Alıntı AlCapone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün yine bir mail attık ve c.tesiye kadar herhangi bi görüşme olmazsa bütün evraklarımı ve kaydımı geri isticem. Bu programa katılabilmek için günde 5 saat uyuyorum. Dediğiniz gibi her şirket hemen iş bulamaz belki ama en azından güncel bi iş listesi yollar değil mi?
yok hacı valla bana iş listesini gecdim şu iş var bile demediler anlatıyım sana ben face den sitelerinden hergün şirketimi takip ediyorum bi gun rast geldim facede maine de konaklaması ücretsiz olan işlerimiz vardır diye altına hemen şak bi yorum yapıştırdım bilgi alabilirmiyim diye tmm sizi bilgilendiricez öğrencimissiniz diye sonra bilgilendirme oldu nese skype den mulakata girdik velhasıl işe kabul olduk ama konaklaması yok sonradan konaklama saglarım ama haftalık 85 dolar alırım gibi bi ifade hopdee bu tür olaylar beni hernekadar icden içe sinirlendirsede yutkunmak zorunda kaldım .... yani burda asıl anlatmak istedigim sey şirketlere kim olursa olsun işlerinizi yaparlar diyip boş bırakmayın sürekli aramda kalın maile gelince maillerinize geri dönmezler belki ögrmedik bahanesiyle mümkünse ARAYIN ARAMA EN İİ SİDİR ELBET GÖRÜR ÇÜNKÜ
bu arada alcapone hacı herşey istediginiz gibi olur inşallah ama 1000 kez söledim 1001. kez söliyim şirketinizi arayıp bennim [bizim] işler noldu ne aşamada bi gelişme varmı ne zaman olucak daha ds 2019 belgem gelcek vize gircem uçak biletimi alıcam bunaları ne zamana yapıcaz diye sormakdan kacınmayın