Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arizona'ya Gidiyorum Ýþ ve Eyalet nasýl Sizce??

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Exclamation Arizona'ya Gidiyorum Ýþ ve Eyalet nasýl Sizce??

Þirketim den Kolorado yu istemiþtim fakat bu bölgelerdeki iþlerin kalmamasýndan dolayý beni arizonaya(Page isminde bi kasaba utah arizona sýnýrýnda) yazdýlar. iþimin saati 8,35$ haftalýk minimum 35 saat çalýþma var ve housekeeper iþini yapacaðým. ayný zamanda kalacak yeride ayarlamýþlar hafalýgý 20$ gibi iki kiþilik bi yurt odasý galiba. Fakat Arizona içime sinmiyor bu bölgelere giden arkadaþlar buranýn nasýl bi yer oldugu hakkýnda yardýmcý olursanýz çok sevinirim. sizce daha imza atmamýþken farklý bölgelerdeki bir iþ e mi yerleþsem? yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

o iþ bana da geldi.þartlara baktým direk eledim.bana göre çok iyi bir iþ gibi durmuyor ki ben bütün bilgilerine baktým.sen de iyice araþtýr.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Eðer baþkente ya da büyük þehire gidiyorsan iyi sayýlýr. Ýþ fena deðil. En kötü ihtimalle Las Vegas, Los Angeles, San Diego, Tijuana (Meksika) þehirlerini ve kanyonlar gezebilirsin.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

teþekkür ederim iþ baþkentte deðil ufak bir kasabaya yakýn lake powell die bi göletin yanýnda. aslýnda bu bölgedeki iþi onaylamamýn amacý doðu bölgsini tercih ettiðim taktirde, Las Vegas, Los Angeles, San Diego bu bölgeleri görme þansým pek olmayacaktý, buralarla birlikte dönüþ aþamasýnda newyork u gezmek istiyorum arizonayý seçmemin tek nedeni bu, burda iyi bir para biriktirerek son 15-20 günde bu bölgeleri gezebilmek. sizce bu planlarýmý gerçekleþtirme þansým olabilirmi? Arizona'nýn kötü yanlarý ne olabilir?
    Konu barisyaman tarafýndan (23-01-2012 Saat 02:55 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Alýntý megacracker Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    o iþ bana da geldi.þartlara baktým direk eledim.bana göre çok iyi bir iþ gibi durmuyor ki ben bütün bilgilerine baktým.sen de iyice araþtýr.
    Elemendeki tek neden iyi bir iþ gibi görünmüyor olmasýmý yoksa baþka nedenleri de varmý? Þu ana kadar tercih ettiðin bi iþ varmý veya tavsiye edebileceðin?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

evet aynen öyle iyi bir iþ olmamasý ve ayný zamanda forumda da south lake powell ile ilgili en ufak bir bilgi olmamasý.bu yüzden direk vazgeçtim.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Amerika çok büyük bir kýta ve her sene yeni bölgelerden yeni iþ olanaklarý çýkýyor karþýmýza. Öncelikle senin WAT'daki amaçlarýný öðrenmem gerekiyor yorum yapabilmek için. $20 haftalýk konaklama ücreti gerçekten çok iyi. Ne tarz bir yerde kalacaðýný bilmiyorum ancak ortalama konaklama ücretleri haftalýk $75-$80 arasý deðiþmektedir. Ýþ tanýmýna gelince Housekeeper iþi ile ilgili forumumuzda birçok konu ve mesaj mevcut. Ortalama 35 saatten alacaðýn haftalýk ücret vergiler kesilmiþ haliyle $270 civarlarýna gelir. Bahþiþlerin ne durumda olacaðýný bilmediðim için bunu hesaba katmadým. Bahþiþ durumunu öðrenmenin en güzel yolu, eðer geçen senelerden ayný yerde çalýþanlar varsa onlarla görüþmek. Turistik bir bölge ve bununla ilintili olarak iþ yoðunluðunun fazla olduðu bir yer ise, bahþiþlerdende güzel bir miktar biriktirebilirsin diye düþünüyorum.

Bulunacaðýn yerin coðrafi konumunu ele alýrsak;
    Page, Salt Lake City'e 426 Mile (7 saat), Las Vegas'a 276 Mile (5 Saat) ve ayný þekilde Phoneix'e 278 Mile (5 saat) uzaklýkta bulunan, 7.247 nüfuslu bir kasaba. Kanyonlarýn bulunduðu bölgeye yakýn.Dayofflarýnda araba kiralayýp Vegas'a gitme imkanýn olabilir.

Amerika'nýn doðusunda gezilip görülmesi gereken yerler batýsýna göre daha fazla. Dolayýsýyla her koþulda Travel zamanýnda doðu tarafýna geleceðini düþünüyorum. Tabi bunlarda ekstra masraf. Doðusu ile batýsý arasýnda uçak biletine zaten yaklaþýl 100 Euro'luk bir fark ödeyeceksin. Dönüþümü New York'tan alýrým ve o tarafý gezerim diyorsan yine ayný þekilde Arizona'dan New York'a yaklaþýk 100-150$ arasý bir uçak bileti daha alman gerekecek. Bunlar senin için ekstra masraf olarak karþýna çýkacak. Eðer iþ koþullarý ve alacaðýn ücretler seni tatmin ediyorsa gidilebilir. Ancak tecrübemle söyleyebilirim ki bu koþullardaki iþleri bir çok yerde bulabilmek mümkün.. Umarým yardýmcý olabilmiþimdir. Sorun olursa cevaplamaya hazýrým. Selamlar

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    14

Çok teþekkür ederim yardýmlarýnýz için en iyi þekilde deðerlendirmeye çalýþýcam. bu durumda farklý alternatiflere göz atmakta yarar var. peki son olarak 1300$ civarýnda bi para tüm bu bölgeleri gezmek için yeterli olabilirmi veya bu parayla bu yerlerden( Las Vegas, Los Angeles, San Diego, Newyork) kaç tanesini gezme imkaným olabilir.?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)