Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: istanbul üniversitesi avcılar kampüsü

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart istanbul üniversitesi avc?lar kampüsü

merhaba arkada?lar avc?lar kampüsünden gitmesi kesinle?en yada gitmek isteyenler var m? ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Niye böyle bir s?n?rlama yapt?n

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

okul çok büyük oldu?undan dolay? ama beyaz?t da olur tabi - ayr?ca yerle?keler çok uzak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Red face

Alıntı frktslc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okul çok büyük oldu?undan dolay? ama beyaz?t da olur tabi - ayr?ca yerle?keler çok uzak
    Ben kat?lmay? dü?ünüyorum avc?lar ist üniden ?irket ara?t?rmas? falan yapt?n m? ya da belirledi?in herhangi bir?ey var m? Work and travel'a dair?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı cikolata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kat?lmay? dü?ünüyorum avc?lar ist üniden ?irket ara?t?rmas? falan yapt?n m? ya da belirledi?in herhangi bir?ey var m? Work and travel'a dair?
    yapt?m biraz ?irketlerle de görü?meye gittim ama o konuda da karars?z?m.ayn? ?irket ile ma?dur olanlar da var memnun kalanlar da

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

böyle bir ayr?m yap?lmas? gerekiyordu. Avc?lar kampüsü ile Beyazit kampüsü birlikte çal??m?yorlar. ?ki farkl? eyalet gibiler. Avc?lar'?n ö?renci i?leri çok yava? ve isteksiz belge almak ölüm ve Avc?lar kampüsü Pasaport harç muhafiyeti vermiyor, pasaporta en az 200 lira bay?l?yoruz. Avc?lar?n daha nice garip kurallar? var her seferinde ?a??rt?yor ve kendine küfür ettiriyor.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Mühendislik Fakültesi Ö?renci ??leri'ni bilen bilir, her ?eyde yapt?klar? uyuzlu?u tabi ki WAT için de yap?yorlar. Harçs?z pasaport için götürülen WAT dilekçesini kabul etmiyorlar, yönetim kurulu karar alm??, WAT'? e?itim organizasyonu olarak görmedikleri için Harçs?z Pasaport için yaz?l? belge vermiyorlar.

Kendinizi dil okuluna gidiyormu? gibi gösterip belge götürseniz de gidece?iniz dil okulundan yaz?l? onay belgesi istiyorlar.

Bunu da her ?irket sa?layam?yor maalesef, ?irketinizden rica edin dil okullar?ndan onay belgesi alabiliyorlarsa onu götürün, ancak o ?ekilde harçs?z pasaport alabilirsiniz)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı rerere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mühendislik Fakültesi Ö?renci ??leri'ni bilen bilir, her ?eyde yapt?klar? uyuzlu?u tabi ki WAT için de yap?yorlar. Harçs?z pasaport için götürülen WAT dilekçesini kabul etmiyorlar, yönetim kurulu karar alm??, WAT'? e?itim organizasyonu olarak görmedikleri için Harçs?z Pasaport için yaz?l? belge vermiyorlar.

Kendinizi dil okuluna gidiyormu? gibi gösterip belge götürseniz de gidece?iniz dil okulundan yaz?l? onay belgesi istiyorlar.

Bunu da her ?irket sa?layam?yor maalesef, ?irketinizden rica edin dil okullar?ndan onay belgesi alabiliyorlarsa onu götürün, ancak o ?ekilde harçs?z pasaport alabilirsiniz)
    Aynen arkada??ma kat?l?yorum. Ba?ka türlü alamazs?n?z harçs?z.
    120 lira iyi para=)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı rerere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Di?er üniversitelerde nas?l bilmiyorum ama Çukurova Üniversitesinde Rektörlük Ö?renci ??leri var ayr?ca.Yani hem bölümde var ö?renci i?leri,hem rektörlükte var.E?er sizdede böyleyse durum rektörlük ö?renci i?lerinden bi ?ans?n?z? deneyin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ARKADASLAR BEN KAYIT OLDUM ATLANTIC DIYE BIR FIRMAYA.YERLERI BAKIRKOYDE.GECEN SENE KUZENIM GITMISTI. HIC SIKINTISI OLMADI BU SENE DE BEN BASVURDUM. NEW JERSEY'DE RESTORANDA CALISCAM . BASVURUMU YAPTIM 1 HAFTA SONRA ISIM HAZIR OLDU. O KADAR HIZLILAR.GITMEK ISTEYEN ARKADASLAR VARSA BENIMLE BAGLANTIYA GECSIN.ISLERI SAGLAM VE GIDECEGIM SEHIR GUZEL. ISTERSENIZ DIREK FIRMAYLA BAGLANTIYA GECIN.ELLERINDE HALA IYI ISLER VARDI 2 GUN ONCE.SORUNUZ OLURSA OZELDEN MESAJ ATABILIRSINIZ. BERABER GIDERSEK DAHA GUZEL OLUR EMAIL: watciyim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

-Al?nt?d?r-

?stanbul Üniversitesi 2012 Bahar ?enlikleri

Arkada?lar Öncelikle ?unu Belirtim, Konserler için bilet sat??lar? yap?lmaktaym?? ! Kesinlikle Bilet Almay?n?z. Konserler Tamamen Ücretsizdir ! Giri?te Sizden ?stenilen Ö?renci Kimlik Kart?n?zd?r.

?stanbul Üniversitesi 2012 Bahar ?enli?i, 8-12 May?s 2012 tarihleri aras?nda ?Ü Avc?lar Yerle?kesi’nde gerçekle?tirilecektir.

?enlikte Athena, Kubat, Atiye, Duman, Mustafa Ceceli, Kolpa, Ogün Sanl?soy, Aydilge, K?rm?z?, Akçay Karaazmak gibi ünlü isimler sahne alacak.

Ö?renciler, 5 gün sürecek ?enlik boyunca karaoke, DJ performanslar?, stand-up gösterileri, söyle?i ve paneller, çe?itli oyunlar ve turnuvalar, üniversite kulüplerinin gerçekle?tirece?i aktivitelerin (tiyatro oyunlar?, foto?raf sergileri, foto?raf gezileri, film gösterimleri, dans gösterileri, kültürel geziler, vb.) yan? s?ra profesyonel ve amatör çok say?da sanatç? taraf?ndan verilecek konserlerle doyas?ya e?lenecek.

-Al?nt?d?r-
    Konu uykusuz123 tarafından (07-05-2012 Saat 06:46 PM ) değiştirilmiştir.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)