Haftalardýr dört gözle beklediðimiz GAY PRIDE günü sonunda gelmiþti..dört gözle bekliyoruz derken yanlýþ anlaþýlmasýn tüm yaz boyunca festývallerde nasýl para kazanýldýðýnýn efsaneleri anlatýldý hep önceki WATçý arkadaþlarýmýz tarafýndan.. Sabahýn erken saatinde kimimizde kýsacýk þortlar kimimizde kolsuz tisortler, vucuduna güvenende hiç biþey giymemiþ üzerine.
![]()
Saatler ilerledikce müþterilerimiz geliyor. Kaslý olanlarýmýz en fazla müþteri alanlar tabiInanýn býr erkekten aldýgýnýz ýltýfatlar hýc tatmýn etmýyor sizi
umarým yaþamazsýnýz
![]()
Neyse bu olay arkadþýmýn baþýna geldisurat ifadesini hala unutamýyorum
3 müsteri almýþ yanýmdan sýrýtarak gecýyo (benim o sýralar musterim yok 2 türk gay bulmuþum onlarla konuþuyorum)hafifte yokuþ var yolda mecburen arkadaþ ayaða kalkmýþ... ayaða kalknca arkasýndakilerin dikkati tek bir noktaya yöneldi ve aralarýndan biri
"hmmm what a nice ass"" diyerekten elini öne dogru attý(tam tabirini yazamadým tabi )![]()
elektrik çarpmýþa döndü çocuk tabý
en son gorduðum "an...av... inin lan arabamdan diye yaka paça aþaðýya indirdiðiydi
![]()

dört gözle bekliyoruz derken yanlýþ anlaþýlmasýn tüm yaz boyunca festývallerde nasýl para kazanýldýðýnýn efsaneleri anlatýldý hep önceki WATçý arkadaþlarýmýz tarafýndan.. Sabahýn erken saatinde kimimizde kýsacýk þortlar kimimizde kolsuz tisortler, vucuduna güvenende hiç biþey giymemiþ üzerine. 
Alýntý

Bookmarks