hacı bu durum normal degil ama benim kayıt oldugum sirket dahil hangi sirkete giderse gitsin olcagı bu bence sence hangi şirkete giderse 2 hafta icinde seni sponsorla görüştürcez diyip işini bulcaz diyip bulabilirki kesinlik verebilir misin buna ? armada olsun u.t. olsun bence direk bulamazlar ki daha iş fuarları yeni yeni başlıyoki bizim firmanınki başlamadı bileşubatta başlıycak
Eleştiri olarak algılama sakın yazdıklarımı
not danısmanımdan yaklasık 2 haftadır ses yokben aramasam arıycagı yok wat da ben şunu anladım hangi firma olursa olsun hah tmm ii sirkete kayıt oldum işim tıkırında olur diyip bırakmayın işinizin peşinden koşun ki ben öle yaptım bu sıralar sınav zamanı felan yogundum üstüne düşemedim fazla ama asla ama asla şirketinizi aramakdan sakınmayın maillede yetinmeyin asla cunku geri dönmezler dönerler gec gorduk derler telefondan sürekli arayın elbet acıcaklar bi süre sonra

yogunluk var iş bulmaya mı çalışıyorlarmış.. bu durum normal diye mi soruyorsun.. şimdi ben bekliyorum. Tecrübeli olupta normal diyen çıkacak mı diye. Sen güzel zamanda kayıt olmuşsun senden yana sorun yok...
şubatta başlıycak
Alıntı
Bookmarks