Cedarpoint eglenmek icin mukkkeemmmeeelll bir yer, inanılmaz buyuk ama tabi dedigim gibi eglenmek icin mukemmeldi, calısmak ıcın nasıldır bilemem. Ride operator olursan aksama kadar insanları koltuklara oturtur kemerlerini kontrol edersin ama o sıcagın altında elinde supurge kurek temizlik yapan ogrencileride gordum ki ben eglenmek icin gittigim halde yuruyerek tam anlamıyla gezememistim sıcaktan bayılcak gibi olmustum, temizlik yapmak gercekten zor olsa gerek.

Cedarpoint in bulundugu kasaba Sandusky den bahsedicek olursak inanılmaz asosyal bir yer tüm yazın iş yurt - yurt iş arası gecer. abartısız yapıcak hiç birşey yok alışveriş merkezi bile yok adam akıllı. oturup bişeyler içebileceğin mekanlar fln yok. sokaklar hep boş. inanılmaz boş bir yer haberin olsun. biz çok sıkılmıştık. cedar da çalışanların yurdu vardı ucuz ve iş yerine yakın bu güzel bir artı. birde sandusky çok fazla yağmur alan bir bölgede. bunuda iyi araştır her yagmurda cedar off veriyorsa maddi cok kaybın olur. ben türkiyede gormedigim yağmurları orda gordum. bizim calıştıgımız yer kapalı su parkıydı bu yuzden pek sorun olmadı bizim icin yagmurlar.