Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Foto?rafç?l?k Boston'da

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart Foto?rafç?l?k Boston'da

merhaba arkada?lar. 2 haftal?k ugra?tan sonra burdaki i?i kapabildik umar?m hay?rl?s? olur sözle?memiz 1 hafta içinde gelirmi?. Daha önce foto?rafç?l?k yapan arkada?lar var m?? Deneyimlerini payla??rsa sevinirim. Boston cok güzel diyorlar ama biraz pahal?ym?? gerçi california eyaletine göre sudan ucuz diyebiliriz san?r?m

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hay?rl? olsun quemma boston?n cok tarihi biyer oldugunu duymustum, galiba sende öyle istiyodun neyse tekrar hay?rl? olsun ya bide orda nerde cal?sacaks?n??
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla inan bana yeri bende bilmiyorum firma da ilk defa gönderiyorlar ö?renci. ama google earth den bak?nca merkezde gözüküyor bu da gözümü korkutuyor hayat pahal? olabilir diye. sözle?me gelince tam olarka ne yapacagm?z? görece?iz art?k hay?rl?s?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bostonun yeri iyi newyorka yak?n güzel bi yer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bende heralde maine saco'da fantana diye bi e?lence merkezinde ride operatorlük yapcam oras?da boston2a bi 100 kilometre falan kadarm??..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben fotografc?l?k yapt?m ama old time benmki studiodayd? d?sarda diil bi de küçük turistik bi yerdeydi ocean city maryland website
    www.oldtimephotos.com

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkada?lar ben ve arkada?lar?mda bu yaz Boston'a gitcez..Massachusetts eyaletinde Sprinfield yak?nlar?nda Six Flags ?n New England daki ?ubesinde olcaz..ben foto?rafç? olanlara pek rastlamad?m ve gerçekten deneyimi geçirmi? birisiyle konusay? çok istiyorum fazla tercih edilen bi i? de?ilmidir yoksa..bilgilendirin ?u acemi watç?y?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı bk88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar ben ve arkada?lar?mda bu yaz Boston'a gitcez..Massachusetts eyaletinde Sprinfield yak?nlar?nda Six Flags ?n New England daki ?ubesinde olcaz..ben foto?rafç? olanlara pek rastlamad?m ve gerçekten deneyimi geçirmi? birisiyle konusay? çok istiyorum fazla tercih edilen bi i? de?ilmidir yoksa..bilgilendirin ?u acemi watç?y?
    @eleynia nickli kullan?c? dedi?in yere geçen sene gitmi?tir.. Kendisine ula??rsan net bilgileri alabilirsin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart SFNE-Kodak

Merhabalar,galiba beni ar?yorsunuz geçti?imiz yaz benmde içinde bulundu?um yakla??k 15 türk six flags new england da kodak ta foto?rafc?l?k yapt?. i?imiz asl?nda zevkli ve e?lenceliydi,ama yorucu ve y?prat?c? taraflar? da olmad? de?il. en büyük sanss?zl???m?z i? yerinde cok fazla cal?san olmas?yd?,san?r?m iki ayr? manager i?e al?mlarda birbirlerinden habersiz görü?meler yapm??lar.bunun ceremesini cekmek de bize kald?. haftada ancak 35-40 saat cal?sabildik,overtime yapamad???m?z için de para kazanamad?k, i?yerinde hep bir belirsizlik söz konusuydu en son gelen grubun(ki biz haziran sonunda gitti?imiz için bu gruptayd?k) new jersey deki six flags e gönderilme durumu vard?, i?e ba?lad?ktan sonra 10 ki?i gitti bu ?ekilde,biz kalmak istedik ve kald?k ama bu da say?y? azaltmaya yetmedi. i?in içeri?ine gelince, park gerçekten cok büyük ve harika. sabah 10 da park?n giri? kap?s?nda diziliyosun, içeri gelenlere foto?raf cekmeleri için durmalar?n?,gülmelerini falan sölüyosun. kimileri ilgilenmiyor,kimisi duruyor falan filan.bunun yan?nda e?er o gün sansl?ysan ofiste cal?s?rs?n,ki ana ofis d???nda batman ve superman ride lar? ve antika foto?raflar?n çekildi?i antique olmak üzere 3 tane daha ofis var. tüm gün boyunca park içinde cekilen foto?raflar?n ya da ride lardaki fotograflar?n sat???nda da çal??abiliyosun i?te. haftada 2 gün off-day alabiliyosun, ve bu günlerde parka gelip e?lenmek s?n?rs?z. Güne?te ön kap?da foto?raf cekmek d???nda hersey cok güzel ve e?lenceliydi. Kodakta çal??an amerikal?larda cok samimi ve sevecenlerdi,ve bizleri cok seviyorlard?. San?r?m bu gecen y?l supervisor olan bir arkadas?m?z bu y?l manager olucak. Ki kendisi cok toleransl? ve kafa dengidir. Gidecek arkada?lara tavsiye ederim ama ?artlar? bilip öyle gidin, muhtemelen bu y?l fazla olmaz i?çi say?s? çünkü bunun s?k?nt?s?n? herkes cekti gecen y?l, overtime yaparsan?z iyi de para kazan?rs?n?z erken gidin mümkün oldu?unca. i?yeri kalmam?z için Springield de bir apartman dairesi ayarlam?st?, tüm kodak cal?sanlar? ayn? binadayd?k, 4 ki?i kal?yorduk evde gayet lükstü mutfa??,banyosu,2 yatak odas? ve salonu vard? ama haftada 87.5 $ ödüyoduk.i?yerine servisle gidiyorduk bunu da maa?tan kesiyolard?. böyle i?te,baya uzun oldu,umar?m ac?klay?c? olmu?tur,sorular?n?z olursa yine yan?tlar?m...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eleynia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,galiba beni ar?yorsunuz geçti?imiz yaz benmde içinde bulundu?um yakla??k 15 türk six flags new england da kodak ta foto?rafc?l?k yapt?. i?imiz asl?nda zevkli ve e?lenceliydi,ama yorucu ve y?prat?c? taraflar? da olmad? de?il. en büyük sanss?zl???m?z i? yerinde cok fazla cal?san olmas?yd?,san?r?m iki ayr? manager i?e al?mlarda birbirlerinden habersiz görü?meler yapm??lar.bunun ceremesini cekmek de bize kald?. haftada ancak 35-40 saat cal?sabildik,overtime yapamad???m?z için de para kazanamad?k, i?yerinde hep bir belirsizlik söz konusuydu en son gelen grubun(ki biz haziran sonunda gitti?imiz için bu gruptayd?k) new jersey deki six flags e gönderilme durumu vard?, i?e ba?lad?ktan sonra 10 ki?i gitti bu ?ekilde,biz kalmak istedik ve kald?k ama bu da say?y? azaltmaya yetmedi. i?in içeri?ine gelince, park gerçekten cok büyük ve harika. sabah 10 da park?n giri? kap?s?nda diziliyosun, içeri gelenlere foto?raf cekmeleri için durmalar?n?,gülmelerini falan sölüyosun. kimileri ilgilenmiyor,...
    eleynia bu i?i yapm?? birini bulmak öncelikle beni çok mutlu etti biraz zorluklar? olmu? gerçekten de gözüm korktu desem yalan olmaz..bizim önümüzdeki i? seçeneklerinin aras?nda en çok yüksek saatlik ücrete sahip olan i? buydu..çal??ma saatleri az gözüküyordu ama biz 2.i? yada overtime yapma istedi?imiz için seçtik bakal?m nolcak bilmiorum..sen overtime yapamad?n? belirtmi?sin..buna manager m? izin vermedi acaba..bide bizde konaklama konusunda hiçbi?e belli deil..i?verenin sa?lamad??? söleniyor ancak biz talep edersek sponsor firma bize bi kaç seçenek yoll?cakm??..bu noktada sana sormak istedi?im size bulunan yer önceden mi hz?rd? yani anla?man?zda böle bi ko?ulmu vard?..birde 87,5 dolar heralde ki?i ba?? haftal?k d?r biraz saçma bi soru oldu ama pek bilmiorum bu i?leri.. ya bu park agawam die biryerde gözüküyor springfielda çok yak?n..biz 6 ki?i gitcemiz için ev kiralamay? dü?ünüoruz ama nas? olur bilmiorum..yani springfielddan ziyada agawamda ev kiralamam?z laz?m tabi..sen 2.bir i? buldunmu yada parasal s?k?nt?n oldumu aç?kcas? bunlar? merak etmiyo deilim ben..ilerleyen zamandada sorular?m olur mutlaka ?imdiden affet beni olurmu vallahi korkuorum ya e?er sorular?m? cevaplayabilirse gerçekten mutlu olurum..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

@eleynia verdi?in bilgiler için çok te?ekkür ederiz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

verd?g?n bilgiler için te?ekkürler eleynia, bu sene 2 k?i bizde oraya gidicez, internetten baktk 500 dolar c?var?nda studyo daireler buldk, ba?ka bi ba?l?kta çok fazla oldugunu solemi?lerdi ayl?k 500 dolar?n ama k?i ba?? 62,5 dolara denk gelio, sence olas? b?i mii?
    bir de araba almay? d?ünüoruz biraz haz?rl?kl? gidip olanaklar nas?ld?r bi bilgin varsa payla??rsan çok seviniriz..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı icecream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verd?g?n bilgiler için te?ekkürler eleynia, bu sene 2 k?i bizde oraya gidicez, internetten baktk 500 dolar c?var?nda studyo daireler buldk, ba?ka bi ba?l?kta çok fazla oldugunu solemi?lerdi ayl?k 500 dolar?n ama k?i ba?? 62,5 dolara denk gelio, sence olas? b?i mii?
    bir de araba almay? d?ünüoruz biraz haz?rl?kl? gidip olanaklar nas?ld?r bi bilgin varsa payla??rsan çok seviniriz..
    bu gidi?le orda kar??la?abiliriz i?allah sorun ya?amay?z da güzel bi wat deneyimi olur hepimiz için..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada icecream in yazd?klar?n? görmemi?im bizim kiram?z epey fazlayd? ayl?k 350 dolar ki?i ba??na ve daire ba??na 1400 $ al?yodu insafs?zlar hiç ara?t?rmad?k biz ama bulunabiliyosa bu ?ekilde mutlaka bulun,eminim cok daha avantajl? yerler bulursunuz. araba konusuna gelince, biz kiralad?k 2 kez geziye c?karken, 25 yas alt? oldu?umuz için ekstra ücretler falan cok pahal?ya geliyo. en mant?kls? almak ama bu konuda bi bilgim yok yard?mc? olam?ycam ne yaz?k ki,ama bu ?ekilde araba sat?n alan arkadaslar karl?yd? e?er kalabal?ksan?z benzin zaten cok ucuz cok kar edersiniz.öle i?te

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eleynia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada icecream in yazd?klar?n? görmemi?im bizim kiram?z epey fazlayd? ayl?k.....
    eleynia bu shiftden sora kald???n yada izin gününde çal??t??ndan bahsetmi?tin ya ani 13 saat diye..yani 13 saat fazladan çal???odun dimi..bizim sözle?mede 32 yaz?o ortalama..onun üstüne ç?kamassam ben direk agawam sokaklar?nda i? ar?cam valla çünkü dönü?te daha new york,washington gezilecek yahuu bide sormas? ay?p elinde parayla dönebildinmi..yani genel olarak memnun kald?nm? i?inden..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sevgili bk88, kastetti?im sabahtan ba?lad???m?z 6 yada 7 saatlik bir i? gününde ö?leden sonra cal?smam?za da izin verdikleri ve böylece günde 13 saat çal??abildi?imizdi.e?er haftada 40 saatin üstünde çal???rsan onlar overtime say?l?yo. para kazanma i?ine gelince biz 2 aydan az çal??abildik(geç ba?lad???m?z? sölemi?tim) ve toplamda 2500$ civar? kazanabildik, geriye en cok parayla dönen arkadas?m?z 700 $ ile döndü. biz 2. i?de cal??mad?k ama ayn? i? yerinde 2. i?te cal?san ukraynal? k?zlar vard?,ne i? yapt?lar bilmiyorum ama. valla para kazanma kayg?m olmad??? için ben memnundum i?imden, hesapl? harcad?k param?z? ve gezmek içinde f?rsat?m?z oldu, ben size en kötü sartlar? söylüyorum, bundan daha iyi olursunuz bence ama karar sizin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar bende bostona 2 saat uzakl?kta New england?n hemen yan?nda Fairlee, VT da bi beach resort de saatlik 11-14 $ art? bah?i? ve konaklama,yemek bedava olan biyerde 3 ay süreyle çal???cam. bütün arkada?lar?m cayd?. ben yanl?z kald?m. ben araba almay? ve eylülün ikinci haftas?ndan ekime kadar bi çok yeri gezmek görmek istiyorum. bostona veya bu civarlara gelenlerle irtibata geçelim. gerekirse birlikte araba alal?m. i?ten ayr?lma tarihlerimizi knusuruz. ayarlayabilirsek birlikte gezeriz. özellikle bk88 ben de ankaraday?m. ustam mutlaka senle bi irtibata falan geçelim
    A.B.G
    altar
    burak
    güvenç

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

antiwar araba konusunda abd de konusal?m senle ne dersin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnm o i? döneklik yapt?klar?ndan iptal oldu haftalar sora yeni i?buldum..çok istiodum ama olmad? malesef..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

neden donekl?k yapt?lar? sen dewam etseyd?n ama sende tek gitmek istem?yosun gal?ba önce do?u k?y?s? olmada bat?dam? ar?yosun sans?n?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya sorma ya i?i ald?k..biz böle planlar? yapt?k falan..hatta orda oturan birileriyle yaz???yodum bile sora sponsor ?irket kodakla sorun ya?am??..olmad? dediler..sora isterseniz gidin ama housingi zaten kodak sa?lam?odu..art?k sponsorda kar??m?cak housing e dediler..zormuymus neymi? oralarda bulmak..bizde bi kere k?lland?k vazgeçtik..asl?nda bat? taraf? hiiç dü?ünmüyordukki b?rak california yani..allahtan ufak bi yere gidioruz..bide bileti stop over alal?m dedi ?irket kand?k evet dedik ve at?ld?k bakal?m maceraya sonumuz ii olur umar?m

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

neyse biz gidiyoz oraya art?k iyi olur merka etme, en az?ndan iyi k?s?mlar?da olur ama y?ne ayn? i?i bulab?lm?ss?n hemde cal?forn?ada.uçus k?sm?da eglencel? gecer belk? bavullar koybolab?l?r ucag? kac?rab?l?r s?n?z ama bunlarda maceran?n bi parcas? de?ilmi zaten?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar bnde bu yaz new england springfield 6flags de çal??acam.(ama acentadan ald??m elektirik her an i?imin dei?ecei yönünde yani bostonda herhangi bi kodak dada çal??abilirm)bnm ricam gideceim yerde hiç türk olmamas?yd? ama görünü?e göre baya kalabal???z.illaki görü?ürüz orda...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

antiwar89 senin i?in ne super i?mi? ben kas?mdan beri ar?yorum böyle bi i? bulamad?m 11-14 dolar aras? art? bah?i? art? yemek konaklama bedava super hakkaten. hangi ?irketten buldun bu i?i biraz daha ayr?nt? verebilirmisin??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eleynia arkada??m yard?m et bize!!!biz busene six flags new england kodakta çal??acag?z senin gibi,ama springfielde nas?l gidecegimizi bitürlü bulamad?k taksi pahal? dediler,metroya fln bakt?m cok k?sa yerlere gidio boston-s.field aras? mapsta 2saate yak?n gösterio,bide biz 2ki?iyiz uçak 8.30 gibi inecek bostona,hani orda bi otelde kalmay? dü?ündük redrooflar? önerdiler ama intden bakt?k hep uzaktalar,bize bi yard?mc? olursan dünyalar bizim olacak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)