work and travel in ben bu kadar lanet bir iþ olduðunu bilseydim gelmezdim baþta bunu söylemek istiyorum.burdan yapmak isteyen herkesin yapmamasý gereken bir deneyim olduðunu düþünüyorum ayrýca eðer hayatýnýzda hiç aþaðýlanmadýysanýz aþaðýlanmak istiyorsanýz yapabilirsiniz bu programa takýlabilirisiniz sizi tutan yok.iþinizi seçerken dikkat edin özellikle housekeeper olmamaya dikkat edilmeli cidden tehlikeli bir iþ müþterinin biri iftira attýðý zaman siz bir hiçsiniz herkesin gözünde çalýþtýðýnýz yerde onlar için siz önemli deðilsiniz onlara göre siz çalýþmak zorunda olan bir hayvansýnýz afedersiniz ama gerçek bu . lütfen burdan duyuruyorum gidecek olan yada bu programa katýlacak olan varsa yapmasýn þirketiniz ne kadar iyi olursa olsun burda yapayalnýzsýnýz , elinizden tutacak kimse yok iþten atýldýðýnýzda ve her halükarda geçerli bu durum hiç bir þirkete güvenmeyin hepsi yalancý . güzel vaatler verirler ama bi sorun çýkýnca kimse kýlýný kýpýrdatmaz ve üzülüyoruz der ancak.onuda biyerleri tutuþtuðu için.