Geçen ay þirketin birine istediðim iþ sadece onlarda olduðu için kayýt oldum 1500$ karþýlýðýnda. ben bunun 300$ önkayýt ücretini ödedim sadece ve kayýt olurken bir kaðýda kalan parayý ödemem için tarih yazmamý istediler bende kafama göre salladým tarihleri ve þuan 1-2 ödeme tarihim geçmiþ olmalý.
sorum þu þimdi bu adamlarýn parasýný aslýýnda ayýrmýþtým kenarda duruyor 1200$ þimdi gidip vermelimiyim yoksa iþimi bulup beni yerleþtirdikten sonramý vermeliyim? vede iþ hale gelmemiþ sponsor firmadan gelmesini bekliyoruz.

Alýntý

....... Sen o parayý vermezsen sirket agýrdan alýr verirsende sonucunu bilmiyorum nasýl bir sozlesme imzaladýn. ek madde koydurdun mu bu iþ olmazsa paramý kesintisiz iade alýrým diye...
1 saat evvel bende ozman ý aradým pib iþi ne oldu geldimi diye sordum bana evet geldi dediler 20 þubattaki fuarda olacak sende gelirsin mülakatýna girersin dediler. eðer 2 kiþilik global kontejyaný kalmýþsa bu iþin 20 þubata kadar kesin dolar :{ yok eðer bu 2 kiþilik kontejyaný ozman dolduraksa biraz daha þansým olur. birde yanlýþ anlamazsan nasýl bu kadar bilgiye ulaþabildin iþ hakkýnda
Gidemezsen ne olacak planlarýný sýrf onun üzerine yapma. Baska bir planýnda olsun.....

Bookmarks