arkadaþlar istanbul dan wat düþünen varsa ve yalnýz da gitmekten çekiniyorsa (benim gibi) irtibata geçsek iyi olur. en azýndan neyi nasý yapcaðýmýzý konuþuruz.
arkadaþlar istanbul dan wat düþünen varsa ve yalnýz da gitmekten çekiniyorsa (benim gibi) irtibata geçsek iyi olur. en azýndan neyi nasý yapcaðýmýzý konuþuruz.
merhaba bende gitmeyi düþünüyorum þirket araþtýrýyorum görüþmeye gidebilirz bi kaç kiþi daha bulup fiyatta düþürürüz hem cumartesi þirketleri doþaþýp fiyat almayý düþünüyorum
birileri istanbuldan wat arkadaþý arýyor dedi)) ben varýmmmmmmmmm
sherloc holmes arkdaþm dogru diyosun. Foster varsýn süper. o zaman napcaz þimdi![]()
eee sen nereye gitmeyi düþünüyorsunnn![]()
bilmiyorum ki hiç karar veremedim henüz mc donalds tarzý biþi olabilir belki ya da daha iyi bi seçenek bulursam o da olabilir sen ne düþünüosun?
ben gece sene gitmiþtim bu sene yine ayný yere gitmeyi dþünüyorumbunun dýþýnda sende geç kalmadan iþini ayarlamaya bak bence ..
nereye gitmiþtin memnun kalmýþsýn demekki ne güzel.iyi akþamlar þimdilik final haftam da uyusam iyi olcak
oldu o zaman 3 kiþiyiz cumartesi uygun mu sizler içinde gidip görüþelim,var mý baþka gelen?
merhaba.bende bu yaz gitmeye karar verdim fakat firma konusunda karar veremedim.acaba siz hangi firmalar üzerinde duruyorsunuz ?
ben sadece eduyorkla görüþtüm þimdiye kadar. cumartesi gidenler ?
pazar günü olamaz mý![]()
Cumartesi uymaz mý sana foster ?
pazar kapalý olmaz mý? cumartesi daha iyi
arkadaþlar bi ya face ekleyin ya msn ekleyin düzgün bi konuþalým þu iþi birgulekmen þimdilik çkýorm aksam konuþuruz inþ. iyi günler
Eduyork ,Advis ,ICEP arasýndan secimizi yapýn derim.![]()
yarýn gidiyormuyuz arkadaþlar kimseden ses çýkmýyo.
yarýn taksimde olalým 1 de,önce hangi þirkete gidiyoruz?
@sherlock holmes yakýnlýk sýrasýna göre gidin Eduyork taksim þubesi Bambi Cafe nin hemen yanýndaki TANER PALAS Aprt. nda zaten çoðu o civarlarda ya da meydanýn aþaðýlarýnda
baska gelen yokmu 2 kiþi gitmenin anlamý varmý ki? ben zaten eduyorkla gidip konuþmuþtum.
foster gelmiyecek mi,birgul eduyorktan ne kadar fiyat aldýn,ben yarýn united towers,icep,eduyorktan fiyat alýcam bakalm ne diycekler.
bilmiyorum ki gelcek mi gelmeyecek mi hiç sesi solugu çýkmýyor![]()
aynen ses çýkmýyor,eduyorkun fiyatý fazla vermiþ gibi,vize dahil mi o fiyata?
yok dahil deil vize falan tekrar gidip konussam mý acaba cidden fazla.
http://www.icep.com.tr/work_and_trav...emium-full.asp
eduyork: 3000 lira +
VIZE RANDEVU UCRETI: 20 USD (iþ bankasýna yatýrýrcak bize getirebilirsin)
VIZE UCRETI: 140 USD (Teb bankasýna yatýrýrcak )
SEVIS UCRETI: 35 USD (bize getirebilirsin)
Yukarýdaki ücretler iþverenler ile görüþtükten sonra biz söyleyince ilgili yere yatýrýrcak!
UÇAK BÝLETÝ: 600 – 800 EURO ARASI
CEP HARÇLIÐI: MIN.750-1000 USD
Ziraat Bankasýna gidip 1 yýllýk pasaport harcý(112 TL ) ve pasaport defter parasý(62TL)(harc muaf belgesi alýrsanýz ayrý)
sen bilirsin,eyalet yada iþ hakkýnda bir yer belirledin mi,ordan biþey söylediler mi
bende tek gidicem iþler belli olsun umarým beraber bi arkadaþ bulabilirim
Arkadaslar bende busene ilk defa workandtravel a katýlacagým sýrketler arasý fýyat ve kalýta karsýlastýrmasý yapýyorum þikayetleri falan arastýrýyorum ... yakýn cevremdeki arkadaslarým wat programýný sureklý ertelýyor ben 3. sýnýfa geldým artk busene gidecegim in$.) istanbuldan bikaçkiþiyle birlikte hareket etmek hem kayýt asamasýnda hemde amerikada fayda saglayabýlýr fýkrým bu yonde.benzer düsünenlerle irtibat kurabilirz.
holmes, pinkF. ve birgül bir görüsme yaptýnýz mý beným gorustugum býr fýrmada grupta ýndýrým soz konusu sýzde durumlar ne hangý fýrmayý tercýh edýyorsunuz msj atarsanýz sevýnýrým... zaman daralýyor
![]()
Arkadaþlar ;
Merhabalar þirket seçerken dikkatli olmanýzý öneriyorum.
Nasýl mý ? Mesela ayný iþi ayarlayabilecek birçok þirket bulabilirsiniz.Mc donalds iþleri,otel iþleri bunlar oldukça yaygýn iþler , her þirkette ortalama ayný iþler var önemli olan maliyeti düþürerek istediðiniz iþi elde etmeniz.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks