arkadaþlar ben mayýsýn ortalarýnda gitmeyi düþünüyorum.mesela 3 ay çalýþtým orada. daha sonra da çalýþmak istedim eylül sonu ekim baþýna kadar daha çalýþabiliyormuyum acaba?yani süreyi uzatabiliyor muyum?
arkadaþlar ben mayýsýn ortalarýnda gitmeyi düþünüyorum.mesela 3 ay çalýþtým orada. daha sonra da çalýþmak istedim eylül sonu ekim baþýna kadar daha çalýþabiliyormuyum acaba?yani süreyi uzatabiliyor muyum?
Konu matador_36 tarafýndan (14-12-2011 Saat 01:04 AM ) deðiþtirilmiþtir.
baþlýklarý konu ile daha alakalý seçersen, daha hýzlý yardým alabilirsin.
Work and Travel'da toplam çalýþabileceðin süre 4 aydýr. En erken 15 Mayýs ve en geç 1 Ekim tarihlerine kadar çalýþabilirsin. DS formun üzerinde iþ baþlangýç ve bitiþ tarihlerin yazar. En geniþ zaman aralýðý olarak 1 Haziran ile 1 Ekim arasýný boþ zamanlarýn olarak gösterebilir ve bu tarihlerde çalýþma izninin olmasýný isteyebilirsin. DS 2019 formu üzerindeki bitiþ tarihinden sonraki 30 gün boyunca da ABD'de kalabilirsin ancak çalýþamazsýn.
admin (at) turkishwat.net
iyiymiþ.peki benim iþ tam olarak mayýsýn baþýnda baþlýyor.en fazla ne kadar çalýþabilirim?eylül sonu mu ekim sonu mu acaba?
mayýs 15'ten itibaren yasal olarak çalýþabilirsin. ds formun da en erken 15 mayýs'ta baþlayabilir. yeni kurallarla birlikte okulun tatil olmadýðý dönemler için atýlan ds baþlangýç veya bitiþ tarihlerini konsolosluk artýk hoþ karþýlamayacak ve eðer bu ihlal edilirse bir sonraki vize baþvurusunda adaylar muhtemelen vize alamayacaklardýr.
admin (at) turkishwat.net
ben zaten 2. dönem boþ olcam hazýrlýðým.ama þirketin bana önerdiði bir iþ var 1 mayýsta baþlýyo dediler.ona gidemez miyim?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks