merhaba arkada?lar avc?lar kampüsünden gitmesi kesinle?en yada gitmek isteyenler var m? ?
merhaba arkada?lar avc?lar kampüsünden gitmesi kesinle?en yada gitmek isteyenler var m? ?
Niye böyle bir s?n?rlama yapt?n![]()
okul çok büyük oldu?undan dolay? ama beyaz?t da olur tabi- ayr?ca yerle?keler çok uzak
böyle bir ayr?m yap?lmas? gerekiyordu. Avc?lar kampüsü ile Beyazit kampüsü birlikte çal??m?yorlar. ?ki farkl? eyalet gibiler. Avc?lar'?n ö?renci i?leri çok yava? ve isteksiz belge almak ölüm ve Avc?lar kampüsü Pasaport harç muhafiyeti vermiyor, pasaporta en az 200 lira bay?l?yoruz. Avc?lar?n daha nice garip kurallar? var her seferinde ?a??rt?yor ve kendine küfür ettiriyor.![]()
Mühendislik Fakültesi Ö?renci ??leri'ni bilen bilir, her ?eyde yapt?klar? uyuzlu?u tabi ki WAT için de yap?yorlar. Harçs?z pasaport için götürülen WAT dilekçesini kabul etmiyorlar, yönetim kurulu karar alm??, WAT'? e?itim organizasyonu olarak görmedikleri için Harçs?z Pasaport için yaz?l? belge vermiyorlar.
Kendinizi dil okuluna gidiyormu? gibi gösterip belge götürseniz de gidece?iniz dil okulundan yaz?l? onay belgesi istiyorlar.
Bunu da her ?irket sa?layam?yor maalesef, ?irketinizden rica edin dil okullar?ndan onay belgesi alabiliyorlarsa onu götürün, ancak o ?ekilde harçs?z pasaport alabilirsiniz)
ARKADASLAR BEN KAYIT OLDUM ATLANTIC DIYE BIR FIRMAYA.YERLERI BAKIRKOYDE.GECEN SENE KUZENIM GITMISTI. HIC SIKINTISI OLMADI BU SENE DE BEN BASVURDUM. NEW JERSEY'DE RESTORANDA CALISCAM . BASVURUMU YAPTIM 1 HAFTA SONRA ISIM HAZIR OLDU. O KADAR HIZLILAR.GITMEK ISTEYEN ARKADASLAR VARSA BENIMLE BAGLANTIYA GECSIN.ISLERI SAGLAM VE GIDECEGIM SEHIR GUZEL. ISTERSENIZ DIREK FIRMAYLA BAGLANTIYA GECIN.ELLERINDE HALA IYI ISLER VARDI 2 GUN ONCE.SORUNUZ OLURSA OZELDEN MESAJ ATABILIRSINIZ. BERABER GIDERSEK DAHA GUZEL OLUR EMAIL: watciyim
-Al?nt?d?r-
?stanbul Üniversitesi 2012 Bahar ?enlikleri
Arkada?lar Öncelikle ?unu Belirtim, Konserler için bilet sat??lar? yap?lmaktaym?? ! Kesinlikle Bilet Almay?n?z. Konserler Tamamen Ücretsizdir ! Giri?te Sizden ?stenilen Ö?renci Kimlik Kart?n?zd?r.
?stanbul Üniversitesi 2012 Bahar ?enli?i, 8-12 May?s 2012 tarihleri aras?nda ?Ü Avc?lar Yerle?kesi’nde gerçekle?tirilecektir.
?enlikte Athena, Kubat, Atiye, Duman, Mustafa Ceceli, Kolpa, Ogün Sanl?soy, Aydilge, K?rm?z?, Akçay Karaazmak gibi ünlü isimler sahne alacak.
Ö?renciler, 5 gün sürecek ?enlik boyunca karaoke, DJ performanslar?, stand-up gösterileri, söyle?i ve paneller, çe?itli oyunlar ve turnuvalar, üniversite kulüplerinin gerçekle?tirece?i aktivitelerin (tiyatro oyunlar?, foto?raf sergileri, foto?raf gezileri, film gösterimleri, dans gösterileri, kültürel geziler, vb.) yan? s?ra profesyonel ve amatör çok say?da sanatç? taraf?ndan verilecek konserlerle doyas?ya e?lenecek.
-Al?nt?d?r-
Konu uykusuz123 tarafından (07-05-2012 Saat 06:46 PM ) değiştirilmiştir.
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks