hacı işin şartları şu şekilde haftalık 32-36 saat günlük sabah 9 dan aksam 3 veya 4 e kadar çalışma saatlik 8 dolar işde dediğim gibi kamp alanının temizliğinden ve kamp alanındaki kampcıların kaldığı yerlerin temizliğinden sorumluyuz bi nevi housekeeperlik gibi elde bi telsiz olcakmış onla komut vericekler heralde bide tm emin deilim ama kamp alnında golf arabası verebilirlermiş ulaşımı sağlamak için işin bu benim herzaman söylediğim şey bizim danışmanın mailini yazım bide
" Kamp alanı içinde yer alan havuzlarda bulunan soyunma kabinlerini kontrol edecekler, temizleyecekler ve tabi ki aynı şey kamp alanında bulunan diğer alanlar için de gerekli. Orada yer alan bütün işleri yapacaklar. Ancak günde 5-6 kere kabin alanına gidip oralardan sorumlu olacakları için bu şekilde bir bayan bir erkek takım oluşturmuşlar. Aynı şekilde İngilizce konulmakta sıkıntısı olmayan kişiler olmalı çünkü iş için kendilerine telsiz verilecek ve orada çalışırken iletişim de sıkıntı yaşamalarını istemiyoruz. " buda danışmanın yazdığı
Bu arada forumda okuduydum bizim sorumlu Cetusa'dan MR.Ray mülakata skype den girdik ii birine benziyodu ama forumda yazılanlar pek iç açıcı değilinşallah sorun çıkmaz.
hacı yakın yere gitmişsin sende porsmuth'a 2. iş bulma imkanı nasıl orlarda sen 4 bini nasıl kazandın kaç saat çalışdın aklımdaki para walla bi 4000 4500 kazansam süper olucak aklımdaki travelı yapmak istiyorum road tripnewyorkdan başlayıp 5bin mil 8 bin kilometrelik bi gezi 3 haftalık
çok mu abartıyorum acaba
![]()

inşallah sorun çıkmaz.
Alıntı
Bookmarks