Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 34 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: her gece ev partileri ve clublar...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart her gece ev partileri ve clublar...

arkada?lar bu sene wat ile ilk defa amerikaya gidicem henüz gidice?im yer belli de?il ama gitti?im yerin para kazanmas? d???nda e?lenceli olmas?n? istiyorum iyide para kazan?rsam oh ne ala. ?unu sormak istiyorum gitti?imiz heryerde ev partileri oluyomu büyük ?ehir küçük ?ehir ?ehir ?eh?rd??? köy kasaba fark ediyor mu ev partileri her yerde varm? yoksa bu ev partlier sadece wat ö?rencilerince zengin yerlerde mi oluyor?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Ev partileri ABD Senatosunun alm?? oldu?u kararlar referans al?narak düzenleniyor.Her eyaletin sistemi farkl?. Mesela Massachusets eyaleti için belirli bir m2 yere sahip olman, okuldan 400 yard uzak olman, partiye gelenleri en az 8 hafta süreli olmak üzere tan?man, 21 ya? üzeri olman ve ev sahibinin permission kart?na sahip olmas? gerekiyor. NY da biraz daha de?i?ik durumlar. Mesela 2 oda bir evde tehlikeli bir durum an?nda güvenlik sebebiyle 8 ki?iden fazla misafir edemiyorsun. Nüfusu 20 binden az olan yerler için parti biti? saati 01.00 30-50bin aras? 02.00 50 bin ve üzeri 04.00 metropoller süresiz..

?imdi latifeyi bir kenara b?rakal?m))
    Biliyorum merak?n?n ne düzeyde oldu?unu
    K?z-Erkek-Alkol-Beer Pong masas?n?n oldu?u her yerde parti olur. kendili?inden geli?ir. gidersin gelirsin. tan?mad???n bir partide bulabilirsin kendini Dont worry

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

umar?m dedi?in gibi olur ama genede farkl? yerlere gidenlerden bilgileri ö?renmek laz?m saol bilgilerin için

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

-22 olanlar için ev partilerinden baska cozum yok san?r?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı sniff17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -22 olanlar için ev partilerinden baska cozum yok san?r?m
    Yerinde olsam o kadar buyuk konusmazdim Suan rsv ye giden 4 kisiyi sahsi olarak taniyorum hic olmadi bi türki? nayt yapariz herkesi davet eder cephaneleri cikartiriz soyle bi 6 7 tane 70 lik raki gotursek yanina da bi muzeyyen senar nese karabocek en az 10-15 kisiyi kahrindan memlekete yollar cok saglam overtime aliriz rakilara verdigimiz yuzlerce lira da bize binlerce dolar olarak geri doner.he belki bi ruslar kalir onlarinda ilaci bizde türki? kebap

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bir arkadas?m?n dogum günü partisinde 4 tane izbandot gibi RUS çocu?u 70 lik rak? ile yerden yere vurmu?lu?um akl?ma geldi birden. sek rak?y? shot bardaklara koyup s?rayla fondip yapt?rm?st?m, yar?m saat sonra 4 ki?i saf d??? olmuslard? =D Yeni Rak? bu eskiye benzemez =)))

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Rahat olun.Hiç bir ?ey olmasa bile parti olur.?lk zamanlar ne kadar parti varsa hepsine ko?acaks?n?z.Sonra yava? yava? yine mi parti, yine mi ayn? rus k?z gibi b?kma belirtileri ba?l?cak.Türkiyeye döndükten sonra 10 gün içerisinde de ke?ke o partiye de gitseydim.Ke?ke o ruslarla da tak?lsayd?m diye dövünmeler olcak.Sonra bi daha ABD ye gitmeye karar verilcek falan.Neyse hiç bi partiyi kaç?rmay?n e?lencenin tad?n? ç?kar?n
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Partiler ABD nin her yerinde mesele onlar? bulmak.Bulmak içinde ilk gidi?inse ve kimseyi tan?m?yorsan müzikli ve kalabal?k gördü?ün ilk evin kap?s?n? cal?yorsun ki genelde kap? önünde marijuana içen veya hoplay?p z?playan alkollü gencler oluyor Hey whats up can i join to u guys diyorsun ve hoop bir bakm??s?n kap? önünde marijuana içen ve z?playan genç sen olmu?sun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Username Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yerinde olsam o kadar buyuk konusmazdim Suan rsv ye giden 4 kisiyi sahsi olarak taniyorum hic olmadi bi türki? nayt yapariz herkesi davet eder cephaneleri cikartiriz soyle bi 6 7 tane 70 lik raki gotursek yanina da bi muzeyyen senar nese karabocek en az 10-15 kisiyi kahrindan memlekete yollar cok saglam overtime aliriz rakilara verdigimiz yuzlerce lira da bize binlerce dolar olarak geri doner.he belki bi ruslar kalir onlarinda ilaci bizde türki? kebap
    allah m? soyletiyo giden gidiyoruz gibisinden kelimeleri
    raki nayt yapcaz ya oras? kesin böyle ozlem kokan videolar filan
    ben nas?l olsa erken gitcem diger rsv deki dostlar gelene kadar bitiririm nevaleyi siz ilave edersiniz art?k
    tabi erken giden birinin avantaj?n? da gozard? etmemek laz?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Valla alaca??z yan?m?za alabildi?imiz kadar

?u an çok ?ükür bir s?k?nt?m kalmad? i?veren mülakat? ve vize mülakat? bunlar? da a?t?k m? zaten...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

he ?öyle rahat ol can?n? s?kcak bi durum yok güzel günleri dusun hersey güzel olsun aynen yanl?z ing mulakat? gecemezsek mayo elimizde patl?cak bu arada adidas?n boxer mayosu 50 tl civar? ilgilenenlerin bilgisine...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Have you ever been li soru sormad??? sürece s?k?nt? yok dün non-stop 320-336 metre gördüm(son 1 2 turu kaç?rd?m) 1 km de yüzmü?ümdür öyle dura kalka ayr?ca kesinlikle yüzerken herhangi bir kural yok 200 metre istersen ko?arak yüz ayr?ca sudan c?karaca??m?z ag?rl?k 300-400 gram dediler moralim iyice yerine geldi speaking s?nav?m? da hallettim 9.30 da giricem ordan shuttle la dolapdereye sonras? Allah kerim sorular?n cevaplar?n? ezberledim resmen farkl? bir soru sorarlarsa mavi ekran verebilirim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Have you ever been li soru sormad??? sürece s?k?nt? yok dün non-stop 320-336 metre gördüm(son 1 2 turu kaç?rd?m) 1 km de yüzmü?ümdür öyle dura kalka ayr?ca kesinlikle yüzerken herhangi bir kural yok 200 metre istersen ko?arak yüz ayr?ca sudan c?karaca??m?z ag?rl?k 300-400 gram dediler moralim iyice yerine geldi speaking s?nav?m? da hallettim 9.30 da giricem ordan shuttle la dolapdereye sonras? Allah kerim sorular?n cevaplar?n? ezberledim resmen farkl? bir soru sorarlarsa mavi ekran verebilirim
    Sorularin cevaplari derken? Ne soruyolarmis ki?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Daha önce eduyork un speaking kurslar?na kat?ld?ysan bilirsin.Seni i?verenlerin soraca?? soru üzerinden çal??t?r?yorlar.''Neden bizimle çal??mak istiyorsun? Neden seni i?e almal?y?z? vb. '' dedi?i gibi bu tarz sorular etraf?nda sürekli pratik yap?yoruz ve mülakat s?ras?nda nas?l davran?lmal??neler önemli? bu tarz ?eyler i?te san?r?m bir konuda sana kurs saatlerini söylemi?tim.Yararl? oluyor u?raman? tavsiye ederim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hahah güzel yakla?m??s?n olaya

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

hocam ne güzel planlar böyle bu arada ciddi ciddi rak? götürmeyi dü?üyorum ben abd ye ilk geceden milleti bi ba??ml? yapal?m

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben risk budur diyip gitcem mülakata tuzladay?m diye gelemedim eduyorkun mülakatlara mavi ekran bendede olas? bi durum

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Evde alkol almanda bir s?k?nt? yok.?stedi?in gibi tak?labilirsin.21 ya? alt? için problem alkol sat?n almakta ve mekanlarda içmekte oluyor.
    ""Let the game begin""

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alkol almaya iki ki?i gidince iki ki?ininde ya??na bak?yorlar.Ve birinin ya?? tutmay?nca ikisinede satm?yolar.Ve ayn? gün o ya?? tutana alkol satm?yolar yan?nda ya?? tutmayan biri vard? diye.O yüzden kendinize ba?ka bi market aramak zorunda kalabilirsiniz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

-21 olan arkadaslar ev partilerinde alkol almadigi surece sorun yok,alkol almak istiyorsaniz sessiz sakin bir kose bulun +21 olan arkadasiniz alsin ickiyi takilin
    Olasi polis baskinlari icin her zaman dikkatli olun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alkol almaya iki ki?i gidince iki ki?ininde ya??na bak?yorlar.Ve birinin ya?? tutmay?nca ikisinede satm?yolar.Ve ayn? gün o ya?? tutana alkol satm?yolar yan?nda ya?? tutmayan biri vard? diye.O yüzden kendinize ba?ka bi market aramak zorunda kalabilirsiniz
    yasi tutmayana alkol almak daha yasa disi..! "Hade o bilmiyodu yapti bi hiyarlik..! Sen bu yasinna utanmiyomusun be rezil!!!" Seklinde karsiliyolar olayi..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı DrAcooA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yasi tutmayana alkol almak daha yasa disi..! "Hade o bilmiyodu yapti bi hiyarlik..! Sen bu yasinna utanmiyomusun be rezil!!!" Seklinde karsiliyolar olayi..

Bizzat ya?ad?m bu durumu,Türk bi arkada? 20 ya??ndayd? bende 21,sonra beraber gittik ben önce ehliyeti ç?kard?m ingilizce diye,do you have something more formal diye sordubende pasaportu gösterdim.Bakt? sonra arkada??nkini istedi,onda yoktu pasaport,kimli?ini ver dedi,bende benim kimli?i kabul etmedin niye onunkini istiyosun dedim onunda ya??n? bi ?ekilde ö?renmem laaz?m seninkiyle kar??la?t?r?cam dedi..Sonra benim kimlik+pasaport ve arkada??n kimli?i üçgenini kullanarak arkada?a senin ya??n tutmuyo dediOda sorsayd?n söylerdim zaten dedibu durumda ikinize satm?yorum deyip ke? gibi biralar? kucaklay?p ald? bizdenyar?m saat sonra geri gittim tek ba??ma,bugun sana satmam o arkada??n?n ba??na bi?ey gelirse ben sorumlu olamam dedi,bende merak etme arkada??m ölürse burdan bira ald???m?z? söylemem dedim gülerekadam espriyi anlamad? gitmezsen polis ça??r?cam dedi zoraki ç?kard? tükkandan

Yani cidden t?rs?yorlar bu konuda.O yüzden ilk al??veri?te(sadece alkol de?il sigara dahil)ya?? tutan ki?inin tek al??veri? yap?p aya??n? al??t?rmas? sonras?nda ç?kabilecek sorunlar? örter

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizzat ya?ad?m bu durumu,Türk bi arkada? 20 ya??ndayd? bende 21,sonra beraber gittik ben önce ehliyeti ç?kard?m ingilizce diye,do you have something more formal diye sordubende pasaportu gösterdim.Bakt? sonra arkada??nkini istedi,onda yoktu pasaport,kimli?ini ver dedi,bende benim kimli?i kabul etmedin niye onunkini istiyosun dedim onunda ya??n? bi ?ekilde ö?renmem laaz?m seninkiyle kar??la?t?r?cam dedi..Sonra benim kimlik+pasaport ve arkada??n kimli?i üçgenini kullanarak arkada?a senin ya??n tutmuyo dediOda sorsayd?n söylerdim zaten dedibu durumda ikinize satm?yorum deyip ke? gibi biralar? kucaklay?p ald? bizdenyar?m saat sonra geri gittim tek ba??ma,bugun sana satmam o arkada??n?n ba??na bi?ey gelirse ben sorumlu olamam dedi,bende merak etme arkada??m ölürse burdan bira ald???m?z? söylemem dedim gülerekadam espriyi anlamad? gitmezsen polis ça??r?cam dedi zoraki ç?kard? tükkandan

Yani cidden t?rs?yorlar bu konuda.O yüzden ilk al??veri?te(sadece alkol de?il sigara dahil)ya?? tutan ki?inin tek al??veri? yap?p aya??n? al??t?rmas? sonras?nda ç?kabilecek sorunlar? örter
    Cok benzer bir durum bizim de bas?m?za gelmi?ti dükkandan polis gelmeden kendimizi zor atm?st?k d?sar?ya 7 ki?i girince likör marta

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ne rus k?z?s? ya sevgilimle beraber gidecem ben ?u anda sinir oldum yani gitmem partiye falan

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Sevgiliyle Gitmek Kadar Dezavantaj Bi Durum Yoktur Bence
    I may not be totally perfect but some parts of me are excellent.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

wat kiz sevgiliylee yapilmazz dedimm dedimm dinlemediniz bak ne oldu simdii ( wat a beraber gidip hala birlikte olan ne turk gordumm ne rus gordum nede makedon gordumm hepside ayrildi bukadar tesaduf olamaz herhalde)
    LIVE IS LIFE

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Ben Türküm ve hala birlikteyiz Allah ay?rmas?nBu sene yine beraber gidiyoruz
    Partilere beraber gidip e?lendik gezdik tozduk..Hayat?m?n en güzel zamanlar?ndan biriydi orda geçirdi?imiz zamanlar.Tabi herkesin dü?üncesi farkl? sayg? duyuyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

allah ayirmasin ozman dmekki benim nazarim var
    LIVE IS LIFE

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı memetcetinkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah ayirmasin ozman dmekki benim nazarim var
    Sa?olas?nBirde Amerikada tan???p sevgili olan Türk arkada?lar?m var,bi sonraki y?l internship ile gitmi?lerdi..?imdi beraberlermi bilmiyorum ama baya ciddiydiler onlardaHatta onlar bu site sayesinde tan??m??lar

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

oh ?öyle örneklerde gördüm valla rahatlad?m yani umar?m benimde hayat?m?n en güzel günleri olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)