Kusura bakmay?n ama hesap çok mant?ks?z.
1.si ?stabnul'a 2 kere gidip gelmek için kim 500 dolar harcar?
2.si 1200 dolara uçak bileti almak için epey gecikmek gerekir diye biliyorum. Tabii gidece?iniz yere göre de de?i?ir ama ben takip etti?im kadar?yla ortalama 1000 dolar uçaak biletleri gidi? dönü?. Kald? ki 1000 dolar?n alt?na da bulunabiliyor.
3.sü Amerika'ya para harcamaya gitmiyoruz fark?ndaysan?z. Bu program?n amac?n? iyi kavramak gerekir ki siz 1430 dolara Amerika'ya sadece gidip gelirsiniz. Kalacak yer bile bulamazs?n?z. Ki biz burada 3 aydan bahsediyoruz
4.sü Travel'? isteyen yapar istemeyen yapmaz ki ben kendi ad?ma konu?acak olursam Travel'? fazla yapmay? dü?ünmüyorum.
5. si CV'nize eklenebilecek güzel bir i? deneyimi olacak ve yabanc? dil bildi?iniz ?SPATLANMI?(orada dilini geli?tirmeyenleri bir kenara koyuyorum) olacak. ?lerde bir firma(ne mezunusunuz blmiyorum) i?e al?rken ?ngilizce'ye bakar. Ama güzel ülkemde ?ngilizce e?itimini iyi derecede çok s?n?rl? say?da üniversite verdi?i için kimisi bir s?nav sonucu ister kimisi de bu tip ?eylere bakar.
6.s? Aileden uzakta ve tek ba??na olmak bence inan?lmaz güzel bir deneyim olacak.