Alıntı abacio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Wat(Alaska) dahil 6 yıldır edindiğim çeşitli ülkelerdeki tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki türk kızlarından çok, türk erkeklerinin; hiç bir milletin gençliğinde olmadığı kadar abukluklarıyla karşılaştım ve çok enteresandır ki bir çok milletin kızlarından da duyduğum türk erkeğiyle ilgili duyumlarım; gerçekten komik ve daha da kötüsü rezildi!

Bu fikri savunan insanlar keşke wat yada olmadı başka aracı programlarla gittikleri yerde kalsalar ve birdahada güzelim ülkemize geri dönüp fazlalık yaratmasalar..

Ve bu fikri savunan türk erkeğinin olası durumu, ancak kıskançlıkla özdeştirilebilir

-ki üstad zamanında da olayı özetlemiş zaten:

''Türk Erkeğinin Dünyanın En Kıskanç Erkeklerinden Biri Olmasının Sebebi; Sevgililerine Değil, Kendilerine Güvenmediklerindendir..''
-AZİZ NESİN-

Kısaca özet olarak yorumlamak isterim ey sevgili dostlar

EY TÜRK ERKEĞİ

''ÖNÜNDEKİNE DEĞİL, BİRAZ GAYRET ET ve BEYNİNE GÜVEN..!''
Kıskançlığa sık sık laf atmışsın açıkcası bunun sebebinin senin y.dışında gördüklerinle türk erkeğine olan kıskançlığının ürünü olduğunu düşünüyorum.

Türk kızlarına yapılan bu eleştirilerin türk erkeğinin belden aşağıya duygularını orada daha rahat tatmin ettiği için olduğunu düşünecek bir beyin yapısına sahip olmana rağmen sana cevap yazacağım.Türk kızlarının havasının nazının tribinin dünyanın hiç bir yerinde çekilemediğini belirtiyorum bu sözümün arkasındayım ayrıca bu sadece benim görüşüme değil bir çok türk kıznın ABD yaşamış olduğu tecrübelere dayanmakta.

Bunun abd de veya türkiyede olmakla alakasıda yok aslına bakarsan çünkü kızlarda erkeklerde türkiyede de aynılar ama y.dışı görenler önlerinde somut örnekler olduğu için durumun garipliğini anlayabiliyor.Bu garipliği kızlarda anlıyor elbette bu yüzden 1-2 aya kalmadan tamamen kişilik değiştirmiz tipler görebiliyoruz.

Burada yazılanlarndan ne anladın bilmiyorum ama saçmalamışsın da.Özellikle son cümlen konu altında yazılanlardan hicbirşey anlamayıp sığ yorumladığının göstergesidir.Son olarak başka milleten kızların türk erkeğini abuk bulduğu gibi birşey söylemişsin bunu genelleme bu senin kendi düşüncen buna karşılık benim şahsi düşüncemde şu olacak

Türk erkeğine bu dünyada bütün milleten kızlar bakar ama Türk kızına türk erkeğinden başka kimse bakmaz.Çünkü başka milleten erkekler o tribi çekecek yapıda değllerdir.