yav zaten gitmiyoruz alaska'ya da o köleliği de çekmiyoruz da neden her olumsuz lafta alaska öyle güzel böyle güzel,new york da neymiş bir yerimin kenarı şeklinde cevap atmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi hayret.
siz kendinizi 2 ay çok ağır şartta çalışıp 1 ay gezerek ve de para kazanmış şekilde dönerek wat yapmayı mantıklı bulabilirsiniz ama ben yada başkası da diyor ki wat'ın amacı bu değil.bunu yapan yapsın da öyle 1 ay krallar gibi meksikada tatil yaptım,yaparsın da ama öncesindeki 2 ayda nasıl çalıştın ?önceki o 2 ay hayatın nasıldı ?
hadi size mantıklı geliyor tamam da bize mantıksız gelmesine neden hemen saldırıyorsunuz ?
överken yada eleştirirken biraz karşı tarafın açısından bakmanız lazım.yani ortalama bir insan ne düşünür ?
ortalama bir insan 2 ay günde 15 saat soğukta çalışıp 10 kişi aynı odada kalır mı?üzerinden 2-3 yıl geçince bile balık denilince kusucak gibi olur mu ?sonrasındaki 1 aylık tatil yada kazandığın 3-5 buna değer mi ?
sizin için değer belki ama ortalama birisi için ?
rahatına düşkününü,kültürü görmek isteyeni,abd görmek isteyeni zaten gitmez de alaska'ya daha ortalama bir arkadaşımız gitmek isterse alaska'ya çok iyi çok da güzel taaam mı demek çok yanlış.
yapana saygımız var haklı sebepleri olabilir ama bu iş wat ruhuna aykırı...

NYC Mc de calısmak tecrube oluyo eglence oluyor ama Alaska da calısmak kölelik ben buna gülerim ya
Alıntı
Bookmarks