Work and Travel
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Travel Nasıl Yapılır?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Travel Nasýl Yapýlýr?

Arkadaþlar ben bu yaz kýsmetse amerikaya gidicem ve þunu merak ediyorum
    çalýþtýktan sonra giden arkadaþlar travel kýsmýný nasýl hallediyor.forumda turlarla gidenler var görüyorum bu turlarý nasýl satýn alabiliyorsunuz. ve fiyatlarý ne kadar ulaþým dahil mi(uçak biletleri felan).ben internetten baktým 1.100 1.500 dolara çok güzzel amerika turlarý var new yorktan las vegasa kadar kapsayýcý ama uçak biletleri felan dahil deðil sanýrým turlarla gezen arkadaþlar bilgilendirirse çok sevinirim

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

1500 dolar verilmez tura çok pahalý 300 dolara 6 7 günlük full herþey dahil turlar var gittiðin yerde illaki wat öðrencileri olacak onlarla oturur bir plan yaparsýnýz çoðunluk araba kiralayýp yapýyor forumda biraz araþtýrýrsan ayrýntýlar var
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

300 dolarmý :O full herþey uçak da dahil bu turlar sadece bir þehir mi yoksa birkaç þehir mi geziyosun

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

Alýntý dizazta Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    300 dolarmý :O full herþey uçak da dahil bu turlar sadece bir þehir mi yoksa birkaç þehir mi geziyosun
    bir çok tur sitesi mevcut oralardan bakabilirsin gotobus.com var ben burdan almýþtým boston newyork washington niegara 6 gün otobusle gidiyorsun senýn kafanda butun amerikayý gezmek gibi biþey var anladýðým kadarýyla o iþ çok zor ve pahalý olur
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

gotobus ile herþeyi halledersiniz ha ancak þunu söylim bende gittim tur ile. Heryeri öyle akþama kadar gezme olayýnýz yok turda kaç saat kaç dk belirlenmiþse o kadar gezmek zorundasýnýz ancak turun içeriðine ve fiyatýna göre çok uygun bunlar. hatta 2 alana 2 bedavasý var yemede yanýnda yat. 170 dolara 5 gece otelde kalýp 6 gün bütün east coast u gezmiþtik.
    Wisconsin Dells | Noah's Ark
    2011 Summer

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Gezme isinde ya bati ya da dogu diye secim yap ilk once. Araba kiralamak herzaman daha avantajli olacaktir. Bati yakasi icin nereyi gezecegine dair bilgi istersen sana yollarim zamaninda cikartmistim.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

http://e1201.hizliresim.com/t/g/1t57p.jpg

Break hacý bu tatil için kaç dolar lazým sence Benim hesaplamama göre focusla 21 günde otomobil kirasý artý benzin 1800 dolar hesap ettim + konaklama yeme içme maasrafý 3000 dolara bu tatil yapýlýr mý ?
    FORZA ES-ES

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý skyline26 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Break hacý bu tatil için kaç dolar lazým sence Benim hesaplamama göre focusla 21 günde otomobil kirasý artý benzin 1800 dolar hesap ettim + konaklama yeme içme maasrafý 3000 dolara bu tatil yapýlýr mý ?
    Cok rahat yaparsin 3000$ esas onemli olan araba kirasi, benzin. Hergun hotel ya da hostelde kalmayacaksin ama gun asiri kalirsan olur. Ben tum CA eyaleti + Meksika 1500$ mal oldu ama ben istedigim herseyi yaptim.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

kaç bin km yapýyor bu yol ?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Yasin sen naaaaptýn dostum yaa bu nasýl bir güzergahtýr böyle yemeyip içmeyip travel a para mý biriktireceksin naapcan sen

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

@ orcns 5000 bin mil hacý 8000 km hacý

@ SYSOP yok be hacý bi gün durdum nabayým nabýyým diye aklýma travel planý geldi acdým google mapsý yaptým iþde biþiler hacý nasýlsa hatunla gitcez para koymaz o bakýmdan

@ break hacý 1 aylýk ford focus 932 dolar + 870 dolarda benzin dedim zamanýnda hesaplamýþdým ayrýntýsýyla 13-14 lt benzine 200 km yapýlýr diye hesapladým [ not burda bi ark.da focus vardý onun ort. göre hesapladým ]
    FORZA ES-ES

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya ben new york tarafýný gezmek istiyorum birde ayriyetten vegasý gezsem süper olur önce vegasa bi kaç günlüðüne otobüsle gitsem sonrada tekrar otobüsle newyorka dönüp new york taki turlardan birine katýlsam olmaz mý orda böyle seyahat zor olur mu bu arada break kardeþ batý yakasý için gezilcek yerleri önerirsen çok sevinirim
    Konu dizazta tarafýndan (15-01-2012 Saat 03:51 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Bende gotobus la Doðu yakasýný gezmiþtim, baya ucuza geliyor ama tur fiyatýna dahil olmayan ücretlere dikkat edin! Eðer gitmek istemediðiniz bir müze fln varsa baþýndan tur rehberine bildirin, yoksa çok gereksiz yerleri de gezmek zorunda kalabilirsiniz.
    Ve en önemlisi bazý önemli müzeler için maalesef çok çok az vakit veriliyor, o bazen can sýkýcý olabiliyor. Mesela Dc de tüm müzeler bedawayken, gidip bütün memorial larý gezmek zorunda kalabiliyorsun fln.. Ben müzeleri gezmeyi tercih ederdim mesela.
    Benim için önemli sorunlardan biri kesinlikle Çin yemeðiydi!!!! Genelde bu turlarý çinliler düzenliyor ve katýlýmcýlarýnda büyük çoðunluðu çinliler oluyor dolayýsýyla tur boyunca çin yemeði yemek zorunda kalýyorsun... Eðer çin yemeði sevmiyorsan çok sinir bozucu olabiliyor!
    Ah! küçük hokkabazlýk, sefil aynalý dolap;
    Bir þapka, bir eldiven, bir maymun ve inkýlap! NFK

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Böyle bir travel yapmak zor olmazmý yaa :S Bende ilk baþlarda böyle biþey düþünüyodum ama sonradan amerikanýn büyüklüðünü düþünce gözüm korktu amerika çok büyük bir ülke bir ucundan diðerine gitmek haritada çizilen kadar kolay olmasa gerek

Böyle hem batý hemde doðu kýsmýný gezen arkadaþlar varsa bizi bilgi verevilirmi böyle bi güzergah hayalci olmaz mý biraz ?

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

evet arkadaþlar bende bu sene gitmeyi düþünüyorum gezmek de istiyorum her yerini biraz bilgi verin lütfen

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

alabama istiyorum...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

aslýnda fiyatlarla birlikte ortalama süreyide söylerseniz çok daha iyi olur bence

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

bide bavullarý ne yapacaksýnýz ya malum cogu kýsý alýsvers yaptýktan sonra calýstýktan sonra travel yapýyor

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Gezme isinde ya bati ya da dogu diye secim yap ilk once. Araba kiralamak herzaman daha avantajli olacaktir. Bati yakasi icin nereyi gezecegine dair bilgi istersen sana yollarim zamaninda cikartmistim.
    Hocam bu dokuman hala elinizde duruyor mu acaba?

Su aralar travel plani yapmaktayim ve benim arayip da bulamadigim seydir kendileri.....

Simdiden tesekkurler.
    2013 self WAT katýlýmcýsý olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý mygoodies88 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bide bavullarý ne yapacaksýnýz ya malum cogu kýsý alýsvers yaptýktan sonra calýstýktan sonra travel yapýyor
    kardesim bu yuzden alisverisi travel in son gunlerine ayarlamaniz faydaniza olur. buyuk iyi bir outlet mall bulup son bikac gun kala alisverisinizi yapin.bavul derdi harbiden sorun ya.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    34

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kardesim bu yuzden alisverisi travel in son gunlerine ayarlamaniz faydaniza olur. buyuk iyi bir outlet mall bulup son bikac gun kala alisverisinizi yapin.bavul derdi harbiden sorun ya.
    Bu yýl alýþveriþi önce yaptýk diye ikinci bavula her uçaða biniþimizde para bayýldýk..toplamda 200 dolar ekstra ödemiþizdir..Bide onlarý otele taþý eþyalarý düzenle tekrar uçaða taþý hem zaman hem enerji hem para kaybý..

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Bazi havayollarinda ilk valizde de 25 dolar civari bir ucret istiyorlar.Us airways di sanirim....Aklinizda bulunsun

2013 self WAT katýlýmcýsý olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tecrübeli arkadaslar travel süresi optimum kaç gün tutulmalý ?

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý DireStraits Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    tecrübeli arkadaslar travel süresi optimum kaç gün tutulmalý ?
    20-25 gun bence. Maddi imkan elveriyorsa tabi.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý captain89 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    20-25 gun bence. Maddi imkan elveriyorsa tabi.
    20 25 gün için ortalama ne kadar harcama yapýlýr , varsayalým 20 gün gezme planý var 20 günü tüm amerika icinde nasý dagýtmalý? (gün gün nereler gezilmeli gibi, atýyorum los angeles 2 gün las vagas 2 gün gibi.)

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Nerelere gitmek istedigine, butcene, kac kisi olacaginiza bagli olarak dusunmek lazim travel kismini.Bir de hangi eyalet ve hangi sehirleri gezmek istedigin de onemli....

California, Florida, New york, Texas gibi hangilerini gezmek istedigini de belirtirsen ona gore daha iyi fikirler sunabilir arkadaslar..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Güzel travel planlarý bekliyoruz arkadaþlar özellikle los angeles las vegas batý kýsmý hakkýnda bilgi verebilicek varsa engin bilgilerinden yararlanmak isteriz

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

kardesim bati bolgesine 9-10 gun ayirmalisiniz , los angeles ,san diego , las vegas , ve san francisco sehirlerine 2 ser gun ayirip , 1 gun yola 1 gun de grand canyon turu olarak ayarladiginizda , 10 gunluk cok guzel bir tur yapabilirsiniz. San diego yu 1 gun kisaltip baska bir sehire aktarabilirsiniz. 4-7 kisilik bir tur yaptiginizi dusunursek , arba kiralari da dahil olarak 1000-1250 dolar civarinda para harcarsaniz dikkatli plan yaparsaniz.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý ozgursum Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kardesim bati bolgesine 9-10 gun ayirmalisiniz , los angeles ,san diego , las vegas , ve san francisco sehirlerine 2 ser gun ayirip , 1 gun yola 1 gun de grand canyon turu olarak ayarladiginizda , 10 gunluk cok guzel bir tur yapabilirsiniz. San diego yu 1 gun kisaltip baska bir sehire aktarabilirsiniz. 4-7 kisilik bir tur yaptiginizi dusunursek , arba kiralari da dahil olarak 1000-1250 dolar civarinda para harcarsaniz dikkatli plan yaparsaniz.
    Zaten çalýþýrken doðuda olacaðým için o arada heryeri hallederim yani yavaþ yavaþ 3 ayda daha sonra batýda saðlam bi plan arýyorum las vegas da kumar masasýna oturmadan gelmem .)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkaþlar selam bu sene DC de work and travel yapacaðým inþallah. travel planý biraz kýsa olacak sanýrým okul dolayýsý ile. Bu yüzden kafada þöle bir yol çizdim:
    DC to Vegas 2 gün
    vegas to miami 3 gün
    miami to bahama islands 3 gün
    bu plana ekleyebilecekler yada tavsiyesi olanlar varsa çok sevinirim. ayrýca bu bölgelerdeki ucuz yolllu iþleri de aktarabilirseniz süper olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)