Ben gittim geldim.Şirket hakkında bugune kadar olumsuz bir yorumum yok fakat ufak elleştirilerde bulundugum olmustur.Şimdi ise aradan geçen aylardan sonra herşey daha net görünüyor.Şirket'in beni gönderdiği eyalaete benim gibi 15 kişiyi gönderdiğini biliyorum çünkü hepimizde aynı yerde çalıştık.Hepimizde 1 hafta önceden gönderildik ve cebimizden yemek sorunda bırakıldık.Havalimanında hiçbir karşılama olmadı.Hiçbir şekilde bize hangi yollarla lakegeorge a gideceğimizi anlatan bir harita yada plan verilmedi.Lakegeorge a vardıgımızda konaklamamız hazır değildi ve biz bulmalıyık.O yorgunluga günlerce hostel aramak gerçekten cesaret işi.Ama o kafayla fazla koymuyo işte şimdi düşününce ne büyük haksızlık yapıldıgını görüüyorum.Şirketle temasa geçme kısmında çok zorlandım gitmeden önce.Paramı yatırdıktan sonra telefonlarıma bakılmadı.Bu yorumun altına oraya giden arkadaşlarda okusaydı imzalarını atarlardı eminim.En güzel tarafı çok güzel bi hayat dersi oldu.Tırpanlanmak tam olarak böle bişeydir bence