Work and Travel
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gerçekleri Konuşalım (PARA)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Ya bu konuda polemik yapmayacag?m kimse ile.. Sen kac kere gittin ne i? yapt?n bilmiyorum ama ben alaskada mis gibi cal?s?yorum. Cebimdeki 15.000 dolarla senin yasayacag?n seylerin en kral?n? yas?yorum ben. Bak neler yasam?s?m o bal?k pisliginde cal?sarak 4 sene okuda belki sende yasars?n bunlar?

1. Los Angeles'a gittim gezdim.
    2. Montana gittim gezdim.
    3. Missisipi gittim gezdim.San Fransisco gezdim. Chicago gezdim. Seattle'da otelde kendimi kasmadan 1 hafta tatil yapt?m.
    4. NY gittim gezdim. 10 gun tatil yapt?m.
    5. Bu 4 senede 10 larca telefon 10 larca laptop ps3 xbox ald?m. Elektronik tas?rken kollar?m yoruldu.
    6. Meksika'ya gittim kazand???m parayla 1 ay tatil yapt?m.
    7. 100 lerce Alaska'da cal?san arkadas?m oldu..
    8. Kazand?g?m para ile bayan kuaförü açt?m..

Vars?n da bunlar? yapmak için kölelik yapay?m

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bu konuda polemik yapmayacag?m kimse ile.. Sen kac kere gittin ne i? yapt?n bilmiyorum ama ben alaskada mis gibi cal?s?yorum. Cebimdeki 15.000 dolarla senin yasayacag?n seylerin en kral?n? yas?yorum ben. Bak neler yasam?s?m o bal?k pisliginde cal?sarak 4 sene okuda belki sende yasars?n bunlar?

1. Los Angeles'a gittim gezdim.
    2. Montana gittim gezdim.
    3. Missisipi gittim gezdim.San Fransisco gezdim. Chicago gezdim. Seattle'da otelde kendimi kasmadan 1 hafta tatil yapt?m.
    4. NY gittim gezdim. 10 gun tatil yapt?m.
    5. Bu 4 senede 10 larca telefon 10 larca laptop ps3 xbox ald?m. Elektronik tas?rken kollar?m yoruldu.
    6. Meksika'ya gittim kazand???m parayla 1 ay tatil yapt?m.
    7. 100 lerce Alaska'da cal?san arkadas?m oldu..
    8. Kazand?g?m para ile bayan kuaförü açt?m..

Vars?n da bunlar? yapmak için kölelik yapay?m
    para kazanmak için yapm??s?n?z i?i demek i?te.program?n amac? bu de?il diyen sizdiniz.

i? bitince gezmi?sin falan ba?ka ?eyler.
    para kazanmak için work and travel'? seçmi?siniz.iyi yani burada da 3.s?n?f i?lerde çal???p sonra o paray? iphone'a vs yat?ranlar oluyor bu tip bir?ey yapt???n?z do?rudur sizin seçiminiz netiecede.

bir kaç y?ld?r yazlar?n?z? mevsimlik i?çi olarak geçirip kazand???n?z 15000dolar size hay?rl? olsun ne diyelim yani neyin gösteri?idir anlam?yorum.

sonra burada birbirimizi kand?rmayal?m kimse bu ??LER? TÜRK?YE'DE OLSA YAPMAZ diyen arkada?lara cevap m? vermemi bekliyorsunuz sizin üzerinizden.
    alaska olay? bamba?ka bir olay ?srarla da söylüyorum work and travel mant???ylan alakas?z bir?ey.ve evet work and travel'?n tüm imaj?n? da yerle bir ediyor.
    polemi?e girmek istemiyorum diyip yazd?klar?n?z komik.
    hillary bu i?i bizden al?p abd gençlerine verecekmi?te,alaska'ya çamur atmay?n da falan gereksiz sözler bunlar? söylemezseniz polemikte ç?kmaz.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para kazanmak için yapm??s?n?z i?i demek i?te.program?n amac? bu de?il diyen sizdiniz.

i? bitince gezmi?sin falan ba?ka ?eyler.
    para kazanmak için work and travel'? seçmi?siniz.iyi yani burada da 3.s?n?f i?lerde çal???p sonra o paray? iphone'a vs yat?ranlar oluyor bu tip bir?ey yapt???n?z do?rudur sizin seçiminiz netiecede.

bir kaç y?ld?r yazlar?n?z? mevsimlik i?çi olarak geçirip kazand???n?z 15000dolar size hay?rl? olsun ne diyelim yani neyin gösteri?idir anlam?yorum.

sonra burada birbirimizi kand?rmayal?m kimse bu ??LER? TÜRK?YE'DE OLSA YAPMAZ diyen arkada?lara cevap m? vermemi bekliyorsunuz sizin üzerinizden.
    alaska olay? bamba?ka bir olay ?srarla da söylüyorum work and travel mant???ylan alakas?z bir?ey.ve evet work and travel'?n tüm imaj?n? da yerle bir ediyor.
    polemi?e girmek istemiyorum diyip yazd?klar?n?z komik.
    hillary bu i?i bizden al?p abd gençlerine verecekmi?te,alaska'ya çamur atmay?n da falan gereksiz sözler bunlar? söylemezseniz polemikte ç?kmaz.
    ozz yanl?? anlam???n anla??lan bu makro dönemlik 15 bin kazan?yo kardesim oray? düzeltmek istedim 2 3 senelik deil
    FORZA ES-ES

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozz yanl?? anlam???n anla??lan bu makro dönemlik 15 bin kazan?yo kardesim oray? düzeltmek istedim 2 3 senelik deil
    kimseyi k?rmak üzmek istemem de takdirini size b?rak?yorum o zaman ne diyim 15000dolar karla dönmek 3 ayda.
    her yerde green card aramak laz?m o zaman ne diyelim.
    neyse hillary dokunmas?n aman

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)