiring gibi sistemlere yönlendirilebilirsin.Ama ingilizce seviyen çok iyi de?ilse bir de Amerikaya ilk gidi?inse çok s?k?nt? ç?karabilicek yöntemlerdir.tavsiyem bir an önce karar verip bir fuara kay?t olman ve i?verenle yüz yüze görü?üp için rahat bir biçimde oraya gitmek.Fuardaki i? seçenekleri çok para kazand?ran i?ler olmayabilir ama ma?dur olmamak için en güvenli yoldur.

bugün eduyork, armada grandee ve united towers ? ziyaret ettim. armada grandee ve united towers fiyat bak?m?ndan ve sponsorlar?n?n CIEE olmas?ndan dolay? bi farklar? yok gibi geldi bana. eduyork daki i?ler sanki biraz daha gibi birde 100-200 lira daha pahal?ya geliyor. ?u an kafam daha çok kar??t? hangi ?irketi seçmeliyim acaba?

senin istedi?in i? ne ona göre sana tavsiyelerde bulunabilirim ?

aç?kcas? kafamda daha bi i? ?ekli olu?mad? vale lik istiyorumda onuda bulmak zor. mümkünse az türkün oluca?? i?ler istedi?imi söylemi?tim dan??manlara hepsi bana orta amerikay? önerdi, armada granndee deki bayan utah ve winsconsin dedi mesela.

bende eduyorku tercih edicem gibi.. i? listesi çok daha fazla.. e?lence parklar?nda çal??mak istiyodum ama united towersda dolmu?, armada grandee de fuar? dolmu?.. eduyork daha mant?kl? geldi ?uan aç?kças?..

united towers ve armada grandee nin aral?k fuarlar? dolmu? ama ?ubattakinde yer vard?. o fuardada e?lence parklar?da vard? san?rsam. eduyork un i? bulma sistemi bunlardan biraz farkl? sanki. fuarda i? bulamazsan koordinatör skype üzerinden amerikadaki i?verenle görü?türüyor ve öyle buluyorlarm??. bu karars?zl?kta çok kötü bi?ey. param haz?r ama ?irketle i?i seçemedim daha![]()

aynen bnde param haz?r ama ?irket seçemiyorum. armadayla united towers aras?nda kalm?t?m ama fuarlar da dolunca ?ubata kadar bekleyemicem aç?kças?.. bu yüzden eduyorku seçicem san?r?m..united towers ve armada grandee nin aral?k fuarlar? dolmu? ama ?ubattakinde yer vard?. o fuardada e?lence parklar?da vard? san?rsam. eduyork un i? bulma sistemi bunlardan biraz farkl? sanki. fuarda i? bulamazsan koordinatör skype üzerinden amerikadaki i?verenle görü?türüyor ve öyle buluyorlarm??. bu karars?zl?kta çok kötü bi?ey. param haz?r ama ?irketle i?i seçemedim daha

Ben A.Grandee'yi seçtim ?uan memnununum ilgi alakadan, haftaya cumartesi olacaka fuara kat?laca??m.?stedi?im eyalet için tek ki?ilik yer kalm??t? hemen kabul ettim.

internet sitesinde yaz?yo farkl? fuarlar var bakabilirsin.eduyorkun fuarlar? ne zaman??

ben 2aral?kta konu?tu?um zaman banada fuarda tek ki?ilik yer var demi?lerdi :S san?r?m herkese ayn? ?eyi söylüyolar. gerçi hangi i?i istedi?ini bilmiyorum ama.. ben e?lence parklar?n? istemi?tim..Ben A.Grandee'yi seçtim ?uan memnununum ilgi alakadan, haftaya cumartesi olacaka fuara kat?laca??m.?stedi?im eyalet için tek ki?ilik yer kalm??t? hemen kabul ettim.

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks