Merhabalar,
Sorum kýsa ve öz. Benim yazýn (haziran'dan sonra) gidebilmem için tam olarak ne zaman baþvurmam gerekir. Bir kaç sitede 1 þubat son yazmýþlar ama herhalde o kampanya sonu mu bilemiyorum.
Cevap için þimdiden teþekkürler.
Merhabalar,
Sorum kýsa ve öz. Benim yazýn (haziran'dan sonra) gidebilmem için tam olarak ne zaman baþvurmam gerekir. Bir kaç sitede 1 þubat son yazmýþlar ama herhalde o kampanya sonu mu bilemiyorum.
Cevap için þimdiden teþekkürler.
istediðin zaman baþvurabilirsin ama þirketlerin ellerindeki iþler bitiyor yavaþ yavaþ çok geç baþvurursan ya iþsiz kalýrsýn yada dandik biyere postalarlar sený
ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!
nisanda dahi hatta mayýsta bile kaydolabilirsin ancak iþ alternatifin çok çok az olur ve uçak bilet fiyatýda bir hayli yüksek olur.
Wisconsin Dells | Noah's Ark
2011 Summer
En kýsa zamanda baþvur bence, arkadaþlarýn dediði gibi en önemli sorun iþlerin bitmesi.
Ah! küçük hokkabazlýk, sefil aynalý dolap;
Bir þapka, bir eldiven, bir maymun ve inkýlap! NFK
Peki acele edeyim o zaman, tekrar teþekkürler cevaplarýnýz için.
En iyi baþvuru zamaný Ekim-Kasým aylarýdýr.
Bu dönemde hem iþ seçeneði fazladýr , hem fiyat olarak daha düþüktür
hem de danýþmanlarla daha rahat iletiþime geçebilirsiniz![]()
erken kayýt ile istediðin iþ pozisyonuna yerleþebilme imkanýný daha çok bulursun hemde fiyat bakýmýndan daha uygun olur kayýt olmayý düþünen arkadaþ için![]()
Hala baþvurmadýn ve kesin gitmek istiyorsan en erken tarih en iyi tarih senin için..
þubat son mart son diyen bazý firmalar sponsorlarýnýn verdiði iþlerin hepsini satýp bitiriyor..bazýlarda tabiri caizse týrmalamaya devam edip yeni iþ pozisyonlarý açýp onlara yerleþtirme yapmak için kayýt olabiliyorlar..
Þirketlerin ellerinde nasýl iþlerin kaldýðýný araþtýrarak hýzlý davranmalýsýn kolay gelsin![]()
ayný sorun bendede var ne zaman kaydolsam? Kýbrýsta okuyorum ve firmalarla yüzyüze görüþme ve job offer'lara katýlma gibi bi þansým neredeyse hiç yok :/
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks