WAT program?na 3 kere moreys pierse giderek kat?ld?m.. aktif biri oldugumdan biraz olsun bilgi birikimim oldu. bu donem yine gitmeyi dusunen biri olarak(vize alabilirsem) sorusu olan arkadaslara yard?mc? olabilirim. Ayr?ca 4 subat fuar?ndan sonra gidecek arkadaslara irtibat haline gecersek wildwoodda bu sene hep beraber güzel bir ev kiralayabilir yaza hiç bocalamadan ba?layabiliriz. NOT: Bana burdan face den ve cep telefonumdan ula?abilirsiniz.

Alıntı

benimde belki wildwood olma ihtimali var.daha do?rusu 28inde fuara gidiyoruz ve mülakata göre onlar gidice?im park? belirlicekler. Yap?ca??m i? yüz boyama i?i olcak.peki bu konuda bilgin var m?? ve de sormak istedi?im bi?ey daha var. O da new jersey'de oldu?umuzda gezme olana??na sahipmiyiz hatta biraz önce okudu?um birinin bu kadar olumlu mesaj ve yorum varken '' ?u WAT olay? bana zehir olsun da be? kuru? kazanamadan, Amerika'y? gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsan?z Wildwood -New Jersey tam size göre. '' dedi?ini bile duydum ve biraz sinirim bozulmad? de?il aç?kcas?

Bookmarks