Work and Travel
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: MOREYS PIERS 2012, WILDWOOD, NJ. ?çin Sorusu Olan BURAYA

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Standart MOREYS PIERS 2012, WILDWOOD, NJ. ?çin Sorusu Olan BURAYA

WAT program?na 3 kere moreys pierse giderek kat?ld?m.. aktif biri oldugumdan biraz olsun bilgi birikimim oldu. bu donem yine gitmeyi dusunen biri olarak(vize alabilirsem) sorusu olan arkadaslara yard?mc? olabilirim. Ayr?ca 4 subat fuar?ndan sonra gidecek arkadaslara irtibat haline gecersek wildwoodda bu sene hep beraber güzel bir ev kiralayabilir yaza hiç bocalamadan ba?layabiliriz. NOT: Bana burdan face den ve cep telefonumdan ula?abilirsiniz.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WAT program?na 3 kere moreys pierse giderek kat?ld?m.. aktif biri oldugumdan biraz olsun bilgi birikimim oldu. bu donem yine gitmeyi dusunen biri olarak(vize alabilirsem) sorusu olan arkadaslara yard?mc? olabilirim. Ayr?ca 4 subat fuar?ndan sonra gidecek arkadaslara irtibat haline gecersek wildwoodda bu sene hep beraber güzel bir ev kiralayabilir yaza hiç bocalamadan ba?layabiliriz. NOT: Bana burdan face den ve cep telefonumdan ula?abilirsiniz.
    Ortalama calisma suresi ve kazanci ne kadar?

Ev kiralari ne kadar? Ev kac kisilik?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

moreys piers saat ba?? $7.25 verir. minimum çal??ma saati LABOR DAY'a kadar 35 saattir(verdikleri minimum shiftlerdeki çal??man 35 saatin alt?na dü?ülmesi durumunda eksik olan saatleri bir sonraki paycheckine mutlaka eklerler.) TÜrkiye vatanda?lar? 30 Eylüle kadar çal??abilirler. Ev bulmak kolayd?r. kriz nedeniyle ev kiralar? son iki senedir 5-10 dolar azald??? kiral?k evlerin say?s?nda ciddi bir art?? bariz gözlemlenmi?tir. kuzeye ve güneye kay?ld?g?nda ev kiralar? azal?rken kaliteleri artmaktad?r. eglence park? sehrin tam orta hizas?nda okyanus kenar?nda 1 mil eni olan sahilin denize dogru yar?s?n? kaplar. park?n adan?n ortas?nda olmas?ndan dolay? wat ögrencileri sehrin merkezine toplanm?st?r. bu yüzden kuzeye ve güneye kayd?kca evlerin kiralar? mesafeden dolay? dusmektedir. mesafe bisikletle cekilebilecek bir mesafedir fakat geceleri partilerden sonra eve dönü? ölüm olabilir. birde i?e geç kald?ysan?z yand?n?z =). i?e geç kalmad?g?n?z ve i?i ciddiye ald?g?n?z sürece sizi severler ve saatinizi artt?r?rlar, ÇOK ?? YAPMANIZA DE??L GÜVENL?K AÇISINDAN SAGLAM ?? YAPMANIZA BAKARLAR.. ?LK KURAL "SAFETY FIRST" tür. ride operatörlere "here we go" kal?b?n? ögretirler. haftada bir training yapar profesyonellik üzerine çal???rlar. tembel insan? sevmezler. sezon boyunca bowling, pizza, yar??ma, dondurma, su partileri yaparlar ki en bomba parti gece 1 den sonra baslayan su partisidir havuzda olur. havuzun suyunu ?s?t?rlar. sezon sonunda anket yap?p o sezonun en konuskan?n?, ,en gülenini, en güzel çifti, en çapk?n?n?(3 senedir türklerde ki bunu 2 senedir ben alarak tarihe geçtim=D) vs seçerler.. eglencelidir. ayr?ca izinli günlerinizde cal?smad?g?n?z saatlerde su park?na ve oyuncaklara s?n?rs?z ücretsiz bilet hakk?n?z vard?r. cumartesileri ride operatorlere kahvalt? partileri duzenlenir. ya?murlarda park yada belirli ride'lar kapan?r herkes s?g?naga dolar bu surede ucret genellikle i?ler. parmak izi usulu ile clock in clock out yap?l?r. haziran?n sonuna kadar haftada 60 saati gorebilirsin temmuzda 40 saat agustosun 15 inden sonra eylulun ilk haftas?n?n sonuna kadar 50-55 saati görmen mümkündür. geceleri çok çok renklidir. 3 sene önce olusan rus ak?n?ndan dolay? gecti?imiz 2 sene TURK ve ARAP dolmustur =D.. bu gözard? edilemeyecek bir gerçektir. 2011 sezonunda kücük Türkiye ve Ürdün dü diyebiliriz. boardwalk denen bi iskelesi ve iskele üzerinde dükkanlar? vard?r. iskele üzerinde elektrikli tren gibi bir araba çal?s?r ki zirt p?rt "watch to tramcar please" diye öterken rahats?z olanlar?n bi anda arkas?n? donup "Fu.k to tramcar please" dedikleri de görünmü?tür. ?imdilik bu kadar umar?m birazc?k ac?klay?c? olmustur. ek bir bilgi istenirse seve seve sorulara cevap verebilirim. ayr?ca özelden bilgi almak isteyenler facebookta mail adresimden arat?p beni bulabilirler.

Sayg?lar?mla.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ayr?ca Wildwood Hakk?nda küçük bir bilgi edinebilece?iniz bir site;

Wildwood, Wildwood Crest, North Wildwood, The Wildwoods, NJ, New Jersey boardwalk, NJ Beach Vacation

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

buraya girebilmek için gerekli ingilizce seviyesi ne acaba ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok te?ekkürler gerçekten çok aç?klay?c? olmu? benimde belki wildwood olma ihtimali var.daha do?rusu 28inde fuara gidiyoruz ve mülakata göre onlar gidice?im park? belirlicekler. Yap?ca??m i? yüz boyama i?i olcak.peki bu konuda bilgin var m?? ve de sormak istedi?im bi?ey daha var. O da new jersey'de oldu?umuzda gezme olana??na sahipmiyiz hatta biraz önce okudu?um birinin bu kadar olumlu mesaj ve yorum varken '' ?u WAT olay? bana zehir olsun da be? kuru? kazanamadan, Amerika'y? gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsan?z Wildwood -New Jersey tam size göre. '' dedi?ini bile duydum ve biraz sinirim bozulmad? de?il aç?kcas?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı pelin_grcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok te?ekkürler gerçekten çok aç?klay?c? olmu? benimde belki wildwood olma ihtimali var.daha do?rusu 28inde fuara gidiyoruz ve mülakata göre onlar gidice?im park? belirlicekler. Yap?ca??m i? yüz boyama i?i olcak.peki bu konuda bilgin var m?? ve de sormak istedi?im bi?ey daha var. O da new jersey'de oldu?umuzda gezme olana??na sahipmiyiz hatta biraz önce okudu?um birinin bu kadar olumlu mesaj ve yorum varken '' ?u WAT olay? bana zehir olsun da be? kuru? kazanamadan, Amerika'y? gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsan?z Wildwood -New Jersey tam size göre. '' dedi?ini bile duydum ve biraz sinirim bozulmad? de?il aç?kcas?
    i? hakk?nda bilgim yok ama newjersey de gezebilirsin özellikle newyorka cok yak?n bi hafta sonunu washington'a giderek harcayabilirsin yada pensilvanya.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çok te?ekkürler yard?mlar?n?z için.en ufak bi olumsuz yorum kafamda binlerce soru i?aretine neden oluyo gidene kadar da böyle olcak san?r?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben de bu y?l dü?ünmekteyim Moreys Piers'i , ileti?ime geçelim görü?elim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Rasit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bu y?l dü?ünmekteyim Moreys Piers'i , ileti?ime geçelim görü?elim
    moreys piersin i? fuar? 4 subatta, ona kat?lacak m?s?n?z? kontenjan ay?rtt?n?z m??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende fuar için kayd?m? yapt?rd?m,benim kafama oturdu moreys piers,yaz?n orda olurum umar?m

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu yaz ben de morey's piersteyim. isim retail sales.

gidecek arkadaslar tarihleri paylasirsaniz ev isini beraber cozebiliriz belki. benim 5 haziranda is basi. cok erken sanirim cogu kisi 10undan sonra gidecekmis,enazindan eduyork ile oyle bildigim kadariyla.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

u?ur bende retail sales'im benim 17 sinde i?ba??,bi tak?m ?eyleri kap?p geldi?imizde bizi bilgilendirirsin ileti?ime geçelim seninle

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    u?ur bende retail sales'im benim 17 sinde i?ba??,bi tak?m ?eyleri kap?p geldi?imizde bizi bilgilendirirsin ileti?ime geçelim seninle
    elimden geldigince yardimci olurum tabi nedemek ben o 1-2 haftayi bi atlatiyim gerisi kolay gibi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

elimden geldigince yardimci olurum tabi nedemek ben o 1-2 haftayi bi atlatiyim gerisi kolay gibi
    konu?tuklar?mdan anlad???m kadar?yla,eve yerle?me,oryantasyon,çal??ma hayat?na ba?lang?ç derken zaten geçip gidiyormu? ilk haftalar halledersin sorun ç?kmaz rahat ol

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba arkada?lar..bizde morey's piers tay?z bu sene in?. 4 ?ubatta i? görü?memiz var bakal?m..8 haziranda da gitmeyi dü?ünüyoruz..burak karde? bi sorum olcak..orada kalma olay? biraz kafam? kar??t?rd? aç?kças? netten bakt?m fln çok yüksek fiyatlar yada çok fazla ki?inin oldu?u yerler ward? hep..biz 3 ki?i olcazda ben we k?z arkada??m için nas? biyerde kalmam?z? önerirsin..bi s?k?nt? ya?arm?y?z yani..birde h?rs?zl?k olaylar?yla ilgili haberler geldi geçen sene giden okuldan arkada?lardan hani kalaca??m?z evin olabildi?ince az insanl? olmas?n? tercih ederim..yada Türkiyedeki gibi 1+1 daireler yok mu)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı egeofficer08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu?tuklar?mdan anlad???m kadar?yla,eve yerle?me,oryantasyon,çal??ma hayat?na ba?lang?ç derken zaten geçip gidiyormu? ilk haftalar halledersin sorun ç?kmaz rahat ol
    ya bana gidis, ev bulma zor olacak gibi geliyor. tek basima ny ordan atlantic city ordan wildwood bakalim macerali olacak

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

U?ur hepimiz ayn? durumda olaca??z merak etme,o yüzden sen sanki önceden gitmi?sin gibi rotan? falan haz?rla,uçak biletini ona göre al.Bir problem ya?ayaca??n? sanm?yorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

oyle umuyorum bende bakalim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaslar ev konusunda can?n?z? s?kmay?n, hersey kolay, su 17 Subatta vize görü?mesinden güzel haberle dönersem zaten forumda gidis detaylar?, ev bulma durumu vs herseyi ac?klayacag?m.. ayr?ca havaalan? ile gidilecek yer aras?nda transportation, gideceginiz yerde ev bulma hizmeti, ikinci i? bulma hizmeti veren bir firmadan da i? teklifi geldi.. onlar?n i? teklifini de kabul edersem forumda sayfa sayfa icerik bilgi yay?nlar?m.. W?ldwoodda ev durumu k?saca söyle ki evler 70 - 100 dolar aras?nda degisiyor.. evler genellikle hotel room yada minimum 2 odal? evler diye degisiyor.. baz?lar? cok komplex bir sürü oda var. odalar genellikle 2 ile 5 ki?i aras?nda degisiyor... bir evde her milletten insan olabiliyor. özel oda bulduysan problem degil.. ben hersene yaln?z kal?yorum.. para ac?s?ndan bazen kulfetli olabiliyor fakat çok rahat oluyor kalmak ac?s?ndan.. hersey senin oluyor odada.2 sene önce yaln?z kalarak 80 dolar veriyordum. gecen sene ben utand?m art?k ev sahibi anne gibi olunca dedim olmaz al 150 yi =D oda 3 ki?ilik yatak vard?. fazla yeni degildi. ama benim icin süperdi.. eve sürekli arkadaslar?m geliyordu bazen odada 7 ki?i uyudugumuzu hat?rl?yorum bana kesinlikle birsey denilmezdi.. zaten 150 dolar? katmer katmer c?kart?yordum ordan inan?n =))))), gecen donem ilk 2 gunun haricinde 1 kere bile arkadaslar?mdan yaln?z kalmak nasip olmad?..=D. o yüzden rahatsan?z problem yok ac?kcas?.. eger bu sene vizemi al?rsam büyük ihtimal wildwoodda büyük bir ev bulup gitmeden once herseyi haz?r edip burdaki tum arkadaslar? da oraya yonlendirebilirim.. ki böyle birsey olursa da odalar maksimum 2 ki?ilik olur.. sonucta benim 4. sene oldugu için tamamen eglence amacl? gidiyorum. rhat edemeyecegim seyi ben yapmam. o yüzden kafan?za takmay?n hersey güzel olacak.. hersey rahat olur.. wildwoodda günler deli gibi h?zl? gecer. hele 21 yas?ndan büyükseniz hayat size güzeldir... =) bu arada sigara icen arkadaslar varsa marlboro orda 8-9 dolar civar?nda tad? rezaletmi?, camelin üzerinde "1. kalite turkiye tutununden imal edilmi?tir" yaz?yor. bence sigaralar? paket paket götürün. hatta 2. i? sigara bile satabilirsiniz. "var winston war, muratti var" =D

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu i? bana teklif edildi dün ancak kabul etmedim. etraf?mda çok fazla türk olacaksa burada kal?r i? bulur çal???r?m, ne anlam? kald? amerikaya gitmenin.
    Work&Travel 2012 Hikayem!
    başından sonuna kadar burada olacak, takipte kalın!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı batiatus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu i? bana teklif edildi dün ancak kabul etmedim. etraf?mda çok fazla türk olacaksa burada kal?r i? bulur çal???r?m, ne anlam? kald? amerikaya gitmenin.
    ben de baslarda boyle dusunuyordum fakat bu is cok temiz bence. ustelik turklerle takilip takilmak senin elinde sonucta amacin ingilizceni gelistirmekse bence o senin ordaki tutumuna bagli. umarim istedigin gibi bir is bulursun, bol sans

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkada?lar Türk say?s? her gecen gün artmakta fakat bu Türklerle içiçe olacag?n?z anlam?na gelmez. zaten orda genellikle herkes kendi halinde. TÜrkler de 3-4 ki?ikik gruplar halinde tak?l?yorlar. ama ispanyollar var, italyanlar var, ruslar, ukraynal?lar, New Jersey insanlar?, Araplar, Çinliler, Endonezyal?lar, bulgarlar, polonlar, yunanlar, makedonlar, frans?zlar vb daha bir cok milletten insan var. ki oraya gitti?inizde en sevmeyeceginiz sey, her yerden bi arap çocugu c?kmas? olacak =D.. partilerde davetlerde sokaklarda evlerde adamlar laaap diye atl?yorlar herseye..! ahtapot gibi olanlar? da var, tabi görüntü de pek iyi olmuyo.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba burak ben 4 ?ubattaki fuara kat?ld?m ve orda morey's piers ta lifeguardl?k i?ini ald?m sen daha önceden gitti?ine göre oradaki lifeguardlar?n durumundan bahsedermisin biraz yani e?lencelimi zor mu ingilizce mi geli?tirme konusunda ne kadar yeterli bir i? bilgi verirsen çok sevinirim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Merhablar;

Morey's Piers fuar? 4 ?ubat'taym?? san?r?m, geçti. ?leriki tarihlerde ba?ka bir fuarda yer alacaklar m? bir bilginiz var m? acaba?

Te?ekkürler..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı rerere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhablar;

Morey's Piers fuar? 4 ?ubat'taym?? san?r?m, geçti. ?leriki tarihlerde ba?ka bir fuarda yer alacaklar m? bir bilginiz var m? acaba?

Te?ekkürler..
    Moreysi arayarak bizzat sordum, bu sene baska fuar düsünmüyorlar.. ikinci bir moreys fuar? olmayacak..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    New York'tan Wildwood'a ula??m konusunda s?k?nt?lar?m?z var.Uçakla Wildwood'daki Cape May County Havaalan?na gitmeyi istiyoruz ama bu konuda bir bilgiye ula?amad?k.Sizin ula??m, bilet fiyatlar? veya daha uygun bir gidi? yolu konusunda bilginiz varsa cevaplarsan?z sevinirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı erenerinanc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    New York'tan Wildwood'a ula??m konusunda s?k?nt?lar?m?z var.Uçakla Wildwood'daki Cape May County Havaalan?na gitmeyi istiyoruz ama bu konuda bir bilgiye ula?amad?k.Sizin ula??m, bilet fiyatlar? veya daha uygun bir gidi? yolu konusunda bilginiz varsa cevaplarsan?z sevinirim.
    Uçakla gitmenize hiç gerek yok. Havaalan?ndan, New York Port authority'e otobüs bulman?z çok kolay. Zaten Port authority bizim Esenler terminali gibi bir ?ey. Her yere otobüs bulabilirsin. Greyhound diye bir firma var. Ben 3 sene önce onunla gitmi?tim. Toplamda 40 dolar civar?nda filan bir ücrete Wildwood'a ula?abilirsin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)