Arkada?lar ohio'nun tüm eyaletleri gezilmek ko?uluyla büfelerde yiyecek sat??? olarak adland?r?lan bi i? var ne dersiniz böyle bir i?i kabul edeyimi??
As?l sorum Ohio nas?l bi kent? ya?am? ucuz ve sakin mi? acil cevap bekliyorum

Arkada?lar ohio'nun tüm eyaletleri gezilmek ko?uluyla büfelerde yiyecek sat??? olarak adland?r?lan bi i? var ne dersiniz böyle bir i?i kabul edeyimi??
As?l sorum Ohio nas?l bi kent? ya?am? ucuz ve sakin mi? acil cevap bekliyorum
Konu Baro tarafından (04-01-2012 Saat 04:48 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış bilgilelerden dolayı

gecen sene benim okuldan arkada?lar?m gitti o i?e bayan olmalar?na ra?men memnundular ama onlar haftal?k al?yorlard? çal???rken pek gezmediklerini falan söylemi?lerdi bunun d???nda memnundular tavsiye edebilirim

konaklama ucretinin ne kadar oldugu onemli tabi?

haftal?k 15 bi?ey de?il bizim arkada?larda gitmi?ti san?rsam limonata falan sat?yorlar ing ac?s?ndan iyi olur bahsiste varsa yemede yan?nda yat..

evet bende o tarz i?ler yap?cam kabul edersem ama s?k?nt?m eyalet hiç bilmiyorum haftal?k 60 saate kadar çal??abiliyoruz extra da var.ama hala karars?z?m

konaklama ücreti çok iyi, saatlik ücrette iyi ne kadar saat verirler bilememde e?er güzel geziliyorsa süper bi f?rsat hiç kac?rma derim.
Wisconsin Dells | Noah's Ark
2011 Summer

?nsallah bi i? bulursun ama bu i? iyi gibi hatta giden arkadas vard? online olursa soylerim sana ulas?r..
hay?rl?s?

golden kariyerle gidiyorum gezici e?lence park? i?i bilgilendirebilirseniz sevinirim

@poyraz_yeli sen tek ba??na m? gideceksin ohio'ya ?

konum kirletmeyin![]()

mrb arkadaslar bende golden kar?yerle g?d?cem gez?c? eglence park?nda cals??cam s?zce nas?l hala deg?st?rme sans?m varda![]()

mrb arkadaslar bende golden kar?yerle gez?c? eglence park? gorevl?s? olarak g?d?cem ama hala f?k?r degstrme sansm var s?zler neler oner?rs?n?z

Acenta dan ö?rendi?ime göre Ohio biraz k?rsal bir yer(?ehir içinden bahsetmiyorum) Dolay?s? ile pek gezip görülecek yer olaca??n? sanm?yorum.Bunun d???nda yine bu forumda gezici e?lence park?nda çal??an birinin feryatlar? okumu?tum,kendisi hiç memnun de?ildi.Saatler/ücret/konaklama uygun ama tabii yine de fikir sizin iyi para biriktirip daha sonra da gezebilirsiniz.E?lence arayan Alaska da bile bulur
Ayr?ca Ohio nun ambleminden de bir ç?kar?m da bulunabilirsiniz.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...f_Ohio.svg.png
Gezici e?lence parklar? ABD için bir kültürdür. Zaten görmü?sünüzdür filmlerde...
HERO, REAL STEEL gibi. Zaten bu parklar?n amac? sehir hayat?ndan uzak çiftci yasam? sürdüren insanlara e?lence götürmektir. ??te bu yüzden e?lence park? sahipleri zengin çiftcilerden iyi para kazan?r. Deniz falan göremezsiniz tabi ama bence yap?labilir bir i?. E?lenmek k?sm?na gelince zaten ad? üzerinde..... Magdur eden firma hangisi onu bulun onla gitmeyin ama bu i?i daha önce kazas?z belas?z yapm?? firma varsa onu secin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks