Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arizona'ya Gidiyorum ?? ve Eyalet nas?l Sizce??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Exclamation Arizona'ya Gidiyorum ?? ve Eyalet nas?l Sizce??

?irketim den Kolorado yu istemi?tim fakat bu bölgelerdeki i?lerin kalmamas?ndan dolay? beni arizonaya(Page isminde bi kasaba utah arizona s?n?r?nda) yazd?lar. i?imin saati 8,35$ haftal?k minimum 35 saat çal??ma var ve housekeeper i?ini yapaca??m. ayn? zamanda kalacak yeride ayarlam??lar hafal?g? 20$ gibi iki ki?ilik bi yurt odas? galiba. Fakat Arizona içime sinmiyor bu bölgelere giden arkada?lar buran?n nas?l bi yer oldugu hakk?nda yard?mc? olursan?z çok sevinirim. sizce daha imza atmam??ken farkl? bölgelerdeki bir i? e mi yerle?sem? yard?mlar?n?z için ?imdiden te?ekkürler...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

o i? bana da geldi.?artlara bakt?m direk eledim.bana göre çok iyi bir i? gibi durmuyor ki ben bütün bilgilerine bakt?m.sen de iyice ara?t?r.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

E?er ba?kente ya da büyük ?ehire gidiyorsan iyi say?l?r. ?? fena de?il. En kötü ihtimalle Las Vegas, Los Angeles, San Diego, Tijuana (Meksika) ?ehirlerini ve kanyonlar gezebilirsin.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı megacracker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o i? bana da geldi.?artlara bakt?m direk eledim.bana göre çok iyi bir i? gibi durmuyor ki ben bütün bilgilerine bakt?m.sen de iyice ara?t?r.
    Elemendeki tek neden iyi bir i? gibi görünmüyor olmas?m? yoksa ba?ka nedenleri de varm?? ?u ana kadar tercih etti?in bi i? varm? veya tavsiye edebilece?in?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

te?ekkür ederim i? ba?kentte de?il ufak bir kasabaya yak?n lake powell die bi göletin yan?nda. asl?nda bu bölgedeki i?i onaylamam?n amac? do?u bölgsini tercih etti?im taktirde, Las Vegas, Los Angeles, San Diego bu bölgeleri görme ?ans?m pek olmayacakt?, buralarla birlikte dönü? a?amas?nda newyork u gezmek istiyorum arizonay? seçmemin tek nedeni bu, burda iyi bir para biriktirerek son 15-20 günde bu bölgeleri gezebilmek. sizce bu planlar?m? gerçekle?tirme ?ans?m olabilirmi? Arizona'n?n kötü yanlar? ne olabilir?
    Konu barisyaman tarafından (23-01-2012 Saat 02:55 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

evet aynen öyle iyi bir i? olmamas? ve ayn? zamanda forumda da south lake powell ile ilgili en ufak bir bilgi olmamas?.bu yüzden direk vazgeçtim.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Amerika çok büyük bir k?ta ve her sene yeni bölgelerden yeni i? olanaklar? ç?k?yor kar??m?za. Öncelikle senin WAT'daki amaçlar?n? ö?renmem gerekiyor yorum yapabilmek için. $20 haftal?k konaklama ücreti gerçekten çok iyi. Ne tarz bir yerde kalaca??n? bilmiyorum ancak ortalama konaklama ücretleri haftal?k $75-$80 aras? de?i?mektedir. ?? tan?m?na gelince Housekeeper i?i ile ilgili forumumuzda birçok konu ve mesaj mevcut. Ortalama 35 saatten alaca??n haftal?k ücret vergiler kesilmi? haliyle $270 civarlar?na gelir. Bah?i?lerin ne durumda olaca??n? bilmedi?im için bunu hesaba katmad?m. Bah?i? durumunu ö?renmenin en güzel yolu, e?er geçen senelerden ayn? yerde çal??anlar varsa onlarla görü?mek. Turistik bir bölge ve bununla ilintili olarak i? yo?unlu?unun fazla oldu?u bir yer ise, bah?i?lerdende güzel bir miktar biriktirebilirsin diye dü?ünüyorum.

Bulunaca??n yerin co?rafi konumunu ele al?rsak;
    Page, Salt Lake City'e 426 Mile (7 saat), Las Vegas'a 276 Mile (5 Saat) ve ayn? ?ekilde Phoneix'e 278 Mile (5 saat) uzakl?kta bulunan, 7.247 nüfuslu bir kasaba. Kanyonlar?n bulundu?u bölgeye yak?n.Dayofflar?nda araba kiralay?p Vegas'a gitme imkan?n olabilir.

Amerika'n?n do?usunda gezilip görülmesi gereken yerler bat?s?na göre daha fazla. Dolay?s?yla her ko?ulda Travel zaman?nda do?u taraf?na gelece?ini dü?ünüyorum. Tabi bunlarda ekstra masraf. Do?usu ile bat?s? aras?nda uçak biletine zaten yakla??l 100 Euro'luk bir fark ödeyeceksin. Dönü?ümü New York'tan al?r?m ve o taraf? gezerim diyorsan yine ayn? ?ekilde Arizona'dan New York'a yakla??k 100-150$ aras? bir uçak bileti daha alman gerekecek. Bunlar senin için ekstra masraf olarak kar??na ç?kacak. E?er i? ko?ullar? ve alaca??n ücretler seni tatmin ediyorsa gidilebilir. Ancak tecrübemle söyleyebilirim ki bu ko?ullardaki i?leri bir çok yerde bulabilmek mümkün.. Umar?m yard?mc? olabilmi?imdir. Sorun olursa cevaplamaya haz?r?m. Selamlar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Çok te?ekkür ederim yard?mlar?n?z için en iyi ?ekilde de?erlendirmeye çal???cam. bu durumda farkl? alternatiflere göz atmakta yarar var. peki son olarak 1300$ civar?nda bi para tüm bu bölgeleri gezmek için yeterli olabilirmi veya bu parayla bu yerlerden( Las Vegas, Los Angeles, San Diego, Newyork) kaç tanesini gezme imkan?m olabilir.?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)