merhaba bu yaz büyük ihtimalle alexandria, washington'da premier aquatics te cankurtaran olarak çal??aca??m.bölge nas?ld?r e?lencelimidir.forumda bir arkada? vard? ama ula?amad?m öyle oluncada konu açay?m dedim var m? bilgisi olan?

merhaba bu yaz büyük ihtimalle alexandria, washington'da premier aquatics te cankurtaran olarak çal??aca??m.bölge nas?ld?r e?lencelimidir.forumda bir arkada? vard? ama ula?amad?m öyle oluncada konu açay?m dedim var m? bilgisi olan?

i?verenin hakk?nda olumlu ?eyler duymu?tum,d.c. bölgesi hakk?nda pek bir bilgim yok,ama tahminimce yine e?lence mekanlar? vard?r.Ancak güvenlik konusunda belkide Amerika'n?n en güvenli ?ehirlerinden biridir,çünkü malum bütün bakanl?klar ve daha önemlisi ba?kan buradaArada gezmek amac?yla philadelphia'ya gidilebilir,ki?isel zevklerin nedir bilmiyorum ama d.c. etraf?nda bir çok national park oldu?unu google maps'tan gördü?üm kadar?yla hat?rl?yorum.Arada do?ayla iç içe olmak güzeldir
![]()

Bayburt,Yozgat ve bilimum ?ehirlerimizde bile gece hayat? varken oralarda niye olmas?n de?il mi?Fakat tabii ki bi NJ veyahutta LA de?il.Washington D.C de ço?unlukla House Party tarz? e?lenceler olur bunlarda zaten genel e?lence ihtiyac?n? kar??lar zannediyorum.Bunlar?n d???nda D.C çok düzenli bir ?ehirdir özellikle müzeleri ve egeofficer08 in dedi?i gibi parklar?yla ünlüdür zira zaten do?u yakas?nda oldu?u için bir günlük bile olsa çevre eyaletlere gidebilirsin.

te?ekkür ederim bilgiler için![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks