Konu saywithme tarafından (26-01-2012 Saat 02:53 PM ) değiştirilmiştir.
Konu ozz tarafından (27-01-2012 Saat 02:42 PM ) değiştirilmiştir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
istanbula gittin diye 500 dolar harcarim diyosan amerikaya gidince cebinden fazla para cikmasi dogal ama bunu bir sorunmus gibi dile getirmeni anlamadim.bende adanadan katildim bu programa 2 kez.orda kole degildim.ilk basta yalniz kalmanin zorlugunu cektim ama kolelik degildi yaptigim is.
senin yaptigin hesaplar maksimuma dayali hep ve kazanci optimum da tutmussun.aslinda mantikli bi hesap yapmissin.kotu duruma gore hesap etmek sana bisey kaybettirmez.overtime hesabi yapip ona bel baglasan yanlis olurdu.ama sen olayi farkli yorumluyosun.oraya gidip para kazanmak diye bi kural yoktur.kimi gider ustune para harcar kimi gider 10000 dolar biriktirir.yani senin hayat gorusune bagli.ikiside kotu degil.sadece farkli seyler hepsi bu.anladigim kadariyla sen para harcamayi seven birisin(istanbulda 500 dolar harcarim dedigin icin) o yuzden bu programdan cebinde parayla donmek zor olur.sen harcamalarini kazandigin paraya gore ayarlaki ailenden para istemek zorunda kalmayasin.tabi bu benim sahsi fikrim.sen kendi butceni ne yapacagini daha iyi bilirsin.ama bende kimseden istanbula gidince 500 dolar harcanir/harcadim gibi bisey duymadim..
Konu Ugur tarafından (26-01-2012 Saat 05:01 PM ) değiştirilmiştir.
""Let the game begin""
arkadasim ne yazik ki evdeki hesap carsiya uymuyo.sen simdi ne kadr ayrintili bi liste yapsan da boscok kzananida biliyorum zarar edeni de.bu is biraz sans isi.kesinlikle para dusunerek gitme hayallerin suya duser.sen o harcadigin parayi cope atiyoussun gibi dusunerek git.2 haftalik maasi 500dolar olan da biliyorum 1100 dolar olan da.dedigim gibi tamamen sans
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks