Merhaba blackeagle 2007 ve 2008 yillarinda Six Flags Great Adventure da fotoğrafçı olarak çalıştım. Parkın izole oldugu dogru ancak bu sizin icin bir sorun teskil etmez.Dormitory lerde kaliyorsunuz konaklamanız hemen parkın yanında.İsinize yürüyerek gidiyorsunuz.Home party ler felan latinlerle superOtobusler parkın hemen yanından kalkar.Off gunlerinde gidip gezebilirsin baska yerleri ancak oyle club hayati felan bekleme cunku park sehir merkezinde degil dunyanin en buyuk parklarindan ve ormanin icinde Ama dedigim gibi bu dert edilecek bir sey degil yapilacak cok sey var.Unutmadan hemen parkın yakininda Jackson Outlet Center var bana da bir kac parca birseyler al kardesim
... Ucuzlugu gorunce gozlerine inanamayacaksin
...Simdiden güzel wat lar gecirmen dilegiyle
![]()

sözleşmede yazdıgına göre ortalama çalışma süresi 32 saat.ama parkın çok yogun oldgundun bahsedilmiş daha fazla saat alınır deniyo yorumlarda.daha önce burada çalışmış arkadaşlar bu konuda biraz daha bilgi werebilirse gercekten cok iyi olur, çok kararsız kaldım.
 Otobusler parkın hemen yanından kalkar.Off gunlerinde gidip gezebilirsin baska yerleri ancak oyle club hayati felan bekleme cunku park sehir merkezinde degil dunyanin en buyuk parklarindan ve ormanin icinde Ama dedigim gibi bu dert edilecek bir sey degil yapilacak cok sey var.Unutmadan hemen parkın yakininda Jackson Outlet Center var bana da bir kac parca birseyler al kardesim 

Alıntı
Bookmarks