Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þirkete ödeme hakkýnda

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Þirkete ödeme hakkýnda

Geçen ay þirketin birine istediðim iþ sadece onlarda olduðu için kayýt oldum 1500$ karþýlýðýnda. ben bunun 300$ önkayýt ücretini ödedim sadece ve kayýt olurken bir kaðýda kalan parayý ödemem için tarih yazmamý istediler bende kafama göre salladým tarihleri ve þuan 1-2 ödeme tarihim geçmiþ olmalý.
    sorum þu þimdi bu adamlarýn parasýný aslýýnda ayýrmýþtým kenarda duruyor 1200$ þimdi gidip vermelimiyim yoksa iþimi bulup beni yerleþtirdikten sonramý vermeliyim? vede iþ hale gelmemiþ sponsor firmadan gelmesini bekliyoruz.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

iþe yerleþtirmen yapýlmadan ödeme sakýn

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    15

Anlattýðýn duruma göre,daha henüz iþini seçmediðini için ödeme yapmamalýsýn.Ama belki hatta büyük ihtimalle süreç ilerledikçe ve sen parayý ödemedikçe,kaðýda belirli bir tarih imzaladýðýn için sorun çýkarabilirler.Ama sen yinede iþin gelene kadar ve iþ kabul formunu iyice okuyup imzalamadan ödemeni geciktirebildiðin kadar geciktirmelisin bence.

Üstad
    Tecrübe Puaný
    22

iþe yerleþmeden verme parayý baþka bir iþe yönlendirirlersede parada sýkýntý çýkar uðraþtýr
    ya olduðun gibi görün yada gözüme görünme!!!

BannedUser
    Guest

On Kayýt vermissin daha neyin hesabýný yapýyorsun ....... Sen o parayý vermezsen sirket agýrdan alýr verirsende sonucunu bilmiyorum nasýl bir sozlesme imzaladýn. ek madde koydurdun mu bu iþ olmazsa paramý kesintisiz iade alýrým diye...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Banada oyle geliyor sanki paralarini vermedim diye agirdan aliyorlar. Imzaladigim sozlesmede odeme tarihleri yok baska bi kagida yazmistim odeme tarihlerini ama bu seferde paralarini verirsem sanki adam gibi ilgilenmicekler gibime geliyor. Keske sozlesmeye yazdirsaydim bu is olmazsa para iadesi alirim diye.

BannedUser
    Guest

1500 dolara ne iþ sectin belki isi ve sponsoru biliyorumdur yardýmcý olabilirim .....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

kayýt olduðum þirket ozman ve istediðim iþi birtek onlar getiriyordu. iþ de ohio put-in-bay adasýnda Stoiber Enterprises / Stoiber¹s Frosty Bar, Inc. isimli yer. bu iþi istememin sebebi geçen senelerde giden bir arkadaþým çok memnun kaldýðý için bayaðý övdü bende burasý olsun dedim o yüzden burayý bekliyorum.

BannedUser
    Guest

Bilgileri atýyorum sana...

Toplam alýcagý kiþi sayýsý 8... Aldýgý kiþi sayýsý 6. Kalan kontenjan 2.. Partonice cok iyi bir içki free... Ýþ 10 numara. Fakat sana kalýrmý bu iþ %40.... Yani geriye 2 eleman lazým yalnýz bu posizyonlar sadece TR için deðil tüm ülkeler için kim önce davranýrsa o alýr 2 posizyonu.. Bilmiyorum benim dusuncem ... ORAYA GÝTMEN COK ZOR....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu bahsettiklerin put-in-bay deki iþ içinmidir? eðer öyleyse 2 kiþilik kontejyan kalmasý kötü olmuþ 1 saat evvel bende ozman ý aradým pib iþi ne oldu geldimi diye sordum bana evet geldi dediler 20 þubattaki fuarda olacak sende gelirsin mülakatýna girersin dediler. eðer 2 kiþilik global kontejyaný kalmýþsa bu iþin 20 þubata kadar kesin dolar :{ yok eðer bu 2 kiþilik kontejyaný ozman dolduraksa biraz daha þansým olur. birde yanlýþ anlamazsan nasýl bu kadar bilgiye ulaþabildin iþ hakkýnda

BannedUser
    Guest

Ben ulasýrým Öðrenci için imkanlarým sýnýrsýz Bu paylaþtýklarýmý istediðine sorabilirsin biri var bunlarý söylüyor diye sorun yok yani. o iþ o tarihe kalmaz kardeþ benden sana soylemesi. Genede bilmiyorum sýrf sana özel kontenjan mý ayarladýlar aslýnda onu bile ögrenirimde kimseyle kötü olmak istemiyorum....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

sen yetkili bir abiye benziyorsun þu kalan kontejyaný öðrensen çok makbule geçer sýrf wat a katýlmayý o iþ için istedim eðer gidemezsem o iþe gerçekten kötü olur benim için

BannedUser
    Guest

Yetkili deðilim öðrenciyim ama heryerde ellerim var. Muhtemelen öðrenirim istersen mustakbel patronunu arayým Gidemezsen ne olacak planlarýný sýrf onun üzerine yapma. Baska bir planýnda olsun.....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

valla arasan desen þöyle gariban bir öðrenci var çok gelmek istiyor falan dersen belki 1 kiþilik kontejyan açar bana baþka plan yapamadým çünkü daha önce gitmiþ arkadaþ acayip bir þekilde övünce bende dedim kesin buraya gitmeliyim o yüzden hiç baþka iþlere bakmadým hatta iþletmenin sahibi olan kadýn (ismi kim di galiba) geçen sene giden arkaþýmýda tanýr hatta.

BannedUser
    Guest

Bence ben deðilde sen Ozmana git Kim i arayýn de ve o kalan 2 posizyonu bana ayýrttýn de... Benim aramam bisey ifade etmek iþi istiyorsan bence peþinden koþmalýsýn....

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

evet haklýsýn en iyisi ozman a gitmek ama bu hafta çalýþtýðým için anca cumartesi gidebilirim inþallah geç olmaz.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

stein bu isi cok zorla is super beraber calsicaz 2nci senem olucak gecen sene ozmanla cok ugrastim oyle gidebildim/

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)